Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

a ja w Piotrkowie mam kolegę :wink: Ma Husqwarnę na Rondzie Warszawskim :D byłam u niego w maju

A wiem gdzie, tyle, ze nie wiedziałam, że to Rondo Warszawskie :D :D :D :oops:

To teraz mozesz mnie odwiedzić :p

popatrz PP -człowiek sie całe życie uczy :wink:

ale tak naprawdę to ja nie wiem ,że to jest prawidłowa nazwa -tak mówi o nim nasz kolega :D

ale zadzwoniłam do Piotrusia i potwierdził ,że kiedyś mówiono Rondo Warszawskie a teraz ponoć dostało nazwane im E.Gierka :roll:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Uroczyście daję słowo,że przed wyjściem do szpitala, wejdę na RW i się do tego przyznam :D . Bidulki mi posiwiejecie.

nasza kolezanka z grupy szczecinskiej, bikosa - przy swoim pierwszym dziecku tak wlasnie zrobila, weszla na forum, napisala ze jedzie do szpitala i pojechala :D :D

no i na swiecie pojawil sie antoś :D

pozdrawiam

m

a ja w Piotrkowie mam kolegę :wink: Ma Husqwarnę na Rondzie Warszawskim :D byłam u niego w maju

A wiem gdzie, tyle, ze nie wiedziałam, że to Rondo Warszawskie :D :D :D :oops:

To teraz mozesz mnie odwiedzić :p

popatrz PP -człowiek sie całe życie uczy :wink:

ale tak naprawdę to ja nie wiem ,że to jest prawidłowa nazwa -tak mówi o nim nasz kolega :D

ale zadzwoniłam do Piotrusia i potwierdził ,że kiedyś mówiono Rondo Warszawskie a teraz ponoć dostało nazwane im E.Gierka :roll:

No tak, Gierkowe jest teraz ;)