Aga J.G 19.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witaj Zaba Mówiła że jakby co to napisze ale kto to wie jak jest Musimy czekać cierpliwie na jakieś wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cze Zaba Olka wczoraj nie rodziła nic, dziś żadnego oświadczenia nie ma, tak więc chyba leniuchuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 zyjecie?? po tyw wiatrach historii co przewiały nasz przysmiardły kaczogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cze Zaba Olka wczoraj nie rodziła nic, dziś żadnego oświadczenia nie ma, tak więc chyba leniuchuje Po prostu nie chce jej się kazać rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mówiła wczoraj że w taką pogodę nie może bo jej wiatr fryzure zburzy i jka się dziecku pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.01.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mówiła wczoraj że w taką pogodę nie może bo jej wiatr fryzure zburzy i jka się dziecku pokaże z tym, ze nie chce jej sie kazać rodzic, też extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mówiła wczoraj że w taką pogodę nie może bo jej wiatr fryzure zburzy i jka się dziecku pokaże z tym, ze nie chce jej sie kazać rodzic, też extra A teraz wychodzę po dziecię do szkoły Trzymajcie kciuki żeby mnie wiatr nie porwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cześć wam melduję się z pierwszej fali wiatru która uderzyła wczoraj ze strony wrogiego niemieckiego obozu było okropnie dom stoi ale 19 dachówek odleciało nam w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mówiła wczoraj że w taką pogodę nie może bo jej wiatr fryzure zburzy i jka się dziecku pokaże no jak mały jest przekorny to mógł się uprzeć żeby jednak matkę w takim stanie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cześć wam melduję się z pierwszej fali wiatru która uderzyła wczoraj ze strony wrogiego niemieckiego obozu było okropnie dom stoi ale 19 dachówek odleciało nam w siną dal Monia nie mów To może i ja się na budowę przejadę, coby dach sprawdzić Aga trzymaj się ciepło i poręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Monia nie mów To może i ja się na budowę przejadę, coby dach sprawdzić też miałam wczoraj takie oczy nawet nie wiem kiedy zasnęłam ani ile spałam większość nocy czuwałam Tolusia u nas dachówki zwiało głównie dlatego że podbitki jeszcze nie ma chociaz ...reguły nie ma, sąsiadka dach ma kompletny ale też goąsiory jej porwało Lepiej sprawdź...mam nadzieję że nie będzie żadnych szkód u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Też mam nadzieję, u nas aż tak bardzo nie wiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cześć wam melduję się z pierwszej fali wiatru która uderzyła wczoraj ze strony wrogiego niemieckiego obozu było okropnie dom stoi ale 19 dachówek odleciało nam w siną dal mi odleciała kratka wentylacyjna z komina... ale ją znalazlem.. dachówki mam wszystkie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 mi odleciała kratka wentylacyjna z komina... ale ją znalazlem.. dachówki mam wszystkie pozdrawiam m. no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.01.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cześć! Po nocnej wichurze mamy straty w postaci papy zerwanej z budynku gospodarczego firmy rodziców Nasz dom stoi ok 300m dalej, a nawet folii z okien nie wyrwało Wróciłam ze spaceru, gwiżdże niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.01.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.01.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 nie ja sie powaznie pytam a może froschka jest cosmitką, pojawia się i znika tak nagle Hmmm..... Widziałam Froszkę na żywo, czułek nie ma, zielona nie jest.... Moze się dobrze maskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cześć wam melduję się z pierwszej fali wiatru która uderzyła wczoraj ze strony wrogiego niemieckiego obozu było okropnie dom stoi ale 19 dachówek odleciało nam w siną dal Monia nie mów To może i ja się na budowę przejadę, coby dach sprawdzić Aga trzymaj się ciepło i poręczy. My do pracy po ciemku jechaliśmy, teraz się boję co zastaniemy jak wrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 nie ja sie powaznie pytam a może froschka jest cosmitką, pojawia się i znika tak nagle Hmmm..... Widziałam Froszkę na żywo, czułek nie ma, zielona nie jest.... Moze się dobrze maskuje yes !!! udalo sie !!!! powaznie odpowiadam : mieszkam tu i tu u mnie dzisiaj Kosmos ..... ........pelno drzew powywalanych , ekipy porzadkowe nie wyrabiaja z usuwaniem szkod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cześć wam melduję się z pierwszej fali wiatru która uderzyła wczoraj ze strony wrogiego niemieckiego obozu było okropnie dom stoi ale 19 dachówek odleciało nam w siną dal Monia nie mów To może i ja się na budowę przejadę, coby dach sprawdzić Aga trzymaj się ciepło i poręczy. My do pracy po ciemku jechaliśmy, teraz się boję co zastaniemy jak wrócimy No my tak samo...prądu do tej pory jeszcze nie ma ...piec nie chodzi w domu zimno może zostanę na weekend w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts