frosch 16.01.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 nie chcesz , nie pokazuj moglabym byc mila i grzeczna i powiedzialabym , ze niezle , a pasemka po prostu odlotowe ' a tak powiem : coz .......Zaba , przykro mi , ze brzydko wygladasz ale zawsze mozesz zgolic sie na pale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim.. Właśnie wróciłam od fryzjera.. sadzac po twojej minie nie lubisz juz go pokaz sie , please Co mni epodkusiło.. niedosyć że rude to kroótkie i szterczące.. no pokaz !!!!!!!!!!!! Żaba - właśnie doszło do mnie zdjęcie jestem w szoku - nie pokazuj tego proszę Musisz tak z grubej rury? A nie czytałaś co ostatnio zrobiła Zielona? Jakbyś przeczytała to byś się zastanowiła chwilę A te czerwone to co to są? Pasemka jakieś - dobrze widzę? tak , pasemka a co??? złe??? Kurde - może nie są złe, ale czemu tak Ci sterczą te kłaki? Na żel jakiś? A co zrobisz jutro? Będziesz walić całe tubki żelu? bo tak jest modnie, fryzjerka powiedziała mi, ze wszycsy teraz ścinają włosy, nawet gwiazdy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim.. Właśnie wróciłam od fryzjera.. sadzac po twojej minie nie lubisz juz go pokaz sie , please Co mni epodkusiło.. niedosyć że rude to kroótkie i szterczące.. no pokaz !!!!!!!!!!!! Żaba - właśnie doszło do mnie zdjęcie jestem w szoku - nie pokazuj tego proszę twarda jestem , niejedno juz w zyciu widzialam pokaz !!!!!!!!!!!!!!! Wstydzę sie...okropnie wyglądam..muszę się przyzwyczaić.. my ci pomozemy sie szybciej przyzwyczaic napij sie http://www.fotosearch.pl/comp/Corbis/DGT368/TOE0071.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 nie chcesz , nie pokazuj moglabym byc mila i grzeczna i powiedzialabym , ze niezle , a pasemka po prostu odlotowe ' a tak powiem : coz .......Zaba , przykro mi , ze brzydko wygladasz ale zawsze mozesz zgolic sie na pale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim.. Właśnie wróciłam od fryzjera.. sadzac po twojej minie nie lubisz juz go pokaz sie , please Co mni epodkusiło.. niedosyć że rude to kroótkie i szterczące.. no pokaz !!!!!!!!!!!! Żaba - właśnie doszło do mnie zdjęcie jestem w szoku - nie pokazuj tego proszę twarda jestem , niejedno juz w zyciu widzialam pokaz !!!!!!!!!!!!!!! Wstydzę sie...okropnie wyglądam..muszę się przyzwyczaić.. my ci pomozemy sie szybciej przyzwyczaic napij sie http://www.fotosearch.pl/comp/Corbis/DGT368/TOE0071.jpg Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim.. Właśnie wróciłam od fryzjera.. sadzac po twojej minie nie lubisz juz go pokaz sie , please Co mni epodkusiło.. niedosyć że rude to kroótkie i szterczące.. no pokaz !!!!!!!!!!!! Żaba - właśnie doszło do mnie zdjęcie jestem w szoku - nie pokazuj tego proszę twarda jestem , niejedno juz w zyciu widzialam pokaz !!!!!!!!!!!!!!! Wstydzę sie...okropnie wyglądam..muszę się przyzwyczaić.. A co Mirek i chłopcy? Mirek ni ewidział, chłopcy sie śmiali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 nie chcesz , nie pokazuj moglabym byc mila i grzeczna i powiedzialabym , ze niezle , a pasemka po prostu odlotowe ' a tak powiem : coz .......Zaba , przykro mi , ze brzydko wygladasz ale zawsze mozesz zgolic sie na pale O qrde - dopiero teraz zauważyłęm - Froszka - przegięłaś nieźle umiesz kobietę pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mamońku, w pracy będziesz pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mamońku, w pracy będziesz pił A co mam robić? Jeść już nie mam co, a do chaty nie mam po co wracać. podobno wielebny jeszcze nie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 nie chcesz , nie pokazuj moglabym byc mila i grzeczna i powiedzialabym , ze niezle , a pasemka po prostu odlotowe ' a tak powiem : coz .......Zaba , przykro mi , ze brzydko wygladasz ale zawsze mozesz zgolic sie na pale O qrde - dopiero teraz zauważyłęm - Froszka - przegięłaś nieźle umiesz kobietę pocieszyć chcialam byc mila , ale nie lubie juz Zab polubie , jak fote zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mamońku, w pracy będziesz pił A co mam robić? Jeść już nie mam co, a do chaty nie mam po co wracać. podobno wielebny jeszcze nie dotarł u mnie juz byl i go nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mamońku, w pracy będziesz pił A co mam robić? Jeść już nie mam co, a do chaty nie mam po co wracać. podobno wielebny jeszcze nie dotarł u mnie juz byl i go nie lubie a co - narzekał, że za mało cołaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 nie chcesz , nie pokazuj moglabym byc mila i grzeczna i powiedzialabym , ze niezle , a pasemka po prostu odlotowe ' a tak powiem : coz .......Zaba , przykro mi , ze brzydko wygladasz ale zawsze mozesz zgolic sie na pale O qrde - dopiero teraz zauważyłęm - Froszka - przegięłaś nieźle umiesz kobietę pocieszyć chcialam byc mila , ale nie lubie juz Zab polubie , jak fote zobacze jak sie oswoję to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Podobno żaba jest ruda To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mamońku, w pracy będziesz pił A co mam robić? Jeść już nie mam co, a do chaty nie mam po co wracać. podobno wielebny jeszcze nie dotarł u mnie juz byl i go nie lubie a co - narzekał, że za mało cołaska? nie ..... ale zawsze mam jazde , ze jestem matka samotnie wychowujaca dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 nie chcesz , nie pokazuj moglabym byc mila i grzeczna i powiedzialabym , ze niezle , a pasemka po prostu odlotowe ' a tak powiem : coz .......Zaba , przykro mi , ze brzydko wygladasz ale zawsze mozesz zgolic sie na pale O qrde - dopiero teraz zauważyłęm - Froszka - przegięłaś nieźle umiesz kobietę pocieszyć chcialam byc mila , ale nie lubie juz Zab polubie , jak fote zobacze jak sie oswoję to pokażę oswojona zaba ? ..........musze to zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Podobno żaba jest ruda To prawda? jakies plotki roznosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Podobno żaba jest ruda To prawda? jakies plotki roznosisz Uff, to mi ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Podobno żaba jest ruda To prawda? yhyyyy... I to w dodatku skrócona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Podobno żaba jest ruda To prawda? jakies plotki roznosisz Uff, to mi ulżyło spoko.....zaba jak zwykle wyglada pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts