Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

No tak - a ja jestem Mumoń, a nie Mamoń :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I skubana pamięta cie :o 8)

Mamoń to co z Zby fryzurą, ma nową czy stara bo jakoś nie mogę sie połapac juz teraz :roll: :roll: :roll:

Ma nową, ale jest zdołowana jak Zielona. Fiolet i czerwień :-?

O tak, jestem zdołowana...

a na fotce w dzienniku jest zdjęcie sprzed wizyty u fryzjera :roll:

No tak - a ja jestem Mumoń, a nie Mamoń :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I skubana pamięta cie :o 8)

Mamoń to co z Zby fryzurą, ma nową czy stara bo jakoś nie mogę sie połapac juz teraz :roll: :roll: :roll:

Ma nową, ale jest zdołowana jak Zielona. Fiolet i czerwień :-?

O tak, jestem zdołowana...

a na fotce w dzienniku jest zdjęcie sprzed wizyty u fryzjera :roll:

Heloł ! Po prostu pokarz sie jak wyszła fryzura i po sprawie :wink:

Przeżyłam :D było hucznie w nocy ....kilka ogromniastych drzew wyrwało z korzeniami :o

...... moje miasto od 22,oo do 17,00 było pozbawione elektryki :cry:

a grunt to prund :wink:

w pracy bez prądu nic nie można było zrobić -komputery bez zasilania i internetu sobie odpoczywały .....ale jazz :D

ale ja w domciu miałam prąd od 6 rano ..okazało sie ,że kilka ulic jest pod innym transformatorem :D

U mnie już prawie nie wieje, w nocy chyba też nie bylo tak bardzo strasznie bo nie zauważyłam w mieście większych zniszczeń poza paroma gałęziami na ulicach. Najgorszy wiatr był u nas parę lat temu gdy drzewa łamały się jak zapałki. ja myślałam ze to juz koniec świata.To był horror. Park czartoryskich najbardziej wtedy ucierpiał, połamały się wtedy zabytki przyrody. Ktoś mi opowiadal że poszedl nastepnego dnia na cmentarz, a tam makabra, korzenie upadających drzew wyciągneły trumny na powierzchnię i kosci były porozrzucane

dla przykladu , z jaka sila wialo wczoraj w NRW podam , ze u mego znajomego ciezkie teakowe meble ogrodowe fruwaly po ogrodzie ja latawce , to samo z donicami , brame mu wyrwalo ( choc byla zamknieta na skobelek ), jego sasiadce drzewo wybilo drzwi tarasowe , a wszyscy chodza po oolicy i szukaja swoich kublow na smieci :o :-?

Faktycznie kosmos :o :o :o