Olkalybowa 24.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wpadam i wypadam.Zamelduję się po przebudzeniu, jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Uuuuuuuuuu.... SKRA przegrała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wpadam i wypadam. Zamelduję się po przebudzeniu, jutro. No co Ty Ola??? Ja specjalnie dla Ciebie tu przyszłam no może nie do końca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wpadam i wypadam. Zamelduję się po przebudzeniu, jutro. No co Ty Ola??? Ja specjalnie dla Ciebie tu przyszłam no może nie do końca.... Nie do końca przyszłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 zawsze mówiłam ,że małe dzieci to żaden kłopot .....kłopoty zaczynaja sie jak dzieci zaczynają dorastać Święta prawda pani kochana , swięta prawda Dojechałam cała i zdrowa , choć z duszą na ramieniu - dziś był mój i autka chrzest bojowy , nasz pierwszy raz razem w zimie ) . Zdaliśmy Olka jak widzę nadal na chodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wpadam i wypadam. Zamelduję się po przebudzeniu, jutro. No co Ty Ola??? Ja specjalnie dla Ciebie tu przyszłam no może nie do końca.... Nie do końca przyszłaś? Dawno Cie nie widziałam Co u Ciebie Mamońku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Maxi ...na dwójce jest ciekawy film o zespole ABBA wszak to nasze lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A tak w ogóle to cześć wszystkim. Wiecie, że w psychiatryku mówią o nas SANATORIUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wpadam i wypadam. Zamelduję się po przebudzeniu, jutro. No co Ty Ola??? Ja specjalnie dla Ciebie tu przyszłam no może nie do końca.... Nie do końca przyszłaś? Dawno Cie nie widziałam Co u Ciebie Mamońku? Aaaaa - jako tako, dziękuję a u Ciebie Rzabko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A tak w ogóle to cześć wszystkim. Wiecie, że w psychiatryku mówią o nas SANATORIUM cześć zaba ..... Sanatorium ? a ja wciąż kombinuję jak jechać do sanatorm a ja już jestem super ...nareszcie wiem dlaczego tu odpoczywam dziekuję ,że mnie ktoś uświadomił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Wpadam i wypadam. Zamelduję się po przebudzeniu, jutro. No co Ty Ola??? Ja specjalnie dla Ciebie tu przyszłam no może nie do końca.... Nie do końca przyszłaś? Dawno Cie nie widziałam Co u Ciebie Mamońku? Aaaaa - jako tako, dziękuję a u Ciebie Rzabko? powolutku...śniegu napadało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Maxi ...na dwójce jest ciekawy film o zespole ABBA wszak to nasze lata Lata dwudzieste , lata trzydzieste ..... Zaraz włanczam Mam nadzieję że jutrzejsza kontrol będzie dla Ciebie przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Maxi ...na dwójce jest ciekawy film o zespole ABBA wszak to nasze lata Lata dwudzieste , lata trzydzieste ..... Zaraz włanczam Mam nadzieję że jutrzejsza kontrol będzie dla Ciebie przyjemna zawsze jest mój dentysta jest naszym przyjacielem i najlepszym specjalistą w promieniu 100km naprawdę .....dalej to Twoje królestwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cześć I znowu odśniezanie mnie erano czeka Dzisiaj cały snieg z dachu zwiało mi na podjazd i ściezkę do domu. Jak pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 zawsze mówiłam ,że małe dzieci to żaden kłopot .....kłopoty zaczynaja sie jak dzieci zaczynają dorastać Dojechałam cała i zdrowa , choć z duszą na ramieniu - dziś był mój i autka chrzest bojowy , nasz pierwszy raz razem w zimie ) . Zdaliśmy To Ci się medal należy http://www.mch.govt.nz/nzflag/history/images/medal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 zawsze jak siedam na fotel przypomina mi sie rysunek na którym widać pacjenta siedzącego na fotelu z ręką wyciągniętą w okolicach krocza lekarza i tekst ....DO PIERWSZEGO BOLU ...PANIE DOKTORZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cześć I znowu odśniezanie mnie erano czeka Dzisiaj cały snieg z dachu zwiało mi na podjazd i ściezkę do domu. Jak pech to pech pociesz się ,żę masz parę metrów pomyśl jakbyś machała łopatą gdybyś dom miała 50m od wjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Maxi ...na dwójce jest ciekawy film o zespole ABBA wszak to nasze lata Lata dwudzieste , lata trzydzieste ..... Zaraz włanczam Mam nadzieję że jutrzejsza kontrol będzie dla Ciebie przyjemna zawsze jest mój dentysta jest naszym przyjacielem i najlepszym specjalistą w promieniu 100km naprawdę .....dalej to Twoje królestwo Takich pacjentów lubię . Systematyczni i w dodatku lubią swojego dentystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cześć I znowu odśniezanie mnie erano czeka Dzisiaj cały snieg z dachu zwiało mi na podjazd i ściezkę do domu. Jak pech to pech pociesz się ,żę masz parę metrów pomyśl jakbyś machała łopatą gdybyś dom miała 50m od wjazdu Tak jak ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 zawsze mówiłam ,że małe dzieci to żaden kłopot .....kłopoty zaczynaja sie jak dzieci zaczynają dorastać Dojechałam cała i zdrowa , choć z duszą na ramieniu - dziś był mój i autka chrzest bojowy , nasz pierwszy raz razem w zimie ) . Zdaliśmy To Ci się medal należy http://www.mch.govt.nz/nzflag/history/images/medal.jpg Dzięki pepitka Będę go z dumą nosić na piersi mej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts