gawel 21.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Powyłaziły wszystkie cebulowe, przykrywałam wczoraj, bo ponoć od środy zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Gratki Tola ! http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_figi_stringi___super_string_aries_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Hejka! Mój brat przywiózł niedawno nowy nabytek z giełdy terrarystycznej Pięknego, dwumetrowego boa dusiciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Powyłaziły wszystkie cebulowe, przykrywałam wczoraj, bo ponoć od środy zima. Nie powinno nic im sie stac. Ja sie boje o rododendrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Hejka! Mój brat przywiózł niedawno nowy nabytek z giełdy terrarystycznej Pięknego, dwumetrowego boa dusiciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Powyłaziły wszystkie cebulowe, przykrywałam wczoraj, bo ponoć od środy zima. A ja dzis pojechałam na budowę mojej bandzie psowo-kotowej dać jeść Pięknie, słonecznie, zielono i pachnie lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Hejka! Mój brat przywiózł niedawno nowy nabytek z giełdy terrarystycznej Pięknego, dwumetrowego boa dusiciela Hejka! To jest sposób na nieproszonych gosci, ja tam dziekuje bo wiem ze one przychodzą poleżec w nogach do łożka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Hejka! Mój brat przywiózł niedawno nowy nabytek z giełdy terrarystycznej Pięknego, dwumetrowego boa dusiciela A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Powyłaziły wszystkie cebulowe, przykrywałam wczoraj, bo ponoć od środy zima. Nie powinno nic im sie stac. Ja sie boje o rododendrony Gaweł, jeśli mają dość wody w korzeniach, nic im się stać nie powinno. One bardzo źle znoszą przesuszenie korzeni. Możesz je teraz okręcić agrowłókniną w ochronie przed mrozami, ale nie jest to konieczne, jesli miejsce jest osłonięte od wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Hejka! Mój brat przywiózł niedawno nowy nabytek z giełdy terrarystycznej Pięknego, dwumetrowego boa dusiciela Hejka! To jest sposób na nieproszonych gosci, ja tam dziekuje bo wiem ze one przychodzą poleżec w nogach do łożka Pierwsze słyszę... no chyba, że puścisz go luzem po domu, to prędzej czy później do Ciebie "przyjdzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? ....ja niestety nie podzielam Twego entuzjazmu....to co pełza, to mi tak jakoś nie bardzo...nie cierpię robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? ....ja niestety nie podzielam Twego entuzjazmu....to co pełza, to mi tak jakoś nie bardzo...nie cierpię robali Oj to nie robal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Tola dzieki za porady odnosnie rododendronów, ale teren jest u mnie nieosloniety i wiele okropnie, PP chyba zartujesz z tymi wezami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? ....ja niestety nie podzielam Twego entuzjazmu....to co pełza, to mi tak jakoś nie bardzo...nie cierpię robali Oj to nie robal.... Le poluje na myszy, a z czsem i na koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? ....ja niestety nie podzielam Twego entuzjazmu....to co pełza, to mi tak jakoś nie bardzo...nie cierpię robali Oj to nie robal.... no wiem, że nie robal, ale nie cierpię robali i nie lubię wszystkiego co pełza...a wąż pełza, prawda? blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? ....ja niestety nie podzielam Twego entuzjazmu....to co pełza, to mi tak jakoś nie bardzo...nie cierpię robali Oj to nie robal.... poluje na myszy, a z czsem i na koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Tola dzieki za porady odnosnie rododendronów, ale teren jest u mnie nieosloniety i wiele okropnie, PP chyba zartujesz z tymi wezami Nie żartuje. Wystarczyło, że młody raz kupił węża, a to uwielbienie do nich samo przyszło Myszy sie wrzuca do terrarium, kotami nie karmimy, bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts