frosch 24.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 olka czekam o 14ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cześć!!! Jest śnieg!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 w Bytomiu bylo rano ponad 10cm i jeszcze sypal , wczoraj wieczorem orla juz zaliczylam a tutaj -5st ale zero sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 U nas aktualnie pada, ciekawe ile napada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 w Bytomiu bylo rano ponad 10cm i jeszcze sypal , wczoraj wieczorem orla juz zaliczylam a tutaj -5st ale zero sniegu Wczoraj w nocy mąż mnie uświadomił, ze Wam miasto zasypało A ja się dziś rano uświadomiłam, ze moje jest w nielepszym stane... Pierwszy raz nie cieszę sie ze śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 w Bytomiu bylo rano ponad 10cm i jeszcze sypal , wczoraj wieczorem orla juz zaliczylam a tutaj -5st ale zero sniegu Wczoraj w nocy mąż mnie uświadomił, ze Wam miasto zasypało A ja się dziś rano uświadomiłam, ze moje jest w nielepszym stane... Pierwszy raz nie cieszę sie ze śniegu zapomnialam , ze ty wiesz co w Bytomiu sie dzieje dzis nie moglam ponad godzine wyleciec samolotem , bo pogoda byla nie teges ( godzine opoznienia ) , do Warszawy np lot odwolali drogi nieodsniezone , nieposypane (moj tato jechal 40na godzine ,tak slisko ), ogolnie chaos...........zima znow wszystkich zaskoczyla nie ciesze sie , bo nie cierpie zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 U nas teraz są -3C ale na szczęście śniegu nie ma , choć prognozy nie są w tym względzie najlepsze i pewnie do nas ten biały syf też dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 bialy syf..........podoba mi sie to okreslenie witaj maxi sory , ze kawy dzis nie podalam , ae i tak wszyscy jeszcze spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 bialy syf..........podoba mi sie to okreslenie witaj maxi sory , ze kawy dzis nie podalam , ae i tak wszyscy jeszcze spali No tak, a kto chciałby pić rano zimną kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cześć froschka Dobrze że Cię tam nie wywiało gdzie nie trzeba z tej latającej maszyny O kawkę sie nie martw , zostawiłam ekspres w KK , potrzebujący tam trafią I żeby nie było za pięknie u nas chyba też zaczyna to białe g... lecieć . Na razie nieśmiało ale znając zachłanność i nieumiarkowanie natury z pewnością sie rozkręci Mnie generalnie śnieg nie przeszkadza ale trochę mam obawy bo to będzie moja pierwsza zima z samochodem Ale co tam , dam radę ( nie takie rzeczy my ze szwagrem po pijaku za dużo mniejsze pieniądze robili ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cześć froschka Dobrze że Cię tam nie wywiało gdzie nie trzeba z tej latającej maszyny O kawkę sie nie martw , zostawiłam ekspres w KK , potrzebujący tam trafią I żeby nie było za pięknie u nas chyba też zaczyna to białe g... lecieć . Na razie nieśmiało ale znając zachłanność i nieumiarkowanie natury z pewnością sie rozkręci Mnie generalnie śnieg nie przeszkadza ale trochę mam obawy bo to będzie moja pierwsza zima z samochodem Ale co tam , dam radę ( nie takie rzeczy my ze szwagrem po pijaku za dużo mniejsze pieniądze robili ) . Dasz sobie radę A jak nie, to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 bialy syf..........podoba mi sie to okreslenie witaj maxi sory , ze kawy dzis nie podalam , ae i tak wszyscy jeszcze spali Bo Ty wstajesz o dziwnych godzinach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cześć froschka Dobrze że Cię tam nie wywiało gdzie nie trzeba z tej latającej maszyny O kawkę sie nie martw , zostawiłam ekspres w KK , potrzebujący tam trafią I żeby nie było za pięknie u nas chyba też zaczyna to białe g... lecieć . Na razie nieśmiało ale znając zachłanność i nieumiarkowanie natury z pewnością sie rozkręci Mnie generalnie śnieg nie przeszkadza ale trochę mam obawy bo to będzie moja pierwsza zima z samochodem Ale co tam , dam radę ( nie takie rzeczy my ze szwagrem po pijaku za dużo mniejsze pieniądze robili ) . dasz rade !!!!!!!!!! dobrze , ze ja takich obaw nie mam a tak sie cieszylam , ze cala zime w obcasach przechodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 czesc teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 [ Dasz sobie radę A jak nie, to trudno Co trudno , co trudno , nie mam wyjścia Jak mus to mus Juz taka obowiązkowa jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 bialy syf..........podoba mi sie to okreslenie witaj maxi sory , ze kawy dzis nie podalam , ae i tak wszyscy jeszcze spali Bo Ty wstajesz o dziwnych godzinach.... bo ja dziwna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ja mam wiekszy problem, bo Frosch utechnicznil cala chate i nawet mjuzika nie moglam wlaczyc neta tez pozmienial ,a nie przeszkolil co i jak i ktory pilot do czego ale choc jestem blondi poradzilam sobie (na bank mu cos pozmienialam bo przyciskalam guziki na zasadzie : co sie teraz stanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ja mam wiekszy problem, bo Frosch utechnicznil cala chate i nawet mjuzika nie moglam wlaczyc neta tez pozmienial ,a nie przeszklil co i jak i ktory pilot do czego ale choc jestem blondi poradzilam sobie (na bank mu cos pozmienialam bo przyciskalam guziki na zasadzie : co sie teraz stanie ) Na drugi raz niech najpierw zapyta czy może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ja mam wiekszy problem, bo Frosch utechnicznil cala chate i nawet mjuzika nie moglam wlaczyc neta tez pozmienial ,a nie przeszklil co i jak i ktory pilot do czego ale choc jestem blondi poradzilam sobie (na bank mu cos pozmienialam bo przyciskalam guziki na zasadzie : co sie teraz stanie ) Na drugi raz niech najpierw zapyta czy może najgorsze, ze pytal zawsze moge jeszcze sie nie przyznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts