Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

No wiesz Maxi ja mam przez bydgoszcz pwien problem moje miejsce pracy przenosi sie z warszawy własnie do bydgoszczy i ja niestety odpadam jak wiekszosc kolegów z pracy, tak ze niestety bydgoszcz niepozytywnie mi sie kojarzy :cry:

:( :( :(

Przykro mi ale nic na to niestety nie poradzę :(

Na szczęście mieszkam pod Bydgoszczą więc może nie będę Ci się tak niemile kojarzyć :roll:

Co Ty to nietwoja wina tylkowszyscy maja zgryz co tu dalej robic??

Nie zazdroszczę :-?

Ale takie czasy niestety . Firma ma taką wizję rozwoju i nie myśli o pracownikach . To znaczy myśli i proponuje przenieść się w nowe miejsce :-?

A że ktoś się na to nie godzi :roll: Trudno , jego sprawa . W większości przypadków jednak jest to związane z przenosinami z prowincji do stolicy .

Ja pracuję w wojsku a nasz minister pochodzi z bydgoszczy wiec przeniósł kilka instytucji w rodzinne strony żeby zrobic cos dobrego dla swoich i moze sobie zpewnic elektorat na przyszłosc :-?

Teraz dopiero przeczytałam gdzie pracujesz .

Może by tak wcześniejsze wybory zorganizować to i minister sie zmieni :roll:

Choc poprzedni też z moich stron pochodził :roll:

No wiesz Maxi ja mam przez bydgoszcz pwien problem moje miejsce pracy przenosi sie z warszawy własnie do bydgoszczy i ja niestety odpadam jak wiekszosc kolegów z pracy, tak ze niestety bydgoszcz niepozytywnie mi sie kojarzy :cry:

:( :( :(

Przykro mi ale nic na to niestety nie poradzę :(

Na szczęście mieszkam pod Bydgoszczą więc może nie będę Ci się tak niemile kojarzyć :roll:

Co Ty to nietwoja wina tylkowszyscy maja zgryz co tu dalej robic??

Nie zazdroszczę :-?

Ale takie czasy niestety . Firma ma taką wizję rozwoju i nie myśli o pracownikach . To znaczy myśli i proponuje przenieść się w nowe miejsce :-?

A że ktoś się na to nie godzi :roll: Trudno , jego sprawa . W większości przypadków jednak jest to związane z przenosinami z prowincji do stolicy .

ale nie odwrotnie :-?

Mam znajome małżeństwo, on jest zawodowym wojskowym, jest ze Słupska.

Służył w Jeleniej Górze, poznał tam dziewczynę, pobrali się.

A teraz przenieśli go służbowo do nas :roll:

On znad morza, ona z gór, a mieszkają tu.

Ja pracuję w wojsku a nasz minister pochodzi z bydgoszczy wiec przeniósł kilka instytucji w rodzinne strony żeby zrobic cos dobrego dla swoich i moze sobie zpewnic elektorat na przyszłosc :-?

ale był na poziomie, teraz to doceniamy :wink: . Z reszta jego decyzje są ewidentnie egoistyczne i nie liczy sie ze skutkami

No wiesz ale życie jak to sie ładnie mówi na dwa domy tez kosztuje, także nie est to oplacalne niestey. Dzieki bogu mam chociaz minimalna wysługe emerytalna tak że trzeba bedzie rozejrzec sie za praca i pójsc na emeryture :roll:

Nie nie , źle mnie zrozumiałeś . Pisałam tylko że firmy tak naprawdę mają gdzieś swoich pracowników i ich życie osobiste :-?

ale był na poziomie, teraz to doceniamy :wink: . Z reszta jego decyzje są ewidentnie egoistyczne i nie liczy sie ze skutkami

Nie on pierwszy i nie ostatni . Prywata i niekompetencja .

I całkowity brak odpowiedzialności za skutki błędnych decyzji :evil:

No wiesz ale życie jak to sie ładnie mówi na dwa domy tez kosztuje, także nie est to oplacalne niestey. Dzieki bogu mam chociaz minimalna wysługe emerytalna tak że trzeba bedzie rozejrzec sie za praca i pójsc na emeryture :roll:

Nie nie , źle mnie zrozumiałeś . Pisałam tylko że firmy tak naprawdę mają gdzieś swoich pracowników i ich życie osobiste :-?

Mnie nie o to chodzi wojsko to instytucja publiczna a nie prywatna firma typu "żożoba" zeby takie rzeczy robić i ludzi miec za nic a to zeinstytucje centralne mieszcza sie w stolicy to normalne, jest tu lepiej i moze bezpieczniej jesli chodzi o prace i mozliwości, ale żyje sie szybko mniej spokojnie i duzo drożej. I teraz co mieszkac tu a pracowac o 350 km dalej to nie bardzo sie usmiecha tym bardziej jak ten dłupi pomysł nie wypali jak z powrotem przeniesc sie do warszawy :-?