marjucha 17.01.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 czesc marjucha obiad sie gotuje , no i jest loozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Haluuu... O! tu mnie jeszcze nie było A tu co można dostać ? lub za co? lub czym? Nie musze chyba czytac wszystkich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Haluuu... O! tu mnie jeszcze nie było A tu co można dostać ? lub za co? lub czym? Nie musze chyba czytac wszystkich stron witaj malmuc http://www.minivodkaguy.com/ChlebSolWodka40PolandHP.jpg odp. do twoich pyt.: o! to moze zaczniesz tu bywac mozna dostac punkta i dobra pozycje w rankingu siekier nie uzywamy ( jeszcze ) w zasadzie powinnas jak tam glowa? boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Cześć frosch-ka. A Ty to tak w ogóle to czasami śpisz? Zawsze można Cię tu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 thanks mnie tam nigdy nie boli głowa ja po jednym śpiewam a zaraz potem zasypiam na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.01.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Cześć frosch-ka. A Ty to tak w ogóle to czasami śpisz? Zawsze można Cię tu spotkać spie codziennie 6-8h ....wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 thanks mnie tam nigdy nie boli głowa ja po jednym śpiewam a zaraz potem zasypiam na stojąco tez tak mozna .........ale gardlo potem boli i...nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam czesc kasiunia , wszystko oki u ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 http://www.minivodkaguy.com/ChlebSolWodka40PolandHP.jpg odp. do twoich pyt.: Dzieńdoberek froschka piła a mnie głowa bolała Na szczęście już opanowałam zarazę Bardzo mi się to polskie powitanie 3 w 1 podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 witaj maxi ...pila, pila .....musisz rozpowiadac ? kryzysa mialam i mamon kazal sie napic andre go poparl , wiec .....nie mialam wyjscia mam jeszcze pol flaszki na nastepna depresyje tak , ta polska tradycja baaardzo ladna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 hej hej dziewczynki ale sie wyspałam ...za wszystkie czasy a teraz zmykam, bo dzien zapowiada sie pracowity miłego ..papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 witaj maxi ...pila, pila .....musisz rozpowiadac ? kryzysa mialam i mamon kazal sie napic andre go poparl , wiec .....nie mialam wyjscia mam jeszcze pol flaszki na nastepna depresyje tak , ta polska tradycja baaardzo ladna jest Jakie tam piła , skoro pół flaszki zostawiła To pomówienia i złe języki Ledwo usta umoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.01.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam czesc kasiunia , wszystko oki u ciebie ? Znowu ciepło, wczoraj -2, dzisiaj +5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 hej hej dziewczynki ale sie wyspałam ...za wszystkie czasy a teraz zmykam, bo dzien zapowiada sie pracowity miłego ..papa hej hej dziewczynko miłego i... do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 witaj maxi ...pila, pila .....musisz rozpowiadac ? kryzysa mialam i mamon kazal sie napic andre go poparl , wiec .....nie mialam wyjscia mam jeszcze pol flaszki na nastepna depresyje tak , ta polska tradycja baaardzo ladna jest Jakie tam piła , skoro pół flaszki zostawiła To pomówienia i złe języki Ledwo usta umoczyła Ta mała piła dziś i jest wstawiona, Kto nie chce wierzyć mi, niech się przekona! Rozkoszny szmerek w pijanej główce ma, Więc jak cukierek, usteczka słodkie wszystkim da. Ta mała piła dziś i jest wstawiona, Jest taka senna, ach, rozanielona. Czyj ją rozpalił żar? Kto jej starł puder z lic? Ta mała piła dziś i nie wie nic! jest taka piosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam Rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 uffff.....przeczytałam Ja tam nie wierze w te włosy Żaby. Na kilometr śmierdzi podpuchą. Myślisz? Ciekawe... Mamoń mówił, że wyglądają dobrze Żaba i Mamoń to największa para ściemniaczy jakich znam. Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts