frosch 25.01.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 a jak zaraz wpadnie ola i napisze : zartowalam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 wiecie co? ja to chyba zdrowa nie jestem lezki mi polecialy A ja zaczęłam krzyczeć w domu, że koleżanka z forum rodzi Dzięki za info A wszyscy tu się jak ciocie i wujki czujemy ( a może i babcie ) I tak trochę jak lekarze prowadzący ciążę , bo prawie od początku o niej wiedzieliśmy i Olka na bieżąco nas informowała Pepitka , z Tobą jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nie wiem czy Majka tu dziś zajrzy Ale jakby to bukiecik z najlepszymi życzeniami będzie tu na nią czekał http://www.4zl.pl/foto/V250074.jpgSamych szczęśliwych dni Majeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Co ja widzę, co ja widzę Olu trzymam kciuki !!!!!! Przyj dzielnie!!!! cześć kobitki u nas też napadało trochę tego białego syfu w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Majka wszystkiego dobrego !!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/827.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No moi drodzy, koniec błogiego lenistwa, zaciskamy kciuki bo chyba się zaczęło. Jedziemy do szpitala, jakbym się już dziś nie odezwała to znaczy,że mnie zatrzymali i rodzę. Papatki To było 1,5h temu, ciekawe co tam, wdech-wydech, czy przyjjjjjjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 wiecie co? ja to chyba zdrowa nie jestem lezki mi polecialy A ja zaczęłam krzyczeć w domu, że koleżanka z forum rodzi Dzięki za info A wszyscy tu się jak ciocie i wujki czujemy ( a może i babcie ) I tak trochę jak lekarze prowadzący ciążę , bo prawie od początku o niej wiedzieliśmy i Olka na bieżąco nas informowała Pepitka , z Tobą jest tak samo Tzn że ja też będę przez Was zmuszana do urodzenia w terminie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 [ Tzn że ja też będę przez Was zmuszana do urodzenia w terminie?? Prawie Będziesz pilotowana i pilnowana , co byś się dobrze sprawowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 http://i4.ebayimg.com/05/i/06/d1/77/85_1.JPGI gaciorki pepitko Na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No moi drodzy, koniec błogiego lenistwa, zaciskamy kciuki bo chyba się zaczęło. Jedziemy do szpitala, jakbym się już dziś nie odezwała to znaczy,że mnie zatrzymali i rodzę. Papatki To było 1,5h temu, ciekawe co tam, wdech-wydech, czy przyjjjjjjjjjjjj no chyba że najpierw spacerek zalecili coby akcja porodowa nabrała tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Majka wszystkiego najlepszego!!! http://www.agrafis.com/images/wedding/butterfly.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 [ Tzn że ja też będę przez Was zmuszana do urodzenia w terminie?? Prawie Będziesz pilotowana i pilnowana , co byś się dobrze sprawowała To zróbcie coś z moją teściową, bo ona mnie i tak na odległość wykańcza.... Jakie gaciorki.... Chyba za rok je dopiero przymierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 [ Jakie gaciorki.... Chyba za rok je dopiero przymierzę Przeca pisałam że na zaś Za pół roku jak znalazł Z teściową to Twój kolega małżonek powinien porozmawiać i ją do pionu ustawić Ty się nie możesz denerwować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 [ Jakie gaciorki.... Chyba za rok je dopiero przymierzę Przeca pisałam że na zaś Za pół roku jak znalazł Z teściową to Twój kolega małżonek powinien porozmawiać i ją do pionu ustawić Ty się nie możesz denerwować . On też mnie denerwuje. Właśnie na maxa mnie zdenerwował. Szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 [ Jakie gaciorki.... Chyba za rok je dopiero przymierzę Przeca pisałam że na zaś Za pół roku jak znalazł Z teściową to Twój kolega małżonek powinien porozmawiać i ją do pionu ustawić Ty się nie możesz denerwować . On też mnie denerwuje. Właśnie na maxa mnie zdenerwował. Szkoda gadać... Nie smuć się Zbudujecie domek , będziecie mieć Juzka , wszystko sie ułoży Teściowa na szczęście daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 [ Jakie gaciorki.... Chyba za rok je dopiero przymierzę Przeca pisałam że na zaś Za pół roku jak znalazł Z teściową to Twój kolega małżonek powinien porozmawiać i ją do pionu ustawić Ty się nie możesz denerwować . On też mnie denerwuje. Właśnie na maxa mnie zdenerwował. Szkoda gadać... taa... w takim stanie to łatwo Cię zdenerwować a może za łatwo się nakręcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No moi drodzy, koniec błogiego lenistwa, zaciskamy kciuki bo chyba się zaczęło. Jedziemy do szpitala, jakbym się już dziś nie odezwała to znaczy,że mnie zatrzymali i rodzę. Papatki To było 1,5h temu, ciekawe co tam, wdech-wydech, czy przyjjjjjjjjjjjj no chyba że najpierw spacerek zalecili coby akcja porodowa nabrała tempa Mi kazali spacerować o brzasku i nic [nikogo ] nie wychodziłam ale i tak bym spać nie mogła, bo kobieta na łóżku obok drewno okrutnie przez sen cięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No moi drodzy, koniec błogiego lenistwa, zaciskamy kciuki bo chyba się zaczęło. Jedziemy do szpitala, jakbym się już dziś nie odezwała to znaczy,że mnie zatrzymali i rodzę. Papatki To było 1,5h temu, ciekawe co tam, wdech-wydech, czy przyjjjjjjjjjjjj no chyba że najpierw spacerek zalecili coby akcja porodowa nabrała tempa Mi kazali spacerować o brzasku i nic [nikogo ] nie wychodziłam ale i tak bym spać nie mogła, bo kobieta na łóżku obok drewno okrutnie przez sen cięła no patrz na to nie ma reguły ...ja sobie małą przebieżkę po oddziale zrobiiłam, kąpiel w wannie zaliczyłam i się z Zuziakiem szybko zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 [ Jakie gaciorki.... Chyba za rok je dopiero przymierzę Przeca pisałam że na zaś Za pół roku jak znalazł Z teściową to Twój kolega małżonek powinien porozmawiać i ją do pionu ustawić Ty się nie możesz denerwować . On też mnie denerwuje. Właśnie na maxa mnie zdenerwował. Szkoda gadać... taa... w takim stanie to łatwo Cię zdenerwować a może za łatwo się nakręcasz coś w tym jest mnie na ten przykład w czasie ciąży strasznie denerwował własny ojciec później mi przeszło premiumka wyluzuj, szkoda nerw później Juzek niespokojny będzie przez telefon to ona i tak ma małe pole do popisu, gorzej by było gdyby była na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Wiadomość od Olki: fałszywy alarm - wraca do domu w 1 kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts