andrzejka 19.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No tak - a ja jestem Mumoń, a nie Mamoń I skubana pamięta cie Mamoń to co z Zby fryzurą, ma nową czy stara bo jakoś nie mogę sie połapac juz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No tak - a ja jestem Mumoń, a nie Mamoń I skubana pamięta cie Mamoń to co z Zby fryzurą, ma nową czy stara bo jakoś nie mogę sie połapac juz teraz Ma nową, ale jest zdołowana jak Zielona. Fiolet i czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No tak - a ja jestem Mumoń, a nie Mamoń I skubana pamięta cie Mamoń to co z Zby fryzurą, ma nową czy stara bo jakoś nie mogę sie połapac juz teraz Ma nową, ale jest zdołowana jak Zielona. Fiolet i czerwień Oswoi sie, i bedzie ok Zmykam narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Obiecałam wkleić zdjęcie lampy, którą zrobiłam z krepiny za 0 zł.Ładna? http://images14.fotosik.pl/45/b3f861d7e2ccb833med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 fajna i oryginalan jaka zarówka jest w srodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zwykła "piła" 60W. (Nic się nie przypala ) Krepina na spinaczach do gołego kabla. To dla tych co nie mają na wykończenie a chcą mieszkać jak ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zwykła "piła" 60W. (Nic się nie przypala ) Krepina na spinaczach do gołego kabla. To dla tych co nie mają na wykończenie a chcą mieszkać jak ludzie. Bardzo pomysłowa Ale chyba bardziej do robienia nastroju niż do dawania światła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No tak - a ja jestem Mumoń, a nie Mamoń I skubana pamięta cie Mamoń to co z Zby fryzurą, ma nową czy stara bo jakoś nie mogę sie połapac juz teraz Ma nową, ale jest zdołowana jak Zielona. Fiolet i czerwień O tak, jestem zdołowana... a na fotce w dzienniku jest zdjęcie sprzed wizyty u fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ależ skąd Maxi!Krepina jest biała - lampa oświetla korytarz na maxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No tak - a ja jestem Mumoń, a nie Mamoń I skubana pamięta cie Mamoń to co z Zby fryzurą, ma nową czy stara bo jakoś nie mogę sie połapac juz teraz Ma nową, ale jest zdołowana jak Zielona. Fiolet i czerwień O tak, jestem zdołowana... a na fotce w dzienniku jest zdjęcie sprzed wizyty u fryzjera Heloł ! Po prostu pokarz sie jak wyszła fryzura i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Przeżyłam było hucznie w nocy ....kilka ogromniastych drzew wyrwało z korzeniami ...... moje miasto od 22,oo do 17,00 było pozbawione elektryki a grunt to prund w pracy bez prądu nic nie można było zrobić -komputery bez zasilania i internetu sobie odpoczywały .....ale jazz ale ja w domciu miałam prąd od 6 rano ..okazało sie ,że kilka ulic jest pod innym transformatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 U mnie już prawie nie wieje, w nocy chyba też nie bylo tak bardzo strasznie bo nie zauważyłam w mieście większych zniszczeń poza paroma gałęziami na ulicach. Najgorszy wiatr był u nas parę lat temu gdy drzewa łamały się jak zapałki. ja myślałam ze to juz koniec świata.To był horror. Park czartoryskich najbardziej wtedy ucierpiał, połamały się wtedy zabytki przyrody. Ktoś mi opowiadal że poszedl nastepnego dnia na cmentarz, a tam makabra, korzenie upadających drzew wyciągneły trumny na powierzchnię i kosci były porozrzucane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cos wywialo wszystkich chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 musi ...wywiało cześć verunia i gaweł doczytałam gaweł ,żeś zawitał w moje progi .....widziałeś coś ? bo prądu wczoraj nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 dla przykladu , z jaka sila wialo wczoraj w NRW podam , ze u mego znajomego ciezkie teakowe meble ogrodowe fruwaly po ogrodzie ja latawce , to samo z donicami , brame mu wyrwalo ( choc byla zamknieta na skobelek ), jego sasiadce drzewo wybilo drzwi tarasowe , a wszyscy chodza po oolicy i szukaja swoich kublow na smieci Faktycznie kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cos wywialo wszystkich chyba Mnie przywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 musi ...wywiało cześć verunia i gaweł doczytałam gaweł ,żeś zawitał w moje progi .....widziałeś coś ? bo prądu wczoraj nie było Wszystko widzialem , na prawde gustowne wnętrza a bibeloty i dekoracje (stałe oraz tematyczne) SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cos wywialo wszystkich chyba Mnie przywiało Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cos wywialo wszystkich chyba Mnie przywiało Czesc Hej! Co tu tak pustawo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts