Joanna i Janusz 14.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 mamy w tym roku prawdziwie budowlaną zimęty to wiedzialas kiedy sie budowac zeby przestojow nie bylo na szczęście udało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 mamy w tym roku prawdziwie budowlaną zimęty to wiedzialas kiedy sie budowac zeby przestojow nie bylo na szczęście udało mi się to kiedy sie wprowadzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska ups ...... a myślałam ,że zza granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Kurde,kurde, forum się śliiiimaaaaaczyyyy idę, miłej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Kurde,kurde, forum się śliiiimaaaaaczyyyy idę, miłej nocki wszystkim u mnie jest ok dobrej nocki andre i oszczędzaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska ups ...... a myślałam ,że zza granicy wczoraj jeszce bylam ale za dwa dni znow jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska ups ...... a myślałam ,że zza granicy wczoraj jeszce bylam ale za dwa dni znow jade a gdzie ty tak jezdzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska ups ...... a myślałam ,że zza granicy wczoraj jeszce bylam ale za dwa dni znow jade nie nadążam za Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 slyszalam ew-ka ze bylas na fajnej wycieczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska ups ...... a myślałam ,że zza granicy wczoraj jeszce bylam ale za dwa dni znow jade a gdzie ty tak jezdzisz ? przemyca powietrze z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska ups ...... a myślałam ,że zza granicy wczoraj jeszce bylam ale za dwa dni znow jade nie nadążam za Toba grunt ze ja jeszcze nadazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 slyszalam ew-ka ze bylas na fajnej wycieczce Kraków w 24 godziny to prawie jak Japończycy ...Europa w 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska ups ...... a myślałam ,że zza granicy wczoraj jeszce bylam ale za dwa dni znow jade a gdzie ty tak jezdzisz ? przemyca powietrze z Polski frische luft ze Slaska na zachod wywoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 cześć Froszka skąd nadajesz? ze Slaska ups ...... a myślałam ,że zza granicy wczoraj jeszce bylam ale za dwa dni znow jade a gdzie ty tak jezdzisz ? przemyca powietrze z Polski tak myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 slyszalam ew-ka ze bylas na fajnej wycieczce Kraków w 24 godziny to prawie jak Japończycy ...Europa w 3 dni dobra jestes z heniem bylas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 mykam u mamy wypilam dwa drinki i mam kreciolek we lbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 mamy w tym roku prawdziwie budowlaną zimęty to wiedzialas kiedy sie budowac zeby przestojow nie bylo na szczęście udało mi się to kiedy sie wprowadzasz ? w tym roku... sprzedaliśmy już mieszkanie z terminem wydania na wrzesień, ale chcielibyśmy przeprowadzić się latem. Jednak mamy jeszcze dużo do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 slyszalam ew-ka ze bylas na fajnej wycieczce Kraków w 24 godziny to prawie jak Japończycy ...Europa w 3 dni dobra jestes z heniem bylas ? i Dawidem też upiekłam szarlotkę i karczek , zrobiłam kluski ....i pojechaliśmy do Kaśki do Krakał na obiad bo jeszcze w tym roku sie nie widzieliśmy ( w 2 dzień świąt wyjechała ) ....więc był rodzinny obiad niedzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 mamy w tym roku prawdziwie budowlaną zimęty to wiedzialas kiedy sie budowac zeby przestojow nie bylo na szczęście udało mi się to kiedy sie wprowadzasz ? w tym roku... sprzedaliśmy już mieszkanie z terminem wydania na wrzesień, ale chcielibyśmy przeprowadzić się latem. Jednak mamy jeszcze dużo do zrobienia...no to przynajmniej pogoda wam sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts