wiochman 18.01.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Verunia co do twojego zdjęcia to... Hm ...to kolor ścian jak gdyby deczko za wściekły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.01.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Verunia co do twojego zdjęcia to... Hm ...to kolor ścian jak gdyby deczko za wściekły. e tam, czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 czytaliście to http://wiadomosci.onet.pl/1467505,11,item.html Ludzie co się w tym kraju dzieje PP kiedy masz termin horror nie wiadomo czy sie smiac czy plakac Rzeczywiście nie wiadomo to po "śledziu" koniec z bzykaniem nawet w skarpetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 czytaliście to http://wiadomosci.onet.pl/1467505,11,item.html Ludzie co się w tym kraju dzieje PP kiedy masz termin horror nie wiadomo czy sie smiac czy plakac Rzeczywiście nie wiadomo to po "śledziu" koniec z bzykaniem nawet w skarpetkach ale tylko do wielkanocy,potem juz mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 czytaliście to http://wiadomosci.onet.pl/1467505,11,item.html Ludzie co się w tym kraju dzieje PP kiedy masz termin horror nie wiadomo czy sie smiac czy plakac Rzeczywiście nie wiadomo to po "śledziu" koniec z bzykaniem nawet w skarpetkach ale tylko do wielkanocy,potem juz mozna rzeczywisie będzie post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.01.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 czytaliście to http://wiadomosci.onet.pl/1467505,11,item.html Ludzie co się w tym kraju dzieje PP kiedy masz termin horror nie wiadomo czy sie smiac czy plakac Rzeczywiście nie wiadomo to po "śledziu" koniec z bzykaniem nawet w skarpetkach ale tylko do wielkanocy,potem juz mozna rzeczywisie będzie post ta od sledzika do jajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cześć wszystkim piszącym nosem, rodzącym, bzykającym, nie-bzykajacym, tym w skarpetkach i bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 czytaliście to http://wiadomosci.onet.pl/1467505,11,item.html Ludzie co się w tym kraju dzieje PP kiedy masz termin horror nie wiadomo czy sie smiac czy plakac Rzeczywiście nie wiadomo to po "śledziu" koniec z bzykaniem nawet w skarpetkach ale tylko do wielkanocy,potem juz mozna rzeczywisie będzie post Patrz pan jakie spryciule Już ksiądz z ambony nie muszą o post nawoływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cześć pepitka Wpadłam kontrol zrobić . Zaraz się do krajanki Twej - kuleczki wybieram , jeszcze tylko jakieś procenta muszę skołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Patrz pan jakie spryciule Już ksiądz z ambony nie muszą o post nawoływać Ale żeście wykombinowali... Ale to ma sens!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cześć pepitka Wpadłam kontrol zrobić . Zaraz się do krajanki Twej - kuleczki wybieram , jeszcze tylko jakieś procenta muszę skołować Cześć Maxi!! Jak to się do kuleczki wybierasz???? Jak??? Gdzie??? Co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Gdzie wy jestescie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cześć pepitka Wpadłam kontrol zrobić . Zaraz się do krajanki Twej - kuleczki wybieram , jeszcze tylko jakieś procenta muszę skołować Cześć Maxi!! Jak to się do kuleczki wybierasz???? Jak??? Gdzie??? Co??? Wirtualnie Byłam u niej dzisiaj ale z pustymi rencami i błąd muszę naprawić U niej tak przytulnie Ale tu też bendem , cheba że mnie wywali Coś mi się neostrada kwasi od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A juz myslałam, że na Piotrków jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A juz myslałam, że na Piotrków jedziesz Eeeee , gdybym na Piotrków najeżdżała to byś o tym pierwsza wiedziała Coś Olki długo nie ma Może się zaczęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.01.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A juz myslałam, że na Piotrków jedziesz Eeeee , gdybym na Piotrków najeżdżała to byś o tym pierwsza wiedziała Coś Olki długo nie ma Może się zaczęło ? Myśłisz? Miala nam dać znać, ale może nie zdążyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A juz myslałam, że na Piotrków jedziesz Eeeee , gdybym na Piotrków najeżdżała to byś o tym pierwsza wiedziała Coś Olki długo nie ma Może się zaczęło ? Wcale bym się nie zdziwiła Ale się dzieci forumowe w tym roku posypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A juz myslałam, że na Piotrków jedziesz Eeeee , gdybym na Piotrków najeżdżała to byś o tym pierwsza wiedziała a ja w Piotrkowie mam kolegę Ma Husqwarnę na Rondzie Warszawskim byłam u niego w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A juz myslałam, że na Piotrków jedziesz Eeeee , gdybym na Piotrków najeżdżała to byś o tym pierwsza wiedziała a ja w Piotrkowie mam kolegę Ma Husqwarnę na Rondzie Warszawskim byłam u niego w maju A wiem gdzie, tyle, ze nie wiedziałam, że to Rondo Warszawskie To teraz mozesz mnie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a ja w Piotrkowie mam kolegę Ma Husqwarnę na Rondzie Warszawskim byłam u niego w maju A wiem gdzie, tyle, ze nie wiedziałam, że to Rondo Warszawskie To teraz mozesz mnie odwiedzić popatrz PP -człowiek sie całe życie uczy ale tak naprawdę to ja nie wiem ,że to jest prawidłowa nazwa -tak mówi o nim nasz kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts