Maxtorka 16.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 czesc Wszystkim ! Gratki PP! witaj gawel jak tam mala? lepiej ? Dzięki troche lepiej ale jak ją zadrze to leci do łazienki bo ma takie ataki kaszlu ze na prawde , na razie bez antybiotyku jest leczona zobaczymy zycz jeje zdrowia ode mnie Dziękuje bardzo! Chodziły za mną od x czsu faworki no i dzis zrobilem według autorskiego przepisu, tani prosty i wychodzi tego fura gawełku , zdradź ten przepis , za mną też chodzą faworki ale nie mogę się jakoś za nie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gaweł -ja moj ciężki kaszel leczyłam ciepłym mlekiem z masłem ....spróbuj ...może też pomoże Dzieki Ewa ! ale Gabrysia ma dopiero 3 lata i chyba by tego nie wypiła Na razie ma syropy i sok malinowy surowy (maliny zasypywane cukrem) od mojej mamy bardzo go lubi To zrób jej syrop z cebuli. Kaszel przechodzi od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Rany, jak za dawnych czasów, stronka co godzinka Cześć wszystkim Cześć andre Hejka PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 gawełku , zdradź ten przepis , za mną też chodzą faworki ale nie mogę się jakoś za nie zabrać Maxi, po prostu się odwróć i je złap! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Maksiu, spoko, jest OK Czekamy na następny raz Paweł już chyba wtedy nie zmięknie dziekuje za gościnę, myśle ze nie było tak zle z Pawłem... az tak bardzo chyba go nie przestraszyłem jesli nie bedzie nadal zimy, to w lutym powinienem sie znowu pojawić... szykuje sie grubsza robota, wiec i wizyty w koszalinie moga byc czestsze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 gawel , prosze przepis ten prywatny ania , ciesze sie , ze jeszcze cie widze ew-ka , to tajemnica , nie gadaj nikomu a teraz mowie ciao bambino ..bawcie sie dobrze...szkoda , ze beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 uwielbiałam robić faworki i róże karnawałowe pamietajcie ,że ciasto na faworki trzeba porządnie zbić wałkiem ...tak tak ....zbić coby jak najwięcej powietrza wyszło ....kobiety sie odstesowuja przy tej czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 gawełku , zdradź ten przepis , za mną też chodzą faworki ale nie mogę się jakoś za nie zabrać Maxi, po prostu się odwróć i je złap! Mam Mniaaaaam , pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a teraz mowie ciao bambino ..bawcie sie dobrze...szkoda , ze beze mnie Ciao ciao Froszka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pa andre................je jak im postawisz zawartosc swojego barku to stronka szybciej zleci papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 gawełku , zdradź ten przepis , za mną też chodzą faworki ale nie mogę się jakoś za nie zabrać maxi, po prostu się odwróć i je złap! mam Mniaaaaam , pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ale mi się fuksło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pa andre................je jak im postawisz zawartosc swojego barku to stronka szybciej zleci papatki Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ale tempo! Ja się już niestety pożegnam, bo mężuś wraca i czas w końcu obiad zjeść Z winkiem będzie, zachęciliście mnie co niektórzy Papa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ale tempo! Ja się już niestety pożegnam, bo mężuś wraca i czas w końcu obiad zjeść Z winkiem będzie, zachęciliście mnie co niektórzy Papa! Tylko zebyś nie szła do łazienki po omacku, jak co niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pour favour (czyt por fawor) 3,5 szklanki maki 200 ml rzadkiej smietany 5 zółtek+1 całe jajko łyzka cukru szczypta soli 2 łyzki octu 2 łyżki czubate margaryny takiej od pieczywa np rama I tak: wszystkie składniki oprócz 0,5 szklanki mąki wyrobic mikserem (haczykami) nastepnie wyjac na stolnice i dogniesc pozostałą mąke recznie ciasto powinno byc raczej luźniejsze takie troche czepiajace sie rak ale nie za bardzo, później włożyc je na 1h do lodówki, UWAGA w tym przepisie ciasto jest luźniejsze ale rewelacyjnie cienko da sie rozwałkować i szybko po prostu chwyta makę przy wałkowaniu i faworki są czyste nie brudzą tłuszczu i ilosc opadajacej maki w trakcie smazenia jest minimalna) No i cóż smażymy w głębokim tłuszczu ja smaże w woku (mialem troche smalcu i zwykły olej). UWAGA najlepiej to wszystko powałkowac i pokroic a potem hurtem smażyć. Do tłuszczu wlac troche spierytusu ale uwaga na okap i włosy lepiej miec dużą pokrywke w pogotowiu. Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 andre ..... gatki dla Cię http://1bielizna.pl/gfx/big_photos/182.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gratki i czesc Andre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 czyżby wszyscy poszli od razu smażyć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ale tempo! Ja się już niestety pożegnam, bo mężuś wraca i czas w końcu obiad zjeść Z winkiem będzie, zachęciliście mnie co niektórzy Papa! Papatki Aniu andre gaciorki http://www.kobiety.pl/images/img/ania.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.