gawel 16.01.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja pracuję w wojsku a nasz minister pochodzi z bydgoszczy wiec przeniósł kilka instytucji w rodzinne strony żeby zrobic cos dobrego dla swoich i moze sobie zpewnic elektorat na przyszłosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Faktycznie, masz zmartwienie Gaweł.Niestety, coraz częściej się tak zdarza, że ludzie przenosza się, wraz z przenosinami firmy.Takie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No wiesz Maxi ja mam przez bydgoszcz pwien problem moje miejsce pracy przenosi sie z warszawy własnie do bydgoszczy i ja niestety odpadam jak wiekszosc kolegów z pracy, tak ze niestety bydgoszcz niepozytywnie mi sie kojarzy Przykro mi ale nic na to niestety nie poradzę Na szczęście mieszkam pod Bydgoszczą więc może nie będę Ci się tak niemile kojarzyć Co Ty to nietwoja wina tylkowszyscy maja zgryz co tu dalej robic?? Nie zazdroszczę Ale takie czasy niestety . Firma ma taką wizję rozwoju i nie myśli o pracownikach . To znaczy myśli i proponuje przenieść się w nowe miejsce A że ktoś się na to nie godzi Trudno , jego sprawa . W większości przypadków jednak jest to związane z przenosinami z prowincji do stolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No wiesz ale życie jak to sie ładnie mówi na dwa domy tez kosztuje, także nie est to oplacalne niestey. Dzieki bogu mam chociaz minimalna wysługe emerytalna tak że trzeba bedzie rozejrzec sie za praca i pójsc na emeryture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja pracuję w wojsku a nasz minister pochodzi z bydgoszczy wiec przeniósł kilka instytucji w rodzinne strony żeby zrobic cos dobrego dla swoich i moze sobie zpewnic elektorat na przyszłosc Teraz dopiero przeczytałam gdzie pracujesz . Może by tak wcześniejsze wybory zorganizować to i minister sie zmieni Choc poprzedni też z moich stron pochodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No wiesz Maxi ja mam przez bydgoszcz pwien problem moje miejsce pracy przenosi sie z warszawy własnie do bydgoszczy i ja niestety odpadam jak wiekszosc kolegów z pracy, tak ze niestety bydgoszcz niepozytywnie mi sie kojarzy Przykro mi ale nic na to niestety nie poradzę Na szczęście mieszkam pod Bydgoszczą więc może nie będę Ci się tak niemile kojarzyć Co Ty to nietwoja wina tylkowszyscy maja zgryz co tu dalej robic?? Nie zazdroszczę Ale takie czasy niestety . Firma ma taką wizję rozwoju i nie myśli o pracownikach . To znaczy myśli i proponuje przenieść się w nowe miejsce A że ktoś się na to nie godzi Trudno , jego sprawa . W większości przypadków jednak jest to związane z przenosinami z prowincji do stolicy . ale nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mam znajome małżeństwo, on jest zawodowym wojskowym, jest ze Słupska. Służył w Jeleniej Górze, poznał tam dziewczynę, pobrali się. A teraz przenieśli go służbowo do nas On znad morza, ona z gór, a mieszkają tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja pracuję w wojsku a nasz minister pochodzi z bydgoszczy wiec przeniósł kilka instytucji w rodzinne strony żeby zrobic cos dobrego dla swoich i moze sobie zpewnic elektorat na przyszłosc Teraz dopiero przeczytałam gdzie pracujesz . Może by tak wcześniejsze wybory zorganizować to i minister sie zmieni Choc poprzedni też z moich stron pochodził ale był na poziomie, teraz to doceniamy . Z reszta jego decyzje są ewidentnie egoistyczne i nie liczy sie ze skutkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No wiesz ale życie jak to sie ładnie mówi na dwa domy tez kosztuje, także nie est to oplacalne niestey. Dzieki bogu mam chociaz minimalna wysługe emerytalna tak że trzeba bedzie rozejrzec sie za praca i pójsc na emeryture Nie nie , źle mnie zrozumiałeś . Pisałam tylko że firmy tak naprawdę mają gdzieś swoich pracowników i ich życie osobiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja pracuję w wojsku a nasz minister pochodzi z bydgoszczy wiec przeniósł kilka instytucji w rodzinne strony żeby zrobic cos dobrego dla swoich i moze sobie zpewnic elektorat na przyszłosc Teraz dopiero przeczytałam gdzie pracujesz . Może by tak wcześniejsze wybory zorganizować to i minister sie zmieni Choc poprzedni też z moich stron pochodził ale był na poziomie, teraz to doceniamy . Z reszta jego decyzje są ewidentnie egoistyczne i nie liczy sie ze skutkami Nie on pierwszy i nie ostatni . Prywata i niekompetencja . I całkowity brak odpowiedzialności za skutki błędnych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No wiesz ale życie jak to sie ładnie mówi na dwa domy tez kosztuje, także nie est to oplacalne niestey. Dzieki bogu mam chociaz minimalna wysługe emerytalna tak że trzeba bedzie rozejrzec sie za praca i pójsc na emeryture Nie nie , źle mnie zrozumiałeś . Pisałam tylko że firmy tak naprawdę mają gdzieś swoich pracowników i ich życie osobiste Mnie nie o to chodzi wojsko to instytucja publiczna a nie prywatna firma typu "żożoba" zeby takie rzeczy robić i ludzi miec za nic a to zeinstytucje centralne mieszcza sie w stolicy to normalne, jest tu lepiej i moze bezpieczniej jesli chodzi o prace i mozliwości, ale żyje sie szybko mniej spokojnie i duzo drożej. I teraz co mieszkac tu a pracowac o 350 km dalej to nie bardzo sie usmiecha tym bardziej jak ten dłupi pomysł nie wypali jak z powrotem przeniesc sie do warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Może faktycznie ten pomysł nie wypali i nic się dla Ciebie nie zmieni . A życie na dwa domy to najgorsze co może być , ale czasem nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Trzymam kciuki za Twoje decyzje, niech będą najlepsze z możliwych. Dobranoc, spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 I ja się pożegnam bo jutro skoroświt wstać muszę gaweł na pewno podejmiesz dobrą decyzję Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Trzymam kciuki za Twoje decyzje, niech będą najlepsze z możliwych. Dobranoc, spokojnej nocy Dzieki Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.01.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 I ja się pożegnam bo jutro skoroświt wstać muszę gaweł na pewno podejmiesz dobrą decyzję Dobrej nocy Postaram sie dzieki i dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 kawe przynioslam http://cipressi.de/picts/allgemein/kaffee_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 melduje poslusznie : glowa mnie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 moze dlatego , ze wino bylo wytrawne ( polecam George Messer "Matura" cos tam "M" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts