Ew-ka 18.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a ja w Piotrkowie mam kolegę Ma Husqwarnę na Rondzie Warszawskim byłam u niego w maju A wiem gdzie, tyle, ze nie wiedziałam, że to Rondo Warszawskie To teraz mozesz mnie odwiedzić popatrz PP -człowiek sie całe życie uczy ale tak naprawdę to ja nie wiem ,że to jest prawidłowa nazwa -tak mówi o nim nasz kolega ale zadzwoniłam do Piotrusia i potwierdził ,że kiedyś mówiono Rondo Warszawskie a teraz ponoć dostało nazwane im E.Gierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.01.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 czesc Wszystkim własnie wysiadlprąd . siedzimy przy swieczkach na dworze ciemno jak w d... posliwkach , widac wiatry juz do nas dotarły a jak tam sytuacja u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 u nas 160km/h czesc wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 nie straszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 u nas 160km/h czesc wam Zartujesz juz teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ale w de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 i leje jak ch...era drzewa powywracane , auta , ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 i leje jak ch...era drzewa powywracane , auta , ploty a jak daleko jesteś od Hanoveru ? tam brat mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 i leje jak ch...era drzewa powywracane , auta , ploty a jak daleko jesteś od Hanoveru ? tam brat mieszka 250km , ale ten orkan dochodzacy w porywach do 200-tu jest w calych niemczech na bawarii 4 zabitych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Uroczyście daję słowo,że przed wyjściem do szpitala, wejdę na RW i się do tego przyznam . Bidulki mi posiwiejecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 u mnie dopiero co wrocil prad... i zrobilo sie nagle cicho.. az sie boje czy to aby nie cisza przed jeszcze wiekszym wiatrem....pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Uroczyście daję słowo,że przed wyjściem do szpitala, wejdę na RW i się do tego przyznam . Bidulki mi posiwiejecie. nasza kolezanka z grupy szczecinskiej, bikosa - przy swoim pierwszym dziecku tak wlasnie zrobila, weszla na forum, napisala ze jedzie do szpitala i pojechala :D no i na swiecie pojawil sie antoś pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a ja w Piotrkowie mam kolegę Ma Husqwarnę na Rondzie Warszawskim byłam u niego w maju A wiem gdzie, tyle, ze nie wiedziałam, że to Rondo Warszawskie To teraz mozesz mnie odwiedzić popatrz PP -człowiek sie całe życie uczy ale tak naprawdę to ja nie wiem ,że to jest prawidłowa nazwa -tak mówi o nim nasz kolega ale zadzwoniłam do Piotrusia i potwierdził ,że kiedyś mówiono Rondo Warszawskie a teraz ponoć dostało nazwane im E.Gierka No tak, Gierkowe jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 i leje jak ch...era drzewa powywracane , auta , ploty Froszka, uważaj, żeby Ciebie nie porwało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 U mnie juz dali prąd z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 U mnie juz dali prąd z powrotem U nas ok cały czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Uroczyście daję słowo,że przed wyjściem do szpitala, wejdę na RW i się do tego przyznam . Bidulki mi posiwiejecie. ja juz osiwialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 wiatr jest ciepły ale jakis gwaltowny i leje oczywiscie ale główne uderzenie wiatru ma byc w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No dobra, życzę miłego wieczorku. Brat wrócił i mnie wygania Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 i leje jak ch...era drzewa powywracane , auta , ploty Froszka, uważaj, żeby Ciebie nie porwało!!! musialam uwazac dzisiaj ja szlam do sklepu , ale teraz trzyma mnie Frosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts