frosch 17.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 helolak helolak nie bede sie wam naprzykrzac i znikam na ....... .......??? 3mta sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac kuchnia,hall, gabinet, sień do szpachlowania i malowania oraz tynki zewnetrznę, a potem taras ogrodowy i weranda z frontu, a potem będę budował garaż, a potem trzeba urządzić ogród i zrobić podjazd, a potem będę odpoczyyyyyywał a potem..... nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 8282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Zdrastfujtie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac kuchnia,hall, gabinet, sień do szpachlowania i malowania oraz tynki zewnetrznę, a potem taras ogrodowy i weranda z frontu, a potem będę budował garaż, a potem trzeba urządzić ogród i zrobić podjazd, a potem będę odpoczyyyyyywał a potem..... nie wiem.... O to już wszystko jest jak rozumiem to już po wszystkim gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 8282 666 jest gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac kuchnia,hall, gabinet, sień do szpachlowania i malowania oraz tynki zewnetrznę, a potem taras ogrodowy i weranda z frontu, a potem będę budował garaż, a potem trzeba urządzić ogród i zrobić podjazd, a potem będę odpoczyyyyyywał a potem..... nie wiem.... jak to co potem.....remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok a właśnie, Ola, to tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac kuchnia,hall, gabinet, sień do szpachlowania i malowania oraz tynki zewnetrznę, a potem taras ogrodowy i weranda z frontu, a potem będę budował garaż, a potem trzeba urządzić ogród i zrobić podjazd, a potem będę odpoczyyyyyywał a potem..... nie wiem.... jak to co potem.....remont albo nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok a właśnie, Ola, to tuż tuż 9 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok a właśnie, Ola, to tuż tuż Olka pewnie weźmie ze sobą kompa na porodówkę i dalej będzie stukać w klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Olka a jak samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok a właśnie, Ola, to tuż tuż Olka pewnie weźmie ze sobą kompa na porodówkę i dalej będzie stukać w klawiaturę muszę sprawdzić czy tam zasięg będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Olka a jak samopoczucie Jak ją znam to skarżyć się nie będzie, ale niech sama się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Olka a jak samopoczucie A dziękuję, bardzo dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok a właśnie, Ola, to tuż tuż Olka pewnie weźmie ze sobą kompa na porodówkę i dalej będzie stukać w klawiaturę muszę sprawdzić czy tam zasięg będzie Dla Ciebie miałoby nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts