Jajcek 14.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Bo to wszystko przez nałóg RW No własnie, myslałam że chociaż tobie się udało wyjść z nałogu, ale jak widać leczenie poszło na marne Kochana ja tylko wpadlem sprawdzic czy jeszcze komus i sie udalo a kto jeszcze w tym siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane a nie odniosłaś wrażenia że na zdjęciach wygląda mimo wszystko inaczej? przede wszystkim wydaje sie na zdjęciach duzo większy, no dopiero jak zobaczysz na wlasne oczy to mozna umiejscowić sporo rzeczy ze zdjęc prawda? ale ogolne wraznie dokladnie takie samo jak i twoje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wieczorowo Co słychać? Dawno cię nie było chyba Cześć Verunia Mam sporo roboty w domu (szpachlowanie sufitów, malowanie, wykładziny, listwy przypodłogowe etc.) to i wieczorem sił brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 bo to jest nałóg kontrolowany... Pani doktor chyba tez cos wie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane a nie odniosłaś wrażenia że na zdjęciach wygląda mimo wszystko inaczej? przede wszystkim wydaje sie na zdjęciach duzo większy, no dopiero jak zobaczysz na wlasne oczy to mozna umiejscowić sporo rzeczy ze zdjęc prawda? ale ogolne wraznie dokladnie takie samo jak i twoje pozdrawiam m. no to trzeba się do niej wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Bo to wszystko przez nałóg RW No własnie, myslałam że chociaż tobie się udało wyjść z nałogu, ale jak widać leczenie poszło na marne Kochana ja tylko wpadlem sprawdzic czy jeszcze komus i sie udalo a kto jeszcze w tym siedzi dobra, dobra, nie ściemniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Bo to wszystko przez nałóg RW No własnie, myslałam że chociaż tobie się udało wyjść z nałogu, ale jak widać leczenie poszło na marne Kochana ja tylko wpadlem sprawdzic czy jeszcze komus i sie udalo a kto jeszcze w tym siedzi dobra, dobra, nie ściemniaj każdy pretekst jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane a nie odniosłaś wrażenia że na zdjęciach wygląda mimo wszystko inaczej? przede wszystkim wydaje sie na zdjęciach duzo większy, no dopiero jak zobaczysz na wlasne oczy to mozna umiejscowić sporo rzeczy ze zdjęc prawda? ale ogolne wraznie dokladnie takie samo jak i twoje pozdrawiam m. masz racje Maksiu ....zawsze na zdjęciach jest inaczej ....rzeczywistość jest inna -w tym wypadku o wiele ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 bo to jest nałóg kontrolowany... Pani doktor chyba tez cos wie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wieczorowo Co słychać? Dawno cię nie było chyba Cześć Verunia Mam sporo roboty w domu (szpachlowanie sufitów, malowanie, wykładziny, listwy przypodłogowe etc.) to i wieczorem sił brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane a nie odniosłaś wrażenia że na zdjęciach wygląda mimo wszystko inaczej? przede wszystkim wydaje sie na zdjęciach duzo większy, no dopiero jak zobaczysz na wlasne oczy to mozna umiejscowić sporo rzeczy ze zdjęc prawda? ale ogolne wraznie dokladnie takie samo jak i twoje pozdrawiam m. no to trzeba się do niej wybrać a no trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 mamy w tym roku prawdziwie budowlaną zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 zobaczcie jak ślicznie dzisiaj było na południu ....zdjęcie o 15 ,oo zza szyb samochodu ......wylot z Krakowa http://img299.imageshack.us/img299/4828/krakowzzaszybet2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 mamy w tym roku prawdziwie budowlaną zimęty to wiedzialas kiedy sie budowac zeby przestojow nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 masz racje Maksiu ....zawsze na zdjęciach jest inaczej ....rzeczywistość jest inna -w tym wypadku o wiele ładniejsza zgadzam sie... no coz... ja widzialem domek w czerwcu zeszlego roku, teraz pewnie wyglada jeszcze lepiej.. trzeba zaliczyc powtorke pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 a no trzeba celna uwaga GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 o kurcze wyglada na to trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno... no to do rzeczy streszczenie bedzie krótkie: rozmawiano o roznych sprawach, ale najważniejsze i tak byly wrazenia Ewki z wizytacji u Soniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 a no trzeba celna uwaga GRATULACJE Dzięki :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts