Maxtorka 15.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ooo i to jest bardzo dobry pomysł I tej wersji się trzymaj do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 mam w przedpokoju szafke wiklinowa ( dobra wentylacja ) .....niestety chowam do niej buty tylko ja , bo dzieciaki stawiaja przed .....i tak nie jest zle , bo kiedys staly na samym srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 2992. inż. Mamoń - 2623. SławekD-żonka - 1924. verunia - 1445. Joanna i Janusz - 1396. kze - 1337. Olkalybowa - 1208. Whisper - 1199. fizyk - 9910. kasztanka - 9211. Majka - 8512. maksiu - 8113. Teska - 6514. Ania Wiśniewska - 5715. Sonika - 5216. badi - 5117. monka - 4418. Aga J.G , andrzejka - 4020. frosch - 3721. Moniś - 3622. facio - 3523. zaba_gonia - 3424. andre59 - 3325. Ew-ka - 3126. markus_gdynia - 2927. Jezier - 2828. Witos, Nefer - 2730. marcel2000, jea - 2332. Trini, - 2033. Funia, - 1834. Tola, Sylvia1, Maxtorka - 1637. Agniesia, pp - 1439. joola, Karolka, gawel - 1342. Jane, Wojty, prymasek, - 1045. kasia64, duende - 947. ania - 848. kolia, Zielonooka - 750. Januszz, tabaluga1, jamles - 653. lafcadio, edzia, Paty - 556. Ewuś, Pawson - 458. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, ave!, Marjucha - 365. Baba_budowniczy, Gryfpc, - 267. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 moja znajoma ma w wiatrolapie drzwi do piwnicy i na nich umiescila od strony piwnicy taki stojak-wieszak , na ktorym wiesza sie buty( jest dosc duzy , bo zajmuje cala powierzchnie drzwi ,wiec duzo butkow sie miesci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Już jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 olus , ale ty spostrzegawcza jestes czegos mi brakowalo na tej stronie , ale nie moglam skumac czego zwalalam to na zle samopoczucie albo weksle starcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 olus , ale ty spostrzegawcza jestes czegos mi brakowalo na tej stronie , ale nie moglam skumac czego zwalalam to na zle samopoczucie albo weksle starcze A co to takiego ? Może ja też to mam tylko o tym nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zastanawiam sie nad aranzacją wiatriłapu. Nie wiem czy dać same półki czy moze jednak szafkę na buty, taką zamykaną. W dawnym mieszkaniu mieliśmy dużą szafkę na buty . I co ? Ano nic . Te aktualnie używane i tak stawialiśmy obok Ale gdyby tak zdopingować towarzystwo to by się nauczyło korzystać z szafki zgodnie z przeznaczeniem tylko przez dwa dni autopsja buty maja być tam gdzie się je z nóg ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 olus , ale ty spostrzegawcza jestes czegos mi brakowalo na tej stronie , ale nie moglam skumac czego zwalalam to na zle samopoczucie albo weksle starcze A co to takiego ? Może ja też to mam tylko o tym nie wiem ? to cos takiego jak tradzik czy objawy buntu w wieku dojrzewania ...ale dokladnie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zastanawiam sie nad aranzacją wiatriłapu. Nie wiem czy dać same półki czy moze jednak szafkę na buty, taką zamykaną. W dawnym mieszkaniu mieliśmy dużą szafkę na buty . I co ? Ano nic . Te aktualnie używane i tak stawialiśmy obok Ale gdyby tak zdopingować towarzystwo to by się nauczyło korzystać z szafki zgodnie z przeznaczeniem tylko przez dwa dni autopsja buty maja być tam gdzie się je z nóg ściąga Taaaa , ale żeby od razu koło kominka ? U mnie tam czasami przebywają Faktem jest że są cieplutkie gdy się je zakłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zastanawiam sie nad aranzacją wiatriłapu. Nie wiem czy dać same półki czy moze jednak szafkę na buty, taką zamykaną. W dawnym mieszkaniu mieliśmy dużą szafkę na buty . I co ? Ano nic . Te aktualnie używane i tak stawialiśmy obok Ale gdyby tak zdopingować towarzystwo to by się nauczyło korzystać z szafki zgodnie z przeznaczeniem tylko przez dwa dni autopsja buty maja być tam gdzie się je z nóg ściąga i kto to mowi ? facet po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 olus , ale ty spostrzegawcza jestes czegos mi brakowalo na tej stronie , ale nie moglam skumac czego zwalalam to na zle samopoczucie albo weksle starcze A co to takiego ? Może ja też to mam tylko o tym nie wiem ? weksle - pokwitanie (u kobiet) http://www.republika.pl/zedowice/slownik_pz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Co porabiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zastanawiam sie nad aranzacją wiatriłapu. Nie wiem czy dać same półki czy moze jednak szafkę na buty, taką zamykaną. W dawnym mieszkaniu mieliśmy dużą szafkę na buty . I co ? Ano nic . Te aktualnie używane i tak stawialiśmy obok Ale gdyby tak zdopingować towarzystwo to by się nauczyło korzystać z szafki zgodnie z przeznaczeniem tylko przez dwa dni autopsja buty maja być tam gdzie się je z nóg ściąga strasznie trudno się zamiata między butami, jak się zabieram do zamiatania to mi się ich przesuwać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 olus , ale ty spostrzegawcza jestes czegos mi brakowalo na tej stronie , ale nie moglam skumac czego zwalalam to na zle samopoczucie albo weksle starcze A co to takiego ? Może ja też to mam tylko o tym nie wiem ? to cos takiego jak tradzik czy objawy buntu w wieku dojrzewania ...ale dokladnie nie wiem Jak mogę wybierać to objawy buntu raz - poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 u mnie chlopaki zdejmuja buty rowniez w swoim pokoju i ........lazience ciekawa aranzacja pomieszczen mieszkalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Co porabiacie? aaa tak se gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zastanawiam sie nad aranzacją wiatriłapu. Nie wiem czy dać same półki czy moze jednak szafkę na buty, taką zamykaną. W dawnym mieszkaniu mieliśmy dużą szafkę na buty . I co ? Ano nic . Te aktualnie używane i tak stawialiśmy obok Ale gdyby tak zdopingować towarzystwo to by się nauczyło korzystać z szafki zgodnie z przeznaczeniem tylko przez dwa dni autopsja buty maja być tam gdzie się je z nóg ściąga strasznie trudno się zamiata między butami, jak się zabieram do zamiatania to mi się ich przesuwać nie chce a to już problem zmiatającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 olus , ale ty spostrzegawcza jestes czegos mi brakowalo na tej stronie , ale nie moglam skumac czego zwalalam to na zle samopoczucie albo weksle starcze A co to takiego ? Może ja też to mam tylko o tym nie wiem ? to cos takiego jak tradzik czy objawy buntu w wieku dojrzewania ...ale dokladnie nie wiem Jak mogę wybierać to objawy buntu raz - poproszę ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Zastanawiam sie nad aranzacją wiatriłapu. Nie wiem czy dać same półki czy moze jednak szafkę na buty, taką zamykaną. W dawnym mieszkaniu mieliśmy dużą szafkę na buty . I co ? Ano nic . Te aktualnie używane i tak stawialiśmy obok Ale gdyby tak zdopingować towarzystwo to by się nauczyło korzystać z szafki zgodnie z przeznaczeniem tylko przez dwa dni autopsja buty maja być tam gdzie się je z nóg ściąga strasznie trudno się zamiata między butami, jak się zabieram do zamiatania to mi się ich przesuwać nie chce a to już problem zmiatającego no tak racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts