Ew-ka 16.01.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą a o czym piszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Aniu, a to,ze miałaś cc wyniknęło podczas porodu? Ola, ja może tak ze szczegółami to Ci na priva napiszę oj sorki zapomniałam że inni tez widzą co piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A co tam u Was z tym budowaniem ? Mam nadzieję że to nie na poważnie było Maxi Decyzja odłożona. Ale do wiosny trzeba będzie coś postanowić. Nie wiem, nie wiem, budowa nowego domu kusi ale tego żal. I ogrodu, i tej pracy w niego włożonej. Zobaczymy Ale czy Wy musicie czy chcecie ? Chcecie w sumie, bo chyba możemy na takim manewrze dość dobrze zarobić. Możnaby wybudować podobnie i spłacić kredyt, albo jeszcze raz wziąć taki sam kredyt a wybudować w wyższym standardzie... Sama nie wiem... Rzeczywiście , macie zagwozdkę Mnie by się chyba nie chciało drugi raz budować , choć nie wspominam tego tak źle . U nie narcyzy i żonkile wyszły . Mają tak ok 5cm , ale nie wiem czy po dzisiejszym przymrozku przeżyją . Mam ochotę je z ziemi wyciągnąć i pozwolić im się w domu rozwinąć . Maxtorka - trzeba je przysypać ziemią i po kłopocie. Ja tak zrobiłem już miesiąc temu jak tylko zaczęły wyłazić. Pomogło. A jak jeszcze będą wyłazić to sypnę jeszcze 20 cm i na pewno już nie wylezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą a o czym piszą? nie wiemy , bo nic nie widac witam wieczornie ale paskudny dzien mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą a o czym piszą? Cześć Andre Niedługo będziesz miał więcej postów niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą a o czym piszą? nie wiemy , bo nic nie widac witam wieczornie ale paskudny dzien mialam co takiego go spaskudziło, powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć inżynierze no tak, 3 stówy brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć inżynierze no tak, 3 stówy brakuje To tak na 1 popołudnie i wieczór No może bez kolacyjki bo czasu zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jutro wychodzi foka szara: http://www.nbp.pl/banknoty/kolekcjonerskie/2007/FokaSzara_2zl_a.gifhttp://www.nbp.pl/banknoty/kolekcjonerskie/2007/FokaSzara_2zl_r.gif przed bankiem będą pewnie dantejskie sceny. Wszyscy się napalili bo widzą jak bardzo podrożały poprzednie monety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą a o czym piszą? nie wiemy , bo nic nie widac witam wieczornie ale paskudny dzien mialam co takiego go spaskudziło, powiesz? niewielu jest ludzi , ktorych nie lubie ........dzis widzialam sie prawie z wszystkimi ...........moje nerwy sa zszargane wieczorem napije sie jakiegos driniola i chyba mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć inżynierze no tak, 3 stówy brakuje To tak na 1 popołudnie i wieczór No może bez kolacyjki bo czasu zabraknie w odpowiednio rozrywkowym gronie kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą a o czym piszą? nie wiemy , bo nic nie widac witam wieczornie ale paskudny dzien mialam co takiego go spaskudziło, powiesz? niewielu jest ludzi , ktorych nie lubie ........dzis widzialam sie prawie z wszystkimi ...........moje nerwy sa zszargane wieczorem napije sie jakiegos driniola i chyba mi przejdzie Napij się teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jutro wychodzi foka szara: http://www.nbp.pl/banknoty/kolekcjonerskie/2007/FokaSzara_2zl_a.gifhttp://www.nbp.pl/banknoty/kolekcjonerskie/2007/FokaSzara_2zl_r.gif przed bankiem będą pewnie dantejskie sceny. Wszyscy się napalili bo widzą jak bardzo podrożały poprzednie monety na prowincję pewnie nie dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć inżynierze no tak, 3 stówy brakuje To tak na 1 popołudnie i wieczór No może bez kolacyjki bo czasu zabraknie w odpowiednio rozrywkowym gronie kto wie... No Andre - mów kogo Ci trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Napij się teraz a nie za wczesnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jutro wychodzi foka szara: http://www.nbp.pl/banknoty/kolekcjonerskie/2007/FokaSzara_2zl_a.gifhttp://www.nbp.pl/banknoty/kolekcjonerskie/2007/FokaSzara_2zl_r.gif przed bankiem będą pewnie dantejskie sceny. Wszyscy się napalili bo widzą jak bardzo podrożały poprzednie monety na prowincję pewnie nie dotrą Powinny być w PKO BP, ale za 3 złote Po 2 złote można kupić w NBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pal ich licho froschka, oprócz takich jak mówisz, są jeszcze fajni ludzie na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jutro wychodzi foka szara: http://www.nbp.pl/banknoty/kolekcjonerskie/2007/FokaSzara_2zl_a.gifhttp://www.nbp.pl/banknoty/kolekcjonerskie/2007/FokaSzara_2zl_r.gif przed bankiem będą pewnie dantejskie sceny. Wszyscy się napalili bo widzą jak bardzo podrożały poprzednie monety na prowincję pewnie nie dotrą Powinny być w PKO BP, ale za 3 złote Po 2 złote można kupić w NBP koszty transportu doliczają? bandytyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 wlasnie wrocila moja corka ze szkoly ja chyba dzisiaj osiwieje mowi mi , ze ma na polrocze z historii wystawiona ocene 2 ( oceny w dzienniku : 5, +4, +4,+3 i 2 ) zwrocila uwage nauczycielce , ze chyba sie pomylila i otrzymala odpowiedz , ze ma sie cieszyc , ze nie ma 1 chyba kogos jeszcze nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts