frosch 16.01.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Chba raczej tych co scieli i nie mogą sie przyzwyczaić do siebie w nowym wydaniu A zmiany sa nam potrzebne przeciez nie no wlasnie .......... im sa potrzebne ...i nam tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 my tu gadu, gadu, a Mamoń sie przyczaił jak za starych dobrych czasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dopiero teraz przeczytałam stronke Zabka ty nie mozesz źle wyglądać Co najwyżej jeszcze bardziej jak małolatka Jak chyba jerstem strasznie w tyle, Verunia a ty o jakim aparacie mówisz takim, co małolaty noszą tzn.... pewnie zadrutowali jej szczenę pokaż Verunia ..... Pokażę na zlocie Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Verunia a ty o jakim aparacie mówisz nowy aparat sobie kupila ale jaki, fotograficzny no nie do konca , ale cos kolo tego ......zdjecia w kazdym badz razie mozna robic tylko nie wolno ich gryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 I w miedzyczasie strzały oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dopiero teraz przeczytałam stronke Zabka ty nie mozesz źle wyglądać Co najwyżej jeszcze bardziej jak małolatka Jak chyba jerstem strasznie w tyle, Verunia a ty o jakim aparacie mówisz takim, co małolaty noszą tzn.... pewnie zadrutowali jej szczenę pokaż Verunia ..... Pokażę na zlocie Muratora tak jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 I w miedzyczasie strzały oddaje Do widzenia, zaraz przed końcem stronki wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Verunia a ty o jakim aparacie mówisz nowy aparat sobie kupila ale jaki, fotograficzny no nie do konca , ale cos kolo tego ......zdjecia w kazdym badz razie mozna robic tylko nie wolno ich gryzc Aha, jak to była odpowiedz naprowadzająca To chyba zakumałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 http://www.ortodonta.info/images/aparat_staly.gif aparat niekoniecznie fotograficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dopiero teraz przeczytałam stronke Zabka ty nie mozesz źle wyglądać Co najwyżej jeszcze bardziej jak małolatka Jak chyba jerstem strasznie w tyle, Verunia a ty o jakim aparacie mówisz takim, co małolaty noszą tzn.... pewnie zadrutowali jej szczenę pokaż Verunia ..... Pokażę na zlocie Muratora tak jak ostatnio Obiecuję poprawę, ale jak was nie będzie to tez nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 I w miedzyczasie strzały oddaje Do widzenia, zaraz przed końcem stronki wrócę Ale jesteś A bedziesz wiedział kiedywrócić Bo my możemy szybko sie rozprawić ze strona i co........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 http://www.ortodonta.info/images/aparat_staly.gif aparat niekoniecznie fotograficzny ja mam ładniejszy, taki mniej widoczny, nazywa sie estetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 http://www.ortodonta.info/images/aparat_staly.gif aparat niekoniecznie fotograficzny No cóż treba było mi łopatologicznie tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dopiero teraz przeczytałam stronke Zabka ty nie mozesz źle wyglądać Co najwyżej jeszcze bardziej jak małolatka Jak chyba jerstem strasznie w tyle, Verunia a ty o jakim aparacie mówisz takim, co małolaty noszą tzn.... pewnie zadrutowali jej szczenę pokaż Verunia ..... Pokażę na zlocie Muratora tak jak ostatnio Obiecuję poprawę, ale jak was nie będzie to tez nie jadę A wiadomo już kiedy będzie zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mamoń gratulki gatki mamon http://www.fotosearch.pl/comp/ISP/ISP109/isp0800534.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A to nie damskie przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dopiero teraz przeczytałam stronke Zabka ty nie mozesz źle wyglądać Co najwyżej jeszcze bardziej jak małolatka Jak chyba jerstem strasznie w tyle, Verunia a ty o jakim aparacie mówisz takim, co małolaty noszą tzn.... pewnie zadrutowali jej szczenę pokaż Verunia ..... Pokażę na zlocie Muratora tak jak ostatnio Obiecuję poprawę, ale jak was nie będzie to tez nie jadę A wiadomo już kiedy będzie zjazd slyszalam , ze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dopiero teraz przeczytałam stronke Zabka ty nie mozesz źle wyglądać Co najwyżej jeszcze bardziej jak małolatka Jak chyba jerstem strasznie w tyle, Verunia a ty o jakim aparacie mówisz takim, co małolaty noszą tzn.... pewnie zadrutowali jej szczenę pokaż Verunia ..... Pokażę na zlocie Muratora tak jak ostatnio Obiecuję poprawę, ale jak was nie będzie to tez nie jadę A wiadomo już kiedy będzie zjazd pewnie w marcu na początku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=90408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Podobno żaba jest ruda To prawda? yhyyyy... I to w dodatku skrócona... Żabcia , no co Ty ? Na pewno wyglądasz super W dodatku rude jest piękne Ja mialam dość balejażu , jasnego w dodatku a nie miałam czasu siedzieć 3 godziny u fryzjera więc chcąc coś tym zrobić przefarbowałam się ( szamponetką co prawda ) na rudo . Na początku był szok ale potem stwierdziłam że jest super . I do lekko opalonej buzi wygląda świetnie , tak cieplutko . Co prawda zmywa się po jakimś czasie ale wtedy kupuje następną szamponetkę i znowu jest gut Próbowałam już kasztan , czerwień granatu i chyba mahoń . Czerwień jest najbardziej odlotowa . Moja rodzinka już się do koloru przyzwyczaiła więc jak tylko znajdę te cholerne 3 godziny wolne idę i pozwolę to sobie zrobić profesjonalnie . W sumie najważniejsze żeby sie w tym dobrze czuć . Ja wiem że przez jakiś czas będę rudzielec ( i niech mi ktoś powie że rude jest wredne ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Pokażę na zlocie Muratora tak jak ostatnio Obiecuję poprawę, ale jak was nie będzie to tez nie jadę A wiadomo już kiedy będzie zjazd zawsze robili na początku marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts