frosch 16.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no i jestem nazad randewju mialam No to opowiadaj poczytaj sobie Harlekina Nie lubię harlekinów. Wolę coś bardziej życiowego a ja kocham bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 umililabys mi ten paskudny dzien dziewczyno jaka ja goopia ....moglam do ciebie zadzwonic albo do ew-ci albo..........nieeeeeee......za duzo tych, ktorych lubie Ba, mogłaś nawet do mnie przyjechać nie mam prawka Pociągi som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wolę coś bardziej życiowego Kamasutra tez jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no i jestem nazad randewju mialam No to opowiadaj poczytaj sobie Harlekina Nie lubię harlekinów. Wolę coś bardziej życiowego a ja kocham bajki Widać.... Księcia już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 umililabys mi ten paskudny dzien dziewczyno jaka ja goopia ....moglam do ciebie zadzwonic albo do ew-ci albo..........nieeeeeee......za duzo tych, ktorych lubie Ba, mogłaś nawet do mnie przyjechać nie mam prawka Pociągi som pociagam cie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wolę coś bardziej życiowego Kamasutra tez jest fajna Myślę, że w moim obecnym stanie jest jak najbardziej na miejscu Te wygibusy, gdzie jest ręka a gdzie noga....... Poza tym samej to mi się nie chce oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no i jestem nazad randewju mialam No to opowiadaj poczytaj sobie Harlekina Nie lubię harlekinów. Wolę coś bardziej życiowego a ja kocham bajki Widać.... Księcia już masz wiesz.........bo ja takom zabem raz calowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 umililabys mi ten paskudny dzien dziewczyno jaka ja goopia ....moglam do ciebie zadzwonic albo do ew-ci albo..........nieeeeeee......za duzo tych, ktorych lubie Ba, mogłaś nawet do mnie przyjechać nie mam prawka Pociągi som pociagam cie ? Nooo..... Towarowo a czasem pospiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mam wrażenie, że tylko we dwie tu jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wolę coś bardziej życiowego Kamasutra tez jest fajna Myślę, że w moim obecnym stanie jest jak najbardziej na miejscu Te wygibusy, gdzie jest ręka a gdzie noga....... Poza tym samej to mi się nie chce oglądać tak tak .....jest taka gimnastyka dla przyszlych mam to pokaz razem poogladamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 wiesz.........bo ja takom zabem raz calowalam No ale właściwom żabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no i jestem nazad randewju mialam No to opowiadaj poczytaj sobie Harlekina Nie lubię harlekinów. Wolę coś bardziej życiowego to Fakt se poczytaj albo Super Ekspres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji O rany, a co się stało? Chyba nie doczytałam na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no i jestem nazad randewju mialam No to opowiadaj poczytaj sobie Harlekina Nie lubię harlekinów. Wolę coś bardziej życiowego to Fakt se poczytaj albo Super Ekspres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji oj , czytalam o tym ... strasznie mi przykro bylo ( i jest do teraz) , zycz mu szybkiego powrotu do zdrowia w razie draki bede jeszcze pluc do konca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji O rany, a co się stało? Chyba nie doczytałam na RW rano miał wypadek ....dachował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wolę coś bardziej życiowego Kamasutra tez jest fajna Myślę, że w moim obecnym stanie jest jak najbardziej na miejscu Te wygibusy, gdzie jest ręka a gdzie noga....... Poza tym samej to mi się nie chce oglądać tak tak .....jest taka gimnastyka dla przyszlych mam to pokaz razem poogladamy http://www.lideria.pl/img_big/10083.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji oj , czytalam o tym ... strasznie mi przykro bylo ( i jest do teraz) , zycz mu szybkiego powrotu do zdrowia w razie draki bede jeszcze pluc do konca tygodnia nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 auto najprawdopodobnie do kasacji pal licho woz , wazne , ze dzieciak caly i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts