frosch 22.01.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 czesc endrju olka milczy jak zakleta .........a to oznacza , ze.......... ....byc moze ........ ........dopije moje winko sprzed tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 tak sobie pomyslalam , ze my tu zwariujemy czekajac na jakiekolwiek wiesci od oli , wiec mam propozycje , a w zasadzie prikaz , coby olka, meldowala nam sie co godzina .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że się nie spóźniłem Jak Olka? Wiecie coś? Olę wczoraj "kurczyło" więc mamy nadzieję, ze to dziś Całe RW zyje rodzeniem dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 tak sobie pomyslalam , ze my tu zwariujemy czekajac na jakiekolwiek wiesci od oli , wiec mam propozycje , a w zasadzie prikaz , coby olka, meldowala nam sie co godzina .... Nooooo Między jednym parciem a drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.01.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 tak sobie pomyslalam , ze my tu zwariujemy czekajac na jakiekolwiek wiesci od oli , wiec mam propozycje , a w zasadzie prikaz , coby olka, meldowala nam sie co godzina .... hmmm... ino jak? ale przeczucia masz chyba dobre TRZYMAMY KCIUKASY OLA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że się nie spóźniłem Jak Olka? Wiecie coś? Olę wczoraj "kurczyło" więc mamy nadzieję, ze to dziś Całe RW zyje rodzeniem dziecka mam nadzieje , ze cos sie wkrotce wyjasni , bo mam straszna ochote cos chlapnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żeby to małe wiedziało ile mu osób kibicuje i na niego czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że się nie spóźniłem Jak Olka? Wiecie coś? Olę wczoraj "kurczyło" więc mamy nadzieję, ze to dziś Całe RW zyje rodzeniem dziecka qrcze, młode lata mi się przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Co to bedzie jak urodzi Przeciez my sie tu na śmierć zapijemy Witam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że się nie spóźniłem Jak Olka? Wiecie coś? Olę wczoraj "kurczyło" więc mamy nadzieję, ze to dziś Całe RW zyje rodzeniem dziecka mam nadzieje , ze cos sie wkrotce wyjasni , bo mam straszna ochote cos chlapnac A później do wanny będziesz po ścianach chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żeby to małe wiedziało ile mu osób kibicuje i na niego czeka dowie się , dowie, już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 tak sobie pomyslalam , ze my tu zwariujemy czekajac na jakiekolwiek wiesci od oli , wiec mam propozycje , a w zasadzie prikaz , coby olka, meldowala nam sie co godzina .... Nooooo Między jednym parciem a drugim jak przestanie sie odzywac ..........zaczynamy ......tra la la .....balangeczke , coby jej porod ulatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 2700 przekroczyłam http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://www.nicoles-funworld.de/windowcolor/Malvorlagen/baby/baby_007.gif...........my cie kochac i czekac na ciebie ....... malenki ......wylaz z mamy ......mowie po dobroci (narazie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Olka na drugie powinna dać małemu Forumek. Będzie Marian Forumek , co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Co to bedzie jak urodzi Przeciez my sie tu na śmierć zapijemy Witam was czesc verunia pieeeekna smierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Olka na drugie powinna dać małemu Forumek. Będzie Marian Forumek , co wy na to? Super! Tylko ciekawe, czy Oli sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 2700 przekroczyłam http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276_mini.jpg gratulki !!! [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Olka na drugie powinna dać małemu Forumek. Będzie Marian Forumek , co wy na to? Super! Tylko ciekawe, czy Oli sie spodoba Oj tam, ładnie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A ja 5300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts