Maxtorka 24.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ja mam wiekszy problem, bo Frosch utechnicznil cala chate i nawet mjuzika nie moglam wlaczyc neta tez pozmienial ,a nie przeszklil co i jak i ktory pilot do czego ale choc jestem blondi poradzilam sobie (na bank mu cos pozmienialam bo przyciskalam guziki na zasadzie : co sie teraz stanie ) Na drugi raz niech najpierw zapyta czy może najgorsze, ze pytal zawsze moge jeszcze sie nie przyznac No przecież samo też się coś może rozprogramować Wiele nie trzeba , wystarczy jak prąd wyłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dobra, idę na tą wichurę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No dobra , spadam do pracy Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 oli jeszcze nie bylo ? pp chyba cie nie wywialo Frosch wpadl w czasie pracy na kawe i mowi : ooo , radio sobie wlaczylas ? ciekawe o co mu chodzilo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 http://www.therealmartha.com/Watchmy6/salute.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 http://www.therealmartha.com/Watchmy6/salute.JPG http://www.hnidziejko.pbi.pl/klinika_rys/1/Spocznij.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 net mi muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No Olka, przyszłam sprawdzić meldunek Oby tylko teraz się nie zaczęło! facet od pizzy przed chwilą nam powiedział, że po Poznaniu się strasznie jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cześć dziewczyny net muli, śnieg pada...zima chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 I ja meldunek od Oli sprawdzam U nas zima już na całego Mam nadzieję że drogę do domu odnajdę Tymczasem powiercić sobie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mam nadzieję że drogę do domu odnajdę Ja też! właśnie udaję się w kierunku drzwi celem sprawdzenia Do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ...............i ja sprawdzam czy wszystko na RW w porządku ale mam zwariowany dzień w pracy od rana pa pa .....Maxi -ja jutro siadam na fotel -celem sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wróciłam. Przeżyłam Nie zasypało mnie Za to załatwiłam sobie piekne ceny materiałów do wykończenia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 oli jeszcze nie bylo ? pp chyba cie nie wywialo Frosch wpadl w czasie pracy na kawe i mowi : ooo , radio sobie wlaczylas ? ciekawe o co mu chodzilo ? Może ona sam nie wiedział, jak się radio włacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wróciłam. Przeżyłam Nie zasypało mnie Za to załatwiłam sobie piekne ceny materiałów do wykończenia domu super wiesci !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 oli jeszcze nie bylo ? pp chyba cie nie wywialo Frosch wpadl w czasie pracy na kawe i mowi : ooo , radio sobie wlaczylas ? ciekawe o co mu chodzilo ? Może ona sam nie wiedział, jak się radio włacza popatrz jaka ja niekumata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Właśnie odebrałam poród naszej gekonicy Urodziła dwa jaja, które dokładnie zasypała. A ja je pudełeczkiem przykryłam, zeby pozostałe gekony się nimi niepotrzebnie nie zainteresowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 oli jeszcze nie bylo ? pp chyba cie nie wywialo Frosch wpadl w czasie pracy na kawe i mowi : ooo , radio sobie wlaczylas ? ciekawe o co mu chodzilo ? Może ona sam nie wiedział, jak się radio włacza popatrz jaka ja niekumata Haha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Właśnie odebrałam poród naszej gekonicy Urodziła dwa jaja, które dokładnie zasypała. A ja je pudełeczkiem przykryłam, zeby pozostałe gekony się nimi niepotrzebnie nie zainteresowały normalnie akuszerka olka.........dlugo cie nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Właśnie odebrałam poród naszej gekonicy Urodziła dwa jaja, które dokładnie zasypała. A ja je pudełeczkiem przykryłam, zeby pozostałe gekony się nimi niepotrzebnie nie zainteresowały normalnie akuszerka olka.........dlugo cie nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Długo długo... Ale nie chciała rodzić, jak tak wiało, to teraz mamy do wyboru: albo rodzi w śniegu; albo czeka do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts