frosch 16.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka a skąd takie wieści W marcy bym chciała chyba Mowili w Radio Maryja ja bym chciala w kwietny A to i ja na kwietny te mogie Więc jakby co twój wniosek popieram mogiemy razem napisac podanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 na razie spadam po corkę, piszcie, piszcie dziewczęta, bo wiecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A w ogóle witam wieczornie Co za dziwny dzień , same wizyty , w dodatku mało przyjemne A to wszystko dla zdrowia i urody ksiadz dla zdrowia i urody ? musze isc do lustra matko , cos ty robiła z tym księdzem klocilam sie , coby byc piekniejszom i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 tez bylaM kiedys piekna i mloda i o dziwo bylam wtedy ruda, mahoniowa, kasztanowa , tycjanowa itd zaprawde mowie wam : RUDE JEST PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!! i mlode To ja nie miałam tycjanu i mahoniu chyba to ja nie mialam chiba jeszcze nigdy skroconych A ja zawsze marzyłam o irokezie i nie odważyłam sie a teraz to juz stracone patrz ...jaka ta nasza zaba odwazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 na razie spadam po corkę, piszcie, piszcie dziewczęta, bo wiecie .... wiemy, wiemy................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 tez bylaM kiedys piekna i mloda i o dziwo bylam wtedy ruda, mahoniowa, kasztanowa , tycjanowa itd zaprawde mowie wam : RUDE JEST PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!! i mlode Nalejcie Jej , dobrze prawi Rudy rozświetla twarz , dodaje energii i blasku Pasemkom blondi mówimy zdecydowane nie ( przynajmniej na razie ) ja juz wypilam maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 tez bylaM kiedys piekna i mloda i o dziwo bylam wtedy ruda, mahoniowa, kasztanowa , tycjanowa itd zaprawde mowie wam : RUDE JEST PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!! i mlode To ja nie miałam tycjanu i mahoniu chyba to ja nie mialam chiba jeszcze nigdy skroconych A ja zawsze marzyłam o irokezie i nie odważyłam sie a teraz to juz stracone patrz ...jaka ta nasza zaba odwazna Ale ona nie ma irokeaz przecież Żaba nie masz A jak masz to jesteś zuch dziewczyna i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A w ogóle witam wieczornie Co za dziwny dzień , same wizyty , w dodatku mało przyjemne A to wszystko dla zdrowia i urody ksiadz dla zdrowia i urody ? musze isc do lustra matko , cos ty robiła z tym księdzem klocilam sie , coby byc piekniejszom i co jestem gwiazda ale chyba nie w niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka piłaś powaznie dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 tez bylaM kiedys piekna i mloda i o dziwo bylam wtedy ruda, mahoniowa, kasztanowa , tycjanowa itd zaprawde mowie wam : RUDE JEST PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!! i mlode Nalejcie Jej , dobrze prawi Rudy rozświetla twarz , dodaje energii i blasku Pasemkom blondi mówimy zdecydowane nie ( przynajmniej na razie ) Rude to ...fałszywe ps ....uwielbiam być rudziecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 tez bylaM kiedys piekna i mloda i o dziwo bylam wtedy ruda, mahoniowa, kasztanowa , tycjanowa itd zaprawde mowie wam : RUDE JEST PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!! i mlode To ja nie miałam tycjanu i mahoniu chyba to ja nie mialam chiba jeszcze nigdy skroconych A ja zawsze marzyłam o irokezie i nie odważyłam sie a teraz to juz stracone patrz ...jaka ta nasza zaba odwazna Ale ona nie ma irokeaz przecież Żaba nie masz A jak masz to jesteś zuch dziewczyna i już pisala , ze cos jej sterczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A w ogóle witam wieczornie Co za dziwny dzień , same wizyty , w dodatku mało przyjemne A to wszystko dla zdrowia i urody ksiadz dla zdrowia i urody ? musze isc do lustra Myślałam o wizytach medycznych a właściwie dentystycznych , bo i tola i verunia , o sobie nie wspominając miały bliskie spotkania 3-go stopnia w gabinecie A tak na marginesie , właśnie niedawno dowiedziałam się że u nas na osiedlu była dziś wizyta duszpasterska no i co za pech , u nas nikogo nie było - starzy w pracy a młody na uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Rude jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą a o czym piszą? nie wiemy , bo nic nie widac witam wieczornie ale paskudny dzien mialam co takiego go spaskudziło, powiesz? niewielu jest ludzi , ktorych nie lubie ........dzis widzialam sie prawie z wszystkimi ...........moje nerwy sa zszargane wieczorem napije sie jakiegos driniola i chyba mi przejdzie O jak dobrze, ze nie siedzę już na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A w ogóle witam wieczornie Co za dziwny dzień , same wizyty , w dodatku mało przyjemne A to wszystko dla zdrowia i urody ksiadz dla zdrowia i urody ? musze isc do lustra Myślałam o wizytach medycznych a właściwie dentystycznych , bo i tola i verunia , o sobie nie wspominając miały bliskie spotkania 3-go stopnia w gabinecie A tak na marginesie , właśnie niedawno dowiedziałam się że u nas na osiedlu była dziś wizyta duszpasterska no i co za pech , u nas nikogo nie było - starzy w pracy a młody na uczelni naprawde pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 tez bylaM kiedys piekna i mloda i o dziwo bylam wtedy ruda, mahoniowa, kasztanowa , tycjanowa itd zaprawde mowie wam : RUDE JEST PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!! i mlode To ja nie miałam tycjanu i mahoniu chyba to ja nie mialam chiba jeszcze nigdy skroconych A ja zawsze marzyłam o irokezie i nie odważyłam sie a teraz to juz stracone patrz ...jaka ta nasza zaba odwazna Ale ona nie ma irokeaz przecież Żaba nie masz A jak masz to jesteś zuch dziewczyna i już pisala , ze cos jej sterczy Ale sterczeć to mogą też dwa kucyki, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja nie widzę co Olka i Anka piszą a o czym piszą? nie wiemy , bo nic nie widac witam wieczornie ale paskudny dzien mialam co takiego go spaskudziło, powiesz? niewielu jest ludzi , ktorych nie lubie ........dzis widzialam sie prawie z wszystkimi ...........moje nerwy sa zszargane wieczorem napije sie jakiegos driniola i chyba mi przejdzie O jak dobrze, ze nie siedzę już na Śląsku no.........bo nie mozesz pic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 tez bylaM kiedys piekna i mloda i o dziwo bylam wtedy ruda, mahoniowa, kasztanowa , tycjanowa itd zaprawde mowie wam : RUDE JEST PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!! i mlode Nalejcie Jej , dobrze prawi Rudy rozświetla twarz , dodaje energii i blasku Pasemkom blondi mówimy zdecydowane nie ( przynajmniej na razie ) ja juz wypilam maxi To i ja sobie naleję co by tak o suchym nie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kurcze stronka bez Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.01.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ew-ka gratki I rude w tresci jest trafne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts