frosch 15.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki Bo sprawdza czy masz paznokcie pomalowane loz ty !!!!!!!!!!!! lepiej znasz mojego chlopka niz ja jak mu sie nie podobaja to je maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki dziwne ja najpierw ściągam... te... no wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Maxi ....a w takich obcasach Ci pasuje ???? http://img238.imageshack.us/img238/319/ponczochyvy4.jpg Jasne , pod warunkiem że do łóżeczka będą niesiona Inaczej mogłabym się po drodze zabić albo w najlepszym przypadku poobijać lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki Bo sprawdza czy masz paznokcie pomalowane loz ty !!!!!!!!!!!! lepiej znasz mojego chlopka niz ja jak mu sie nie podobaja to je maluje Gdyż Ty masz ksiecia na białym koniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki dziwne ja najpierw ściągam... te... no wiecie... i potem nie ma juz czasu na zdjecie skarpetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki dziwne ja najpierw ściągam... te... no wiecie... Nooo..... Nie wiemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki dziwne ja najpierw ściągam... te... no wiecie... ...pierścionki ? I bransoletki ( co by za mocno nie brzęczały ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki Bo sprawdza czy masz paznokcie pomalowane loz ty !!!!!!!!!!!! lepiej znasz mojego chlopka niz ja jak mu sie nie podobaja to je maluje Gdyż Ty masz ksiecia na białym koniu a ksiezniczki w skarpetkach nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i Wpadasz i krzyczysz - to jest napad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i a potem policjanci zakuwali Cię w kajdanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i ...i właśnie mi się przypomniał skecz Ani Mru Mru "Napad na bank" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i ...i co, i co?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki dziwne ja najpierw ściągam... te... no wiecie... ...pierścionki ? I bransoletki ( co by za mocno nie brzęczały ) to juz sama nie wiem ....recami , skarpetkami, butami, ponczochami czy bransoletkami sie wiaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki Bo sprawdza czy masz paznokcie pomalowane loz ty !!!!!!!!!!!! lepiej znasz mojego chlopka niz ja jak mu sie nie podobaja to je maluje Gdyż Ty masz ksiecia na białym koniu a ksiezniczki w skarpetkach nie chodza Ale za to przemycają liczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i a potem policjanci zakuwali Cię w kajdanki Takie różowe i puchate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki dziwne ja najpierw ściągam... te... no wiecie... ...pierścionki ? I bransoletki ( co by za mocno nie brzęczały ) to juz sama nie wiem ....recami , skarpetkami, butami, ponczochami czy bransoletkami sie wiaze Wiąże sie koniec z końcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki dziwne ja najpierw ściągam... te... no wiecie... Nooo..... Nie wiemy..... nie wiecie?... gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ale za to przemycają liczi w skarpetkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kurcze, jauz mam dosyć picoia, ale trudno muyze iśc po następnie.. Kuba ( mój syn) kazże mi pić, bo za kaszdą puszkę dosraje punkty dodatnie... Przy kamputerze jest foljówka do której mam wrzucas te puszki Obecnie wyyychodzi mupoprawne.. czego ni e robi się dlja swojego dziecka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts