marjucha 17.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, stuknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 to może połączyć ten moment ze zdobyciem stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 napisz ostatniego tu, ja dokulam do końca a potem Ty 500 już na nowej jako pierwszy, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam wszystkich! Tu mnie jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Chyba popiorę dziś firany , ale wcześniej na spacer z psiutem, papatki. No chyba Cię Olka pogięło Zostaw te firany w spokoju , czyste są przecie . A na spacerze nie szalej Wiesz że aportować Ci nie wolno kurde, za późno już się piorąna spacerze nie aportowałam co by Bezanowi przykro nie było bo on nie może, musi oszczędzać łapę Miej chociaż litość i ich nie wieszaj Niech pożyją jeszcze , ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, to się może nie udać, bo się jakiś czajnik może pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam wszystkich! Tu mnie jeszcze nie było Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Chyba popiorę dziś firany , ale wcześniej na spacer z psiutem, papatki. No chyba Cię Olka pogięło Zostaw te firany w spokoju , czyste są przecie . A na spacerze nie szalej Wiesz że aportować Ci nie wolno kurde, za późno już się piorąna spacerze nie aportowałam co by Bezanowi przykro nie było bo on nie może, musi oszczędzać łapę Miej chociaż litość i ich nie wieszaj Niech pożyją jeszcze , ładne są dobra będe musiała kazać mężowi powiesić, ale czy mi sie chce kazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, to się może nie udać, bo się jakiś czajnik może pojawić Tylko żeby na mnie nie było Mam nadzieję że ktoś już tę stronkę wreszcie pyknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, to się może nie udać, bo się jakiś czajnik może pojawić strzelaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nie miałam internetu pół dnia.... I wpadłam w wielkie przygnębienie...... Chyba jestem uzależniona Cześć wszystkim!!! Ale macie tempo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Chyba popiorę dziś firany , ale wcześniej na spacer z psiutem, papatki. No chyba Cię Olka pogięło Zostaw te firany w spokoju , czyste są przecie . A na spacerze nie szalej Wiesz że aportować Ci nie wolno kurde, za późno już się piorąna spacerze nie aportowałam co by Bezanowi przykro nie było bo on nie może, musi oszczędzać łapę Miej chociaż litość i ich nie wieszaj Niech pożyją jeszcze , ładne są dobra będe musiała kazać mężowi powiesić, ale czy mi sie chce kazać Ty nie kcesz ale musisz To rozkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, to się może nie udać, bo się jakiś czajnik może pojawić strzelaj przepraszam marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, to się może nie udać, bo się jakiś czajnik może pojawić strzelaj Gratki Ola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, to się może nie udać, bo się jakiś czajnik może pojawić strzelaj Pudło No, ale jak mi się tak net muli, to ciężko trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, to się może nie udać, bo się jakiś czajnik może pojawić strzelaj Ale masz Olka cela Gaciorki ( sorki ale nie mam czasu Ci czegoś ładnego poszukać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj, to się może nie udać, bo się jakiś czajnik może pojawić strzelaj przepraszam marjucha Olka czajnik, Olka czajnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hahahaha! Widzieliscie to? http://www.joemonster.org/article/6850/pierwsza-decyzja-nowego-prezesa-nbp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Cześć pp Czyń honory , ja muszę uciekać Miłego klikania wszystkim życzę I dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts