premiumpremium 24.01.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Jestem liderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Gratulki Liderze Jak szkoda że w pracy jeszcze jestem , taki truneczek mnie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Gatki PPhttp://www.gifownia.info/gif/okazyjne/sylwester/1.gifhttp://www.gifownia.info/gif/okazyjne/sylwester/5.gifhttp://www.gifownia.info/gif/okazyjne/sylwester/6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 gratki pp http://www.yunphoto.net/sumb/yun_1277.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 słyszeliście ? zmarła Krystyna Feldmann - aktorka miała 87 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 słyszeliście ? zmarła Krystyna Feldmann - aktorka miała 87 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cześć Froszka Olka i PP zasypało Was ? u mnie pełno białego g.... niby pięknie wygląda ,ale na ulicach -tragedia dzisiaj o mały włos -znowu skasowaliby Dawidowi auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cześć Froszka Olka i PP zasypało Was ? u mnie pełno białego g.... niby pięknie wygląda ,ale na ulicach -tragedia dzisiaj o mały włos -znowu skasowaliby Dawidowi auto ucieklam od tego syfu ale rano w Bytomiu byla masakra (mialam szczescie , ze samolot wystartowal i najwazniejsze , ze dolecial, choc z godzinnym opoznieniem ) na litosc boska !!!!!!!!!!! niech Dawid uwaza na siebie !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 caly dzien sprzatam Frosch tak okablowal mieszkanie , ze zabic sie mozna musze z nim powaznie porozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 słyszeliście ? zmarła Krystyna Feldmann - aktorka miała 87 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cześć Froszka Olka i PP zasypało Was ? u mnie pełno białego g.... niby pięknie wygląda ,ale na ulicach -tragedia dzisiaj o mały włos -znowu skasowaliby Dawidowi auto u nas umiarkowanie, może teraz jest więcej śniegu, nie wiem ciemno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Myślałam,ze wyjdę z siebie jak usłyszałam wypowiedź pani od pogody: zima nie odpuszcza. Przecież jeszcze dobrze trzymać nie zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Spadam na 1z10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cześć Froszka Olka i PP zasypało Was ? u mnie pełno białego g.... niby pięknie wygląda ,ale na ulicach -tragedia dzisiaj o mały włos -znowu skasowaliby Dawidowi auto ucieklam od tego syfu ale rano w Bytomiu byla masakra (mialam szczescie , ze samolot wystartowal i najwazniejsze , ze dolecial, choc z godzinnym opoznieniem ) na litosc boska !!!!!!!!!!! niech Dawid uwaza na siebie !!!!!!!!!!! dzwoniłam do Niemcowni dzisiaj i brat mówił ,że na razie troszkę mrozi ,ale bez opadów A Dawid to mnie doprowadzi do hertz klekot ......... a facet wycofywał na główną drogę zza ciężarówki ...... Dawid uciekł na prawo bo było miejsce a najciekawsze jest to ,że to kumpel Heńka ....zaraz zadzwonił coby sie wytłumaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Spadam na 1z10. masz rację Olusia .....mądra mama=mądre dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 słyszeliście ? zmarła Krystyna Feldmann - aktorka miała 87 lat http://www.filmpolski.pl/z1/61o/7261_1.jpg Właśnie na onecie przeczytałam, aż mnie zamurowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cześć Froszka Olka i PP zasypało Was ? u mnie pełno białego g.... niby pięknie wygląda ,ale na ulicach -tragedia dzisiaj o mały włos -znowu skasowaliby Dawidowi auto ucieklam od tego syfu ale rano w Bytomiu byla masakra (mialam szczescie , ze samolot wystartowal i najwazniejsze , ze dolecial, choc z godzinnym opoznieniem ) na litosc boska !!!!!!!!!!! niech Dawid uwaza na siebie !!!!!!!!!!! A co Ty tak latasz??? http://www.ebaja.pl/images/tm2037b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cześć Ew-ka! Ty to juz chyba masz nerwy ze stali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cześć Ew-ka! Ty to juz chyba masz nerwy ze stali... nerwy jak nerwy ....ale wiesz ile farby idzie coby tą siwiznę zakryć ? patrz co Cię czeka zawsze mówiłam ,że małe dzieci to żaden kłopot .....kłopoty zaczynaja sie jak dzieci zaczynają dorastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Cześć Ew-ka! Ty to juz chyba masz nerwy ze stali... nerwy jak nerwy ....ale wiesz ile farby idzie coby tą siwiznę zakryć ? patrz co Cię czeka zawsze mówiłam ,że małe dzieci to żaden kłopot .....kłopoty zaczynaja sie jak dzieci zaczynają dorastać Jak moja mama kochana... "Małe dzieci - mały kłopot, duze dzieci - duży kłopot" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts