frosch 23.01.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 kawa dla wszystkich http://www.fullmoons.ch/usrimages/Wallhalla/Kaffeetasse.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wreszcie mroźnie Widzę, że Olka jeszcze wczoraj była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 czesc kasiu obiecala , ze napisze zanim wyjdzie do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Dwóch kosmitów wylądowało na ziemi. Ciemna noc pustkowie idą. Dochodzą do zamkniętej stacji benzynowej. Podchodzą do dystrybutora. Jeden z nich mówi: - Dzień dobry my jesteśmy kosmici, przylecieliśmy tu w pokojowych zamiarach chcemy tylko porozmawiać. Dystrybutor milczy. Tak trzy razy. W końcu jeden z nich nie wytrzymał i mówi: - Chyba mu przywalę z lasera. Na to drugi: - Nie rób tego, to jakiś kozak. Więc jeszcze raz próbują a dystrybutor ciągle milczy. Więc ten jeden wyciąga laser, strzela, stacja wylatuje w powietrze. Wstają pół kilometra dalej otrzepując się z kurzu. Jeden drugiego pyta: - Ty skąd wiedziałeś że to kozak? Jak byś się okręcił 2 razy dokoła swoim penisem a następnie wsadził go sobie w ucho też byłbyś kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kłótnia dwóch przedszkolaków (chłopak i dziewczynka): - A mój tata ma wieżę stereo! - A moja mama też ma! - rewanżuje się dziewczynka. - A mój tata ma cabrioleta! - dodaje. - A moja mama też ma! - A mój tata ma siusiaka! - Aaaa moja mama też! - Jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka?! - Ma w szufladzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 i na koniec : Przychodzi koleś do sklepu z zabawkami i mówi do sprzedawczyni: - Dzień dobry, chciałbym żeby Pani poleciła mi jakieś wypasione puzzle, ale żeby były trudne, bo strasznie dobry jestem w te klocki. Sprzedawczyni przyniosła mu 1000 elementów - obraz przedstawia dupę zebry - same czarne i białe elementy. Koleś na to patrzy i mówi: - A czy można cos trudniejszego, bo nie chwaląc się takie klocki to układam jak się spieszę na tramwaj. Kobitka popatrzyła na niego i przyniosła mu zestaw wymiatacza puzzli: 10000 elementów, obraz przedstawia zamgloną drogę podczas snieżycy - wszystkie szare. Koleś patrzy i mówi: - Chyba se Pani jaja robi ze mnie Takie klocuszki to moje dzieci pykają na śniadanie. Babka już złapała ciśnienie i poszła na zaplecze szukać czegoś trudniejszego. Nie ma jej, nie ma w końcu przychodzi i dźwiga jakieś ogromne pudlo. Zawartość: 50 000 puzzli, 25 m2, obraz przedstawia zaćmienie słońca w jaskini - hardcore dla zwykłego wymiatacza puzzli. Ale koleś na to patrzy i mówi: - No nie Serio Pani myśli, ze taki słaby jestem?! Ona wpadła w szał i krzyczy do kolesia: - PANIE! WYPIE****** PAN ZE SKLEPU, PRZEJDŹ PAN PRZEZ JEZDNIĘ, WEJDŹ PAN DO SKLEPU NAPRZECIWKO, TAM POPROŚ PAN KILOGRAM BUŁKI TARTEJ I SE PAN KUR** ROGALA UŁÓŻ!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.01.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wtorkowo frosch się spisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 czesc jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 minela 9-ta olki nie ma pewnie zaspala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.01.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Dzieńdoberek wszystkim. Widzę, że dziś ruch do rana . Olka pewnie śpi. Ja przynajmniej bym tak zrobił jakbym mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 hey marjucha mykam do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 mykam do sklepu kup mi coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Olka - jesteś jeszcze cała czy w dwóch kawałkach ? spadam do pracy ,ale zajrzę jeszcze Zyczę wsiem miłego dnia dzisiaj moja córcia przyjeżdza do domciu - nie było jej prawie miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Heloł.Melduję się w jednym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 czy to juz czas, aby strzelać?Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 witam olus zaspalam? jea...moze byc? http://www.kunter.pl/zasoby/produkty-rotmistrz-strong.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Jest po 10-tej a Olki jeszcze nie ma Czytając Wasze wczorajsze wpisy tak się denerwowałam i juz widziałam Olkę na porodówce Może dziś ? Jest piękna słoneczna pogoda i idealny dzień na przyjście na świat Panie Marianie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Olka - jesteś jeszcze cała czy w dwóch kawałkach ? spadam do pracy ,ale zajrzę jeszcze Zyczę wsiem miłego dnia dzisiaj moja córcia przyjeżdza do domciu - nie było jej prawie miesiąc musisz cos extra ugotowac i jakies winko skolowac pozdrow ja ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Heloł. Melduję się w jednym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 olka..rano jest odpowiednia pora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts