frosch 16.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 wiesz.........bo ja takom zabem raz calowalam No ale właściwom żabe moze za malo sie calujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji O rany, a co się stało? Chyba nie doczytałam na RW rano miał wypadek ....dachował Ojej.... Dobrze, że nic mu się nie stało. To najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji No nareszcie jakaś dobra wiadomość Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 wiesz.........bo ja takom zabem raz calowalam No ale właściwom żabe moze za malo sie calujesz ? Może po prostu za mało żab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 auto najprawdopodobnie do kasacji pal licho woz , wazne , ze dzieciak caly i zdrowy to najważniejsze apetyt ma ....wcinał obiad aż mu sie uszy trzęsły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim, z którymi się jeszzce nie witałam! Ja tak z doskoku, bo pewien młody człowiek walczy ze mną o myszkę A przed chwileczką mieliśmy bardzo milutką choć bardzo krótką wizytę Olka! Jak Przemuś? Duży, silny i kopie? To dobrze! Aniu: Jeszcze raz sorry ze ja tak jak po ogień, wpadłem i wypadłem... ale na swoje usprawiedliwienie moge powiedzieć że zdązyłem... miałem dotrzeć do 15.30 a byłem o 15:27 jak na 140 km jazdy to całkiem przywoicie udało się zmieścić pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji oj , czytalam o tym ... strasznie mi przykro bylo ( i jest do teraz) , zycz mu szybkiego powrotu do zdrowia w razie draki bede jeszcze pluc do konca tygodnia nie zaszkodzi goopio tak wygladam z ta slina na brodzie , ale co tam ....lubie sie poswiecac za to ksiadz dzisiaj przeswiecil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 za to ksiadz dzisiaj przeswiecil kogo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 auto najprawdopodobnie do kasacji pal licho woz , wazne , ze dzieciak caly i zdrowy to najważniejsze apetyt ma ....wcinał obiad aż mu sie uszy trzęsły To dobry znak Na pewno też szybko o całym zdarzeniu zapomni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji oj , czytalam o tym ... strasznie mi przykro bylo ( i jest do teraz) , zycz mu szybkiego powrotu do zdrowia w razie draki bede jeszcze pluc do konca tygodnia nie zaszkodzi goopio tak wygladam z ta slina na brodzie , ale co tam ....lubie sie poswiecac za to ksiadz dzisiaj przeswiecil Może miał powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 1,2,3... strzelasz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim, z którymi się jeszzce nie witałam! Ja tak z doskoku, bo pewien młody człowiek walczy ze mną o myszkę A przed chwileczką mieliśmy bardzo milutką choć bardzo krótką wizytę Olka! Jak Przemuś? Duży, silny i kopie? To dobrze! Aniu: Jeszcze raz sorry ze ja tak jak po ogień, wpadłem i wypadłem... ale na swoje usprawiedliwienie moge powiedzieć że zdązyłem... miałem dotrzeć do 15.30 a byłem o 15:27 jak na 140 km jazdy to całkiem przywoicie udało się zmieścić pozdrawiam m. czesc maxiu ........... milo mi bylo szkoda , ze tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 [ goopio tak wygladam z ta slina na brodzie , ale co tam ....lubie sie poswiecac za to ksiadz dzisiaj przeswiecil Mogłas mu powiedzieć - to nie jest to o czym ksiądz myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Froszka ...mogłaś zadzwonić , ale dzisiaj ja tez miałam kiepski dzień .... byłam w szpitalu ...z Dawidem ok zrobili mu badania i rentgena nic nie wykazało ale zostawili go na obserwacje auto najprawdopodobnie do kasacji oj , czytalam o tym ... strasznie mi przykro bylo ( i jest do teraz) , zycz mu szybkiego powrotu do zdrowia w razie draki bede jeszcze pluc do konca tygodnia nie zaszkodzi goopio tak wygladam z ta slina na brodzie , ale co tam ....lubie sie poswiecac za to ksiadz dzisiaj przeswiecil Może miał powody gatki pp http://www.intimo.pl/images/590_m.jpg oni zawsze maja jakies waty (wonty )....nie lubi rozwodek , bo koscielnego juz nie wezme , a on wtedy tez nic nie wezmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim, z którymi się jeszzce nie witałam! Ja tak z doskoku, bo pewien młody człowiek walczy ze mną o myszkę A przed chwileczką mieliśmy bardzo milutką choć bardzo krótką wizytę Olka! Jak Przemuś? Duży, silny i kopie? To dobrze! Aniu: Jeszcze raz sorry ze ja tak jak po ogień, wpadłem i wypadłem... ale na swoje usprawiedliwienie moge powiedzieć że zdązyłem... miałem dotrzeć do 15.30 a byłem o 15:27 jak na 140 km jazdy to całkiem przywoicie udało się zmieścić pozdrawiam m. czesc maxiu ........... milo mi bylo szkoda , ze tak szybko ?????? co szybko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 [ goopio tak wygladam z ta slina na brodzie , ale co tam ....lubie sie poswiecac za to ksiadz dzisiaj przeswiecil Mogłas mu powiedzieć - to nie jest to o czym ksiądz myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 299 2. inż. Mamoń - 264 3. SławekD-żonka - 192 4. verunia - 144 5. Joanna i Janusz - 139 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 120 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 81 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 58 15. Sonika - 52 16. badi - 51 17. monka - 44 18. Aga J.G , andrzejka - 40 20. frosch - 37 21. Moniś - 36 22. facio - 35 23. zaba_gonia - 34 24. andre59, Ew-ka - 33 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer - 27 30. marcel2000, jea - 23 32. Trini - 20 33. Funia - 18 34. Maxtorka - 17 35. Tola, Sylvia1, pp - 16 38. Agniesia, gawe l- 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende - 9 47. ania - 8 48. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, ave!, Marjucha - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW - 1 Było rudo, życiowo i bajkowo. Froschka chciała do wszystkich dzwonić i jeździć po całej Polsce, Maxtorka polewała, a Ew-ka zgarnęła gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 czesc Wszystkim !Gratki PP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim, z którymi się jeszzce nie witałam! Ja tak z doskoku, bo pewien młody człowiek walczy ze mną o myszkę A przed chwileczką mieliśmy bardzo milutką choć bardzo krótką wizytę Olka! Jak Przemuś? Duży, silny i kopie? To dobrze! Aniu: Jeszcze raz sorry ze ja tak jak po ogień, wpadłem i wypadłem... ale na swoje usprawiedliwienie moge powiedzieć że zdązyłem... miałem dotrzeć do 15.30 a byłem o 15:27 jak na 140 km jazdy to całkiem przywoicie udało się zmieścić pozdrawiam m. czesc maxiu ........... milo mi bylo szkoda , ze tak szybko ?????? co szybko??? myslalam , ze tylko przelatujesz ja za to na bank szybko pojde spac , bo juz 1|3 flaszki winska wychlalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 czesc Wszystkim ! Gratki PP! witaj gawel jak tam mala? lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts