premiumpremium 15.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi u faceta czy u babki ? Pewnie u babki... W samych skarpetkach BINGO !!! ciekawe Frosch zawsze jak wraca najpierw sciaga mi skarpetki dziwne ja najpierw ściągam... te... no wiecie... Nooo..... Nie wiemy..... nie wiecie?... gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i a potem policjanci zakuwali Cię w kajdanki Takie różowe i puchate i takim batem Żabę popędzali żeby szybciej szła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ale za to przemycają liczi w skarpetkach ? Ale mi to nie przeszkadza I tak zjem owocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 /quote] to juz sama nie wiem ....recami , skarpetkami, butami, ponczochami czy bransoletkami sie wiaze Wiąże sie koniec z końcem i tak od 1-ego do ostatniego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kurcze, jauz mam dosyć picoia, ale trudno muyze iśc po następnie.. Kuba ( mój syn) kazże mi pić, bo za kaszdą puszkę dosraje punkty dodatnie... Przy kamputerze jest foljówka do której mam wrzucas te puszki Obecnie wyyychodzi mupoprawne.. czego ni e robi się dlja swojego dziecka.. A czy to muszą być puszki po piwie ? Może my jakąś zrzutę dla Cię zrobimy , bo nam tu w ankoholizm wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i a potem policjanci zakuwali Cię w kajdanki Takie różowe i puchate i takim batem Żabę popędzali żeby szybciej szła no, raz to nawet Borewicz mneprzesłuchiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i a potem policjanci zakuwali Cię w kajdanki Takie różowe i puchate i takim batem Żabę popędzali żeby szybciej szła A jak nie chciała iść to wyskakiwał z pudełka taki wielki Murzyn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kurcze, jauz mam dosyć picoia, ale trudno muyze iśc po następnie.. Kuba ( mój syn) kazże mi pić, bo za kaszdą puszkę dosraje punkty dodatnie... Przy kamputerze jest foljówka do której mam wrzucas te puszki Obecnie wyyychodzi mupoprawne.. czego ni e robi się dlja swojego dziecka.. A czy to muszą być puszki po piwie ? Może my jakąś zrzutę dla Cię zrobimy , bo nam tu w ankoholizm wpadniesz już za późno, Żaba siedzi w tym po uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mnie się podobają białe skarpety frote... są takie sexi hmmmm.....no chyba, ze zwiąże sie nimi ręce do łózka.. od tego są pończoszki.... a skarpety na stopach o rajuśku a ja zawsze pończochy na głowę zakładałam...i a potem policjanci zakuwali Cię w kajdanki Takie różowe i puchate i takim batem Żabę popędzali żeby szybciej szła no, raz to nawet Borewicz mneprzesłuchiwał We Fiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kurcze, jauz mam dosyć picoia, ale trudno muyze iśc po następnie.. Kuba ( mój syn) kazże mi pić, bo za kaszdą puszkę dosraje punkty dodatnie... Przy kamputerze jest foljówka do której mam wrzucas te puszki Obecnie wyyychodzi mupoprawne.. czego ni e robi się dlja swojego dziecka.. A czy to muszą być puszki po piwie ? Może my jakąś zrzutę dla Cię zrobimy , bo nam tu w ankoholizm wpadniesz Ale ja to sporadycznie puszkę po piwie wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kurcze, jauz mam dosyć picoia, ale trudno muyze iśc po następnie.. Kuba ( mój syn) kazże mi pić, bo za kaszdą puszkę dosraje punkty dodatnie... Przy kamputerze jest foljówka do której mam wrzucas te puszki Obecnie wyyychodzi mupoprawne.. czego ni e robi się dlja swojego dziecka.. A czy to muszą być puszki po piwie ? Może my jakąś zrzutę dla Cię zrobimy , bo nam tu w ankoholizm wpadniesz już za późno, Żaba siedzi w tym po uszy Ale może te uszy są nisko i uda się ją z tego wyciągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kurcze, jauz mam dosyć picoia, ale trudno muyze iśc po następnie.. Kuba ( mój syn) kazże mi pić, bo za kaszdą puszkę dosraje punkty dodatnie... Przy kamputerze jest foljówka do której mam wrzucas te puszki Obecnie wyyychodzi mupoprawne.. czego ni e robi się dlja swojego dziecka.. Żabko, jak on (Kuba) może tak robić... Trza Ci pomóc , niebogo... daleko ta foljówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kurcze, jauz mam dosyć picoia, ale trudno muyze iśc po następnie.. Kuba ( mój syn) kazże mi pić, bo za kaszdą puszkę dosraje punkty dodatnie... Przy kamputerze jest foljówka do której mam wrzucas te puszki Obecnie wyyychodzi mupoprawne.. czego ni e robi się dlja swojego dziecka.. A czy to muszą być puszki po piwie ? Może my jakąś zrzutę dla Cię zrobimy , bo nam tu w ankoholizm wpadniesz już za późno, Żaba siedzi w tym po uszy Ale może te uszy są nisko i uda się ją z tego wyciągnąć ? Żaba przecież laska jest i uszy ma na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 299 2. inż. Mamoń - 262 3. SławekD-żonka - 192 4. verunia - 144 5. Joanna i Janusz - 139 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 120 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 81 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 57 15. Sonika - 52 16. badi - 51 17. monka - 44 18. Aga J.G , andrzejka - 40 20. frosch - 37 21. Moniś - 36 22. facio - 35 23. zaba_gonia - 34 24. andre59 - 33 25. Ew-ka - 31 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer - 27 30. marcel2000, jea - 23 32. Trini, - 20 33. Funia, - 18 34. Maxtorka - 17 35. Tola, Sylvia1 - 16 37. pp - 15 38. Agniesia - 14 39. joola, Karolka, gawel - 13 42. Jane, Wojty, prymasek, - 10 45. kasia64, duende - 9 47. ania - 8 48. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, ave!, Marjucha - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc, - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW - 1 Pasmanteryjnie było - skarpetkowo, pończochowo i rajstopkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Gaciorki pp http://mc.com.ua/UserFiles/Image/blog/stringi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Echhh... muszę iść bo brat z mężem opanowali kompa....... Maxi, dzieki za gaciorki Miłego zbierania puszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Kurcze, jauz mam dosyć picoia, ale trudno muyze iśc po następnie.. Kuba ( mój syn) kazże mi pić, bo za kaszdą puszkę dosraje punkty dodatnie... Przy kamputerze jest foljówka do której mam wrzucas te puszki Obecnie wyyychodzi mupoprawne.. czego ni e robi się dlja swojego dziecka.. A czy to muszą być puszki po piwie ? Może my jakąś zrzutę dla Cię zrobimy , bo nam tu w ankoholizm wpadniesz już za późno, Żaba siedzi w tym po uszy Ale może te uszy są nisko i uda się ją z tego wyciągnąć ? Żaba przecież laska jest i uszy ma na swoim miejscu No to nie ma sprawy andre już podał pomocną dłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Gratki pp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Echhh... muszę iść bo brat z mężem opanowali kompa....... Maxi, dzieki za gaciorki Miłego zbierania puszek Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Gratki PP a zamiast gatek... http://www.pro-sport.com.pl/images/skarpety.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts