maksiu 16.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Maksiu słyszysz ??? Ależ Ewo.. ja szybko nie jeżdze... naprawde... srednio na jednego ktorego wyprzedze przypada pieciu ktorzy mnie wyprzedzą :D pozdrawiam m. dobra ,dobra .....ale uważaj na siebie serio serio.. a jak sie spiesze to tylko w granicach rozsadku.... zawsze uwazam na siebie... ktos musi skonczyc ten dom stawiac pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Rany, jak za dawnych czasów, stronka co godzinka Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dobrej nocki życze i jutrzejszego dnia o wiele lepszego niż dzisiejszy wszystim Miłych snów andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gaweł -ja moj ciężki kaszel leczyłam ciepłym mlekiem z masłem ....spróbuj ...może też pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A musisz trafiać nie...........ale goopio , jak mnie tam dzieciaki zaprowadza Oj zrozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pa dziewczyny , gawly i maksie ide do lazienki .........w prawo, prosto i wanna na lewo , muszla na prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Rany, jak za dawnych czasów, stronka co godzinka Cześć wszystkim Cześć andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Rany, jak za dawnych czasów, stronka co godzinka Cześć wszystkim Faktycznie , tempo niezłe Współczuję tym którym jutro przyjdzie to czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 czesc Wszystkim ! Gratki PP! witaj gawel jak tam mala? lepiej ? Dzięki troche lepiej ale jak ją zadrze to leci do łazienki bo ma takie ataki kaszlu ze na prawde , na razie bez antybiotyku jest leczona zobaczymy zycz jeje zdrowia ode mnie Dziękuje bardzo! Chodziły za mną od x czsu faworki no i dzis zrobilem według autorskiego przepisu, tani prosty i wychodzi tego fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gaweł -ja moj ciężki kaszel leczyłam ciepłym mlekiem z masłem ....spróbuj ...może też pomoże ja bylam twardziejsza.........mleko+maslo+czosnek+miod = fuuuj , ale pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pa dziewczyny , gawly i maksie ide do lazienki .........w prawo, prosto i wanna na lewo , muszla na prawo froschka , otwórz oczy , będzie łatwiej Śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim wieczorową porą! Kurde, co ten ksiądz froschce zrobił, że aż tak musiała odreagować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 kurde, trudno nadążyć za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pa dziewczyny , gawly i maksie ide do lazienki .........w prawo, prosto i wanna na lewo , muszla na prawo froschka , otwórz oczy , będzie łatwiej śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Maksiu, spoko, jest OK Czekamy na następny raz Paweł już chyba wtedy nie zmięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gaweł -ja moj ciężki kaszel leczyłam ciepłym mlekiem z masłem ....spróbuj ...może też pomoże ja bylam twardziejsza.........mleko+maslo+czosnek+miod = fuuuj , ale pomaga toż to sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pa andre................je jak im postawisz zawartosc swojego barku to stronka szybciej zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim wieczorową porą! Kurde, co ten ksiądz froschce zrobił, że aż tak musiała odreagować? wyznał jej coś .....ale o tym.... szaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gaweł -ja moj ciężki kaszel leczyłam ciepłym mlekiem z masłem ....spróbuj ...może też pomoże Dzieki Ewa ! ale Gabrysia ma dopiero 3 lata i chyba by tego nie wypiła Na razie ma syropy i sok malinowy surowy (maliny zasypywane cukrem) od mojej mamy bardzo go lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć wszystkim wieczorową porą! Kurde, co ten ksiądz froschce zrobił, że aż tak musiała odreagować? Cześć Ania! Diabła wypędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts