SławekD-żonka 19.01.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Danke Frosch . Gratki Kasiu . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 kasia gatki http://www.juguetesx.com/images/40012.jpg Froshku a wiesz, że musiała bym sobie uzupełnic garderobę o właśnie takie [no może podobne ] czarne majtasy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 kasia gatki http://www.juguetesx.com/images/40012.jpg Froshku a wiesz, że musiała bym sobie uzupełnic garderobę o właśnie takie [no może podobne ] czarne majtasy Dzięki bede pamietac , gdy nastepnym razem pykniesz stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 bede pamietac , gdy nastepnym razem pykniesz stronke Czyli za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 bede pamietac , gdy nastepnym razem pykniesz stronke Czyli za miesiąc masz jeszcze dzisiaj szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Oj dzisiaj już nie, bo powoli mój czas się kończy, a na biurku leżą papiery do tłumaczenia, które im głośniej krzyczą weź mnie tym ja bardziej głuchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Oj dzisiaj już nie, bo powoli mój czas się kończy, a na biurku leżą papiery do tłumaczenia, które im głośniej krzyczą weź mnie tym ja bardziej głuchnę milego weekendu kasiu zycze tez lece popracowac narqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Również miłego weekendu Tobie i reszcie ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.01.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Wpadłem się przywitać. Witam wszystkich . I pożegnać, bo już dzisiaj tu nie wrócę. Trochę "zalatany jestem" . To miłego dnia i dużo pykniętych stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Deszcz bębni o parapety, z niepokojem czekam na ten silny wiatr u mniebyło już po burza, grad, deszcz, wichura i ......brak prądu od 23.05 do................nadal prądu nie będzie prawdopodobnie do rana w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 czy wy tez nie mozecie wejsc na strone glowna ? takie cus mi wyswietla Warning: mysql_connect(): Too many connections in /var/www/httpd/www.muratordom.pl/www/forum/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/httpd/www.muratordom.pl/www/forum/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/httpd/www.muratordom.pl/www/forum/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.01.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam popołudniowo Nareszcie tak nie duje jak w nocy , choć wiaterki do poniedziałku zapowiadają , a potem ma być zima Froschka , mnie przed chwilą wykopało z forum i miałam takie podobne żjuczki jak Ty a na ko ńcu - critical error i couldn`t connect to database Jak drugi raz weszłam to przez stronę główną . Może od zaplecza spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam Ja szybciutko tylko na chwilę Własnie szykuje się do stolycy wrócę do Was w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cześć Olcia trzymaj się! ola widze ,z ę dziś to byłaś a więc jeszcze nie urodziłąś Jakoś tak z niepokojem tuy zaglądam czy będzie dizś wpis od ciebie czy wielkie picie z okazji narodzin Trzymaj sie dzielnie dzielna kobieto A ja trzymam za cię kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam Ja szybciutko tylko na chwilę Własnie szykuje się do stolycy wrócę do Was w poniedziałek Aga a czego ty do stolycy wyruszaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Szczęsliwej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Oj dzisiaj już nie, bo powoli mój czas się kończy, a na biurku leżą papiery do tłumaczenia, które im głośniej krzyczą weź mnie tym ja bardziej głuchnę I co ty ogłuchłaś czy one zamilkły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Dobry wieczór Dawno nie miałam przyjemności I oczywiście goźniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.01.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No tak - a ja jestem Mumoń, a nie Mamoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts