Olkalybowa 15.01.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 heloł MAxi pykanie jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 heloł MAxi pykanie jest fajne Mam nadzieję że sobie tak tylko pykasz ale się nie zaciągasz ? Jak tam Oluś samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 heloł MAxi pykanie jest fajne Mam nadzieję że sobie tak tylko pykasz ale się nie zaciągasz ? Jak tam Oluś samopoczucie ? ja o innym pykaniu sobie pomyślałam samopoczucie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 heloł MAxi pykanie jest fajne Mam nadzieję że sobie tak tylko pykasz ale się nie zaciągasz ? Jak tam Oluś samopoczucie ? ja o innym pykaniu sobie pomyślałam samopoczucie ok Tak na forum , publicznie ? Ciiiiiiii , bo się moherowe berety zwiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Sodomia i Gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 u mnie juz po swietach : choinka i wszystkie swiateczne pierdoly pochowane ni ma sniegu ..ni ma swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 u mnie juz po swietach : choinka i wszystkie swiateczne pierdoly pochowane ni ma sniegu ..ni ma swiat U mnie też już pozamiatane Jak tam zdróweczko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 czuje sie jak z okna na plac , a na placu remont ale mam nadzieje jutro wyzdrowiec tak sie cieszylam , ze ze 3lata juz nawet kataru nie mialam a tu takie cus kobiecie w powaznym wieku sie przytrafilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 A bo przy takiej pogodzie to nasze wiecznie młode ( jak Lenin ) organizmy wariują Kto to widział żeby w środku zimy było 10C ? Zrób sobie dzisiaj jeszcze intensywną kurację , idź wcześniej do łóżeczka , wygrzej się i jutro będziesz jak młoda bogini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 kuruje sie jak narazie czosnkiem ...fuuj ....ale nie powiem ....pomaga i syropem z cebuli ....mniej fuuuj ...ale nie powiem tez mniej pomaga zawsze staram sie najpierw zastosowac jakies naturalne metody , zanim siegne po chemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kuracja czosnkiem ......brrrrr ......okropna ale skuteczna . Ja wolę herbatki z malinkami , miodkiem , cytrynką i choć troszkę chemii - nawet zwykły paracetamol , wiadro wit.C albo rutinoskorbinu , ciepła kąpiel , szybko pod kołderkę i ...... z reguły pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dziewczyny....a gdzie przechowujecie buty? W szafkach, czy na otwartej przestrzeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zastanawiam sie nad aranzacją wiatriłapu. Nie wiem czy dać same półki czy moze jednak szafkę na buty, taką zamykaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 U nas przy wiatrołapie jest garderoba i tam na otwartej przestrzeni przebywają buty z całego niemal roku Na przykład sandały zimą A przez całe lato stały moje kozaczki Ale jest tam też taka otwarta trzypółkowa szafeczka na buty . Tylko na niej się niewiele mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Bo właśnie sobie myśle,ze jak są na otwartej przestrzeni to się mogą wywietrzyć, a jak zamknięte to mają to zadanie utrudnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zastanawiam sie nad aranzacją wiatriłapu. Nie wiem czy dać same półki czy moze jednak szafkę na buty, taką zamykaną. W dawnym mieszkaniu mieliśmy dużą szafkę na buty . I co ? Ano nic . Te aktualnie używane i tak stawialiśmy obok Ale gdyby tak zdopingować towarzystwo to by się nauczyło korzystać z szafki zgodnie z przeznaczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 U mnie tez stoją buty z całego roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Bo właśnie sobie myśle,ze jak są na otwartej przestrzeni to się mogą wywietrzyć, a jak zamknięte to mają to zadanie utrudnione. I tu pan władza ma całkowitą rację A może zróbcie szafkę z ażurowymi drzwiami ? I estetycznie będzie i wietrzenie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ooo i to jest bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Moi panowie i tak swoje buty w wiatrołapie zostawiają więc wymyśliłam że tam też postawię taki trzypółkowy miniregalik , co by te buciory w jedno miejsce skanalizować . Ale żadnej szafki zamkniętej bo i tak się nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts