frosch 25.01.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 witam po pracy olus kurde .... musze przyznac , ze maly ma poczucie humoru po mamie nic sie nie martw ,klikaj z nami i wyluzuj za moich czasow nie odsylali do domu pp czym cie wkurzaja , gadaj .......moze pomoge .....znam w Bytomiu roznych ludzi zartowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 witam po pracy olus kurde .... musze przyznac , ze maly ma poczucie humoru po mamie nic sie nie martw ,klikaj z nami i wyluzuj za moich czasow nie odsylali do domu pp czym cie wkurzaja , gadaj .......moze pomoge .....znam w Bytomiu roznych ludzi zartowalam Oj Froszku Froszku.... Aleś mi smsa napisała A co mnie wkurza - to dosyć dluga historia. Ogólnie - mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 nie smiej sie .....malo zawalu nie dostalam meza olej , najwyzej go wymienisz na lepszy model zartowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 nie smiej sie .....malo zawalu nie dostalam meza olej , najwyzej go wymienisz na lepszy model zartowalam Ale ja nawet nie pokojarzyłam, że tak ma na imię faktycznie twoja córka Teraz będę pisała dokładniejsze wiadomości! I chyba go wymienię, naprawdę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Majka - Samych radosnych chwil i spełnienia marzeńhttp://kwiatek.i5.pl/images/fullsize/100kolor.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy doswiadczone jestesmy , wiec rozumiesz , mozemy cos podpowiedziec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy Verunia, aż głupio mi gadać. Normalnie wstyd mi za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy doswiadczone jestesmy , wiec rozumiesz ..... Bo wiesz, faceci to gatunek ułomny, wszystko przez ten gen nie do pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy Verunia, aż głupio mi gadać. Normalnie wstyd mi za niego pisz malymi literkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy Verunia, aż głupio mi gadać. Normalnie wstyd mi za niego Niech sam się za siebie wstydzi, co się będziesz za niego wstydziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy doswiadczone jestesmy , wiec rozumiesz ..... Bo wiesz, faceci to gatunek ułomny, wszystko przez ten gen nie do pary wyjelas mi to z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy doswiadczone jestesmy , wiec rozumiesz ..... Bo wiesz, faceci to gatunek ułomny, wszystko przez ten gen nie do pary wyjelas mi to z ust Ale ponoć zdarzaja się wyjątki, hie, hie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 pp....mlodzi jestescie , jeszcze sie dotrzecie Wiesz, na pewno... Tylko to, co on dziś zrobił sprawiło mi wielką przykrość. Wygadaj się , to ci ulży. My tu solidarnie cię wesprzemy doswiadczone jestesmy , wiec rozumiesz ..... Bo wiesz, faceci to gatunek ułomny, wszystko przez ten gen nie do pary wyjelas mi to z ust Ale ponoć zdarzaja się wyjątki, hie, hie jako podwojnie doswiadczona potwierdzam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No właśnie terminu przełożyć nie mogę... I umawiałam sie z nimi, a także ze wszystkimi innymi osobami właśnie pod ten weekend, kiedy mógł przyjechać. Dziś mu się o urodzinach przypomniało i mnie uświadomił, że nie przyjedzie. Ja nie pojadę, za dużo stresów tam przechodzę. No nic. Zostaje mi czekać do 24 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts