Olkalybowa 16.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy Wam tez się tak spać chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zuch dziewczynka Teraz to już z górki Sama przyjemność i o to mi chodziło Maxi, mam zawsze problem ze znieczuleniem, tu było potrzebne, bo ubytek głęboki. Jeszcze teraz szczęka drętwa, a ja tego nie lubię. A resztę zrobię bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim, z którymi się jeszzce nie witałam! Ja tak z doskoku, bo pewien młody człowiek walczy ze mną o myszkę A przed chwileczką mieliśmy bardzo milutką choć bardzo krótką wizytę Olka! Jak Przemuś? Duży, silny i kopie? To dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy Wam tez się tak spać chce? Chce, chce, tylko nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć Aniu, cześć Olkaja już uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Olka! Jak Przemuś? Duży, silny i kopie? To dobrze! Jutro wizyta u gin, się dowiemy ile przybrał od ostatniej wizyty. Wierci się kopie, ale wychodzić nie chce. Nie ma jak u mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A co tam u Was z tym budowaniem ? Mam nadzieję że to nie na poważnie było Maxi Decyzja odłożona. Ale do wiosny trzeba będzie coś postanowić. Nie wiem, nie wiem, budowa nowego domu kusi ale tego żal. I ogrodu, i tej pracy w niego włożonej. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Olka! Jak Przemuś? Duży, silny i kopie? To dobrze! Jutro wizyta u gin, się dowiemy ile przybrał od ostatniej wizyty. Wierci się kopie, ale wychodzić nie chce. Nie ma jak u mamy. A termin już był czy zaraz będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć Aniu, cześć Olka ja już uciekam no to cześć Tolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć Aniu, cześć Olka ja już uciekam Papa Tolusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy Wam tez się tak spać chce? Okrutnie Mam nadzieję że się w drodze do pracy dobudzę co by krzywdy nie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Olka! Jak Przemuś? Duży, silny i kopie? To dobrze! Jutro wizyta u gin, się dowiemy ile przybrał od ostatniej wizyty. Wierci się kopie, ale wychodzić nie chce. Nie ma jak u mamy. A termin już był czy zaraz będzie? dziś 38 tydz. to mógłby już wyłazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A co tam u Was z tym budowaniem ? Mam nadzieję że to nie na poważnie było Maxi Decyzja odłożona. Ale do wiosny trzeba będzie coś postanowić. Nie wiem, nie wiem, budowa nowego domu kusi ale tego żal. I ogrodu, i tej pracy w niego włożonej. Zobaczymy Ale czy Wy musicie czy chcecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy Wam też już wyszły krokusy, tulipany i żonkile? Co z nimi będzie, jak ta zima jednak przyjdzie? A nawet jak nie przyjdzie, to co będzie kwitnąć w kwietniu i maju? Nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy Wam też już wyszły krokusy, tulipany i żonkile? Co z nimi będzie, jak ta zima jednak przyjdzie? A nawet jak nie przyjdzie, to co będzie kwitnąć w kwietniu i maju? Nic? mi nie wyszły jeszcze, ale pewnie dlatego,ze ich uprzednio nie wsadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A co tam u Was z tym budowaniem ? Mam nadzieję że to nie na poważnie było Maxi Decyzja odłożona. Ale do wiosny trzeba będzie coś postanowić. Nie wiem, nie wiem, budowa nowego domu kusi ale tego żal. I ogrodu, i tej pracy w niego włożonej. Zobaczymy Ale czy Wy musicie czy chcecie ? Chcecie w sumie, bo chyba możemy na takim manewrze dość dobrze zarobić. Możnaby wybudować podobnie i spłacić kredyt, albo jeszcze raz wziąć taki sam kredyt a wybudować w wyższym standardzie... Sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy Wam też już wyszły krokusy, tulipany i żonkile? Co z nimi będzie, jak ta zima jednak przyjdzie? A nawet jak nie przyjdzie, to co będzie kwitnąć w kwietniu i maju? Nic? mi nie wyszły jeszcze, ale pewnie dlatego,ze ich uprzednio nie wsadziłam No tak, to może być przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Czy Wam też już wyszły krokusy, tulipany i żonkile? Co z nimi będzie, jak ta zima jednak przyjdzie? A nawet jak nie przyjdzie, to co będzie kwitnąć w kwietniu i maju? Nic? mi nie wyszły jeszcze, ale pewnie dlatego,ze ich uprzednio nie wsadziłam To tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 dziś 38 tydz. to mógłby już wyłazić Macie już wszystko przygotowane do powitania nowego członka rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 dziś 38 tydz. to mógłby już wyłazić Macie już wszystko przygotowane do powitania nowego członka rodziny? chyba tak, muszę jeszcze kupić baloniki i konfetii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts