forum_user 22.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to nalalam sobie winko i wypije za moja cioteczna siostrzenice Emily , ktora dzisiaj przyszla na swiat potem za wszystkich dziadkow a potem zobaczymy .... nalała sobie, a nam to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 pp- Gratulacje i to nie tylko stronki ,ale przede wszystkim Juzka -15 cm !!!! kawał chłopa z niego Dziękuję Mam właśnie 15-centymetrowe szaleństwo w brzuchu Ew-ka, jak Ci się znudzi ta sypialnia, to chodź do nas moje szalenstwa maja troche wiecej Moje szaleństwo mnie przerosło co te szalenstwa jedza , ze tak rosna ? moje wszystkie patrza na mnie z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to nalalam sobie winko i wypije za moja cioteczna siostrzenice Emily , ktora dzisiaj przyszla na swiat potem za wszystkich dziadkow a potem zobaczymy .... gratuluję -teraz jesteś ciotka Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 qrcze dziewczyny, denerwuję się jak 18 lat temu gdy Piotrek przychodził na świat mam podobne odczucia ,ale lata mi nie pasuja ( u mnie 19,17 i 16 lat temu) aaaaa. co ja mowie ... ...wczoraj to przechodzilam to Ty w połogu jeszcze jesteś -mamuśka ups ...miałam se iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to nalalam sobie winko i wypije za moja cioteczna siostrzenice Emily , ktora dzisiaj przyszla na swiat potem za wszystkich dziadkow a potem zobaczymy .... nalała sobie, a nam to co? wybaczcie http://wino.org.pl/images/stories/greg_foto/parpary_2005_7015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 pp- Gratulacje i to nie tylko stronki ,ale przede wszystkim Juzka -15 cm !!!! kawał chłopa z niego Dziękuję Mam właśnie 15-centymetrowe szaleństwo w brzuchu Ew-ka, jak Ci się znudzi ta sypialnia, to chodź do nas moje szalenstwa maja troche wiecej Moje szaleństwo mnie przerosło To jak mój młodszy brat - dwumetrowe szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to nalalam sobie winko i wypije za moja cioteczna siostrzenice Emily , ktora dzisiaj przyszla na swiat potem za wszystkich dziadkow a potem zobaczymy .... gratuluję -teraz jesteś ciotka Gocha no no ciocia Gosia jak sie patrzy teraz do domu bede musiala przez Berlin jechac , zeby mnie poznala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to nalalam sobie winko i wypije za moja cioteczna siostrzenice Emily , ktora dzisiaj przyszla na swiat potem za wszystkich dziadkow a potem zobaczymy .... gratuluję -teraz jesteś ciotka Gocha no no ciocia Gosia jak sie patrzy teraz do domu bede musiala przez Berlin jechac , zeby mnie poznala ups ...tanty Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ja bez kitu tak nagadalam wczoraj mojej kuzynce , ze poszla rodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Na szczęście juzek mój jest maleńki i mnie nie przerósł....jeszcze...chociaż trudno moze mu być mnie przerosnąć...chociaż te geny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ja bez kitu tak nagadalam wczoraj mojej kuzynce , ze poszla rodzic Oj bo Ty to umiesz tak nagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ja bez kitu tak nagadalam wczoraj mojej kuzynce , ze poszla rodzic Ty to masz cięty jęzor, jak to żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to nalalam sobie winko i wypije za moja cioteczna siostrzenice Emily , ktora dzisiaj przyszla na swiat potem za wszystkich dziadkow a potem zobaczymy .... gratuluję -teraz jesteś ciotka Gocha no no ciocia Gosia jak sie patrzy teraz do domu bede musiala przez Berlin jechac , zeby mnie poznala ups ...tanty Gosia tanty Gryjta mialam taka kiedys w dziecinstwie , nie cierpialam jej taka jedza z niej byla jak zmarla i dowiedzialam sie , ze Gryjta to Malgorzata mialam totalna zalamke , bo tak mi to imie do tej baby -jagi pasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to nalalam sobie winko i wypije za moja cioteczna siostrzenice Emily , ktora dzisiaj przyszla na swiat potem za wszystkich dziadkow a potem zobaczymy .... gratuluję -teraz jesteś ciotka Gocha no no ciocia Gosia jak sie patrzy teraz do domu bede musiala przez Berlin jechac , zeby mnie poznala ups ...tanty Gosia tanty Gryjta mialam taka kiedys w dziecinstwie , nie cierpialam jej taka jedza z niej byla jak zmarla i dowiedzialam sie , ze Gryjta to Malgorzata mialam totalna zalamke , bo tak mi jej imie to tej baby -jagi pasowalo Hhahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ja bez kitu tak nagadalam wczoraj mojej kuzynce , ze poszla rodzic Oj bo Ty to umiesz tak nagadać ona to zrobila na odczepnego , bo ze mna sie juz przez te 9mies zyc nie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 tanty to ciotka? . To po śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ups ...tanty Gosia tanty Gryjta mialam taka kiedys w dziecinstwie , nie cierpialam jej taka jedza z niej byla jak zmarla i dowiedzialam sie , ze Gryjta to Malgorzata mialam totalna zalamke , bo tak mi jej imie to tej baby -jagi pasowalo czyli jak Cie wnerwić to Gryjta -do Cie mówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 OLA JESTEŚMY Z TOBĄ !!! Może usłyszy czy to znaczy, ze Ola rodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 tanty to ciotka? . To po śląsku? bardzo dobrze Verunia tu jest stronka słownikowa http://www.tomex.kom.pl/index.php?page=slaskie&page2=slownik&litera=a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 tanty to ciotka? . To po śląsku? tante po niem, to ciocia (wymawia sie tanty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts