Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

...a ja koleżankę z podstawówki, studiowała w Olsztynie i tam została.

Ja przeszło 4 lata temu bylem na kursie angielskiego przez pół roku i tez poznałem moja anię w olsztynie :wink: . To miasto ma cos w sobie. Z reszta najlepsze kobiety to podlasianki i warmianki :D

A podlasianki pieka najlepsze ciasta na świecie (lepsze od sexu) :D :D :D

Aż się obudziłam 8)

Mieszkam co prawda pod Bydgoszczą ale się na Warmii urodziłam :D

A w Olsztynie studiował mój Tata :D

Żartujesz a gdzie konkretnie???

Olsztyn jest pięknym miastem, choć Toruń podoba mi się bardziej.

A najlepsze ciasta, to z tego co wiem, to Ty pieczesz.

I Twój był chyba przepis na grzyby w cieście, który wykorzystałam na wigilię, rewelacja....wszystkim smakowało :D

Z tym pieczeniem to nie do konca prawda :oops: :oops: :oops: , moje cioci Marysi z Leśnej Podl do pięt nie dorastam ta to sie zna na ciastach jak mało kto. Piecze je na wesela :wink:

...a ja koleżankę z podstawówki, studiowała w Olsztynie i tam została.

Ja przeszło 4 lata temu bylem na kursie angielskiego przez pół roku i tez poznałem moja anię w olsztynie :wink: . To miasto ma cos w sobie. Z reszta najlepsze kobiety to podlasianki i warmianki :D

A podlasianki pieka najlepsze ciasta na świecie (lepsze od sexu) :D :D :D

Aż się obudziłam 8)

Mieszkam co prawda pod Bydgoszczą ale się na Warmii urodziłam :D

A w Olsztynie studiował mój Tata :D

Żartujesz a gdzie konkretnie???

Urodziłam sie w Biskupcu , ale mieszkałam też w Jezioranach . Co prawda dziecięciem będąc bo tak naprawdę całe dorosłe życie ( oprócz studiów w Gdańsku ) spędziłam w Bydgoszczy .

Z tym pieczeniem to nie do konca prawda :oops: :oops: :oops: , moje cioci Marysi z Leśnej Podl do pięt nie dorastam ta to sie zna na ciastach jak mało kto. Piecze je na wesela :wink:

to po weselu w czerwcu koniecznie musisz do mnie zajechać (z ciastem od cioci Marysi rzecz jasna)

Olsztyn jest pięknym miastem, choć Toruń podoba mi się bardziej.A najlepsze ciasta, to z tego co wiem, to Ty pieczesz.

I Twój był chyba przepis na grzyby w cieście, który wykorzystałam na wigilię, rewelacja....wszystkim smakowało :D

tola jak się dowiem że byłaś w Toruniu i nie zobaczę Cię u siebie to ....

Z Torunia do mnie to juz żabi skok :D

Urodziłam sie w Biskupcu , ale mieszkałam też w Jezioranach . Co prawda dziecięciem będąc bo tak naprawdę całe dorosłe życie ( oprócz studiów w Gdańsku ) spędziłam w Bydgoszczy .

W Biskupcu będąc u znajomych, niechcący spiłam piwem ich psa, tzn. suczkę.

Leżała nieprzytomna ze trzy godziny :roll: a na imię jej było TEKILA :lol:

to po weselu w czerwcu koniecznie musisz do mnie zajechać (z ciastem od cioci Marysi rzecz jasna)

to akurat do jej syna jedziemy na to wesele już sobie wyobrażam :roll: , a dodatkowo maja super sekacze chyba metrowej wysokości :o

Maxi, będzie inaczej, ja przyjadę do Ciebie, a do Torunia to wyskoczymy do jakiejś winiarni.

Spędziłam w Toruniu przecudowne dwa tygodnie swego życia.

To był ogólnopolski zjazd studentów socjologii.

Mieszkaliśmy w miasteczku akademickim, łaziliśmy po starówce, deptakiem nad Wisłą...nawet w ruiny zamku za mostem nas w nocy zaniosło, to było życie...

zakochałam się wtedy w tym mieście ( ma to dwa znaczenia)

:wink:

W Biskupcu będąc u znajomych, niechcący spiłam piwem ich psa, tzn. suczkę.

Leżała nieprzytomna ze trzy godziny :roll: a na imię jej było TEKILA :lol:

Bo ona do piwa nienawykła 8)

W końcu imię zobowiązuje 8) :lol:

Maxi, będzie inaczej, ja przyjadę do Ciebie, a do Torunia to wyskoczymy do jakiejś winiarni.Spędziłam w Toruniu przecudowne dwa tygodnie swego życia.

To był ogólnopolski zjazd studentów socjologii.

Mieszkaliśmy w miasteczku akademickim, łaziliśmy po starówce, deptakiem nad Wisłą...nawet w ruiny zamku za mostem nas w nocy zaniosło, to było życie...

zakochałam się wtedy w tym mieście ( ma to dwa znaczenia)

:wink:

Ooo i tej wersji będziemy się trzymać :D :D :D

Domyślam się że Twój Mężuś się w Toruniu objawił :D

oj nie, to było na wakacjach, po pierwszym roku, on był z Lublina, a studiował w Wyższej Szkole Morskiej w Gdyni.

Listy to było dla mnie za mało...po pół roku się odkochałam :roll:

oj nie, to było na wakacjach, po pierwszym roku, on był z Lublina, a studiował w Wyższej Szkole Morskiej w Gdyni.

Listy to było dla mnie za mało...po pół roku się odkochałam :roll:

Niestety takie znajomości na odległość rzadko wytrzymuja próbę czasu :roll:

Ale i tak fajnie mieć takie miłe wspomnienia :D

No wiesz Maxi ja mam przez bydgoszcz pwien problem moje miejsce pracy przenosi sie z warszawy własnie do bydgoszczy i ja niestety odpadam jak wiekszosc kolegów z pracy, tak ze niestety bydgoszcz niepozytywnie mi sie kojarzy :cry:

:( :( :(

Przykro mi ale nic na to niestety nie poradzę :(

Na szczęście mieszkam pod Bydgoszczą więc może nie będę Ci się tak niemile kojarzyć :roll:

No wiesz Maxi ja mam przez bydgoszcz pwien problem moje miejsce pracy przenosi sie z warszawy własnie do bydgoszczy i ja niestety odpadam jak wiekszosc kolegów z pracy, tak ze niestety bydgoszcz niepozytywnie mi sie kojarzy :cry:

:( :( :(

Przykro mi ale nic na to niestety nie poradzę :(

Na szczęście mieszkam pod Bydgoszczą więc może nie będę Ci się tak niemile kojarzyć :roll:

Co Ty to nietwoja wina tylkowszyscy maja zgryz co tu dalej robic??