premiumpremium 25.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciekawe co z Olką Może ma dosyć nas i naszego gadania o rodzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 gartki pp http://gedankenflug.designblog.de/images/kunde/sam/nutella.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 gartki pp http://gedankenflug.designblog.de/images/kunde/sam/nutella.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bywaja wieksze pytam , bo moje dzieci twierdza , ze lepsza i myslalam , ze sciemniaja Nie ściemniają No powiedz ile Bo jakbym kiedyś chciała, zebyś mi ze 2 przywiozła, to muszę wiedzieć ile kosztują frosch nie daj się prosić raz na tydzień zgrzewke weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bywaja wieksze pytam , bo moje dzieci twierdza , ze lepsza i myslalam , ze sciemniaja Nie ściemniają No powiedz ile Bo jakbym kiedyś chciała, zebyś mi ze 2 przywiozła, to muszę wiedzieć ile kosztują nie powiem bo to byl prezent te dwie tez ci dam od serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bywaja wieksze pytam , bo moje dzieci twierdza , ze lepsza i myslalam , ze sciemniaja Nie ściemniają No powiedz ile Bo jakbym kiedyś chciała, zebyś mi ze 2 przywiozła, to muszę wiedzieć ile kosztują nie powiem bo to byl prezent te dwie tez ci dam od serca Żebym się najadła nimi porządnie, a następnie roztyła Na złość mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bywaja wieksze pytam , bo moje dzieci twierdza , ze lepsza i myslalam , ze sciemniaja Nie ściemniają No powiedz ile Bo jakbym kiedyś chciała, zebyś mi ze 2 przywiozła, to muszę wiedzieć ile kosztują frosch nie daj się prosić raz na tydzień zgrzewke weź i skrzynke piwa tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Na mnie już czas Miłego wieczoru i dobrej nocki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bywaja wieksze pytam , bo moje dzieci twierdza , ze lepsza i myslalam , ze sciemniaja Nie ściemniają No powiedz ile Bo jakbym kiedyś chciała, zebyś mi ze 2 przywiozła, to muszę wiedzieć ile kosztują nie powiem bo to byl prezent te dwie tez ci dam od serca Żebym się najadła nimi porządnie, a następnie roztyła Na złość mężowi sobie na zlosc zrobisz ty to mozesz jesc bo na szerokosc mozesz sobie pofolgowac przy twoim wzroscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bywaja wieksze pytam , bo moje dzieci twierdza , ze lepsza i myslalam , ze sciemniaja Nie ściemniają No powiedz ile Bo jakbym kiedyś chciała, zebyś mi ze 2 przywiozła, to muszę wiedzieć ile kosztują frosch nie daj się prosić raz na tydzień zgrzewke weź i skrzynke piwa tez ? browar biere na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Na mnie już czas Miłego wieczoru i dobrej nocki!!! my tez idziemy stosunkowo udanej nocy wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bywaja wieksze pytam , bo moje dzieci twierdza , ze lepsza i myslalam , ze sciemniaja Nie ściemniają No powiedz ile Bo jakbym kiedyś chciała, zebyś mi ze 2 przywiozła, to muszę wiedzieć ile kosztują frosch nie daj się prosić raz na tydzień zgrzewke weź i skrzynke piwa tez ? browar biere na siebie piwo z nutella? nadajesz na tych samych falach co Frosch wlasnie opanowal cala ogorkowa i oswiadczyl , ze na jutro juz nic ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bywaja wieksze pytam , bo moje dzieci twierdza , ze lepsza i myslalam , ze sciemniaja Nie ściemniają No powiedz ile Bo jakbym kiedyś chciała, zebyś mi ze 2 przywiozła, to muszę wiedzieć ile kosztują frosch nie daj się prosić raz na tydzień zgrzewke weź i skrzynke piwa tez ? browar biere na siebie piwo z nutella? nadajesz na tych samych falach co Frosch wlasnie opanowal cala ogorkowa i oswiadczyl , ze na jutro juz nic ni ma uwielbiam ogórkową ze świeżym chlebem a żur z chlebem z masłem o każdej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.01.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam w piąteczek, u nas wreszcie było -10st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.01.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Cześć Kaśka Ja tylko na moment , przywitać się i zobaczyć co Olką . U nas tez zima na całego , -9C ale za to piękne słoneczko sie zapowiada Może uda mi się wpaść później Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.01.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Cześć Maxi Olka na razie się nie odmeldowała, może już po wszystkim wieści brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 czesc dziewczyny nie wiadomo co z Ola? trudno......lece pracowac milego dzionka wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 26.01.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wydaje mi sie że jak narazie ciągle oczekujemy na ten czas Chyba jest w domku pozdrawiam Olka i trzymam kciuki mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam.Zawiozłem Olę do szpitala o godz. 4;00. Lekarz położył ją na sali obserwacyjnej gdzie mam zakaz wjazdu. Czekam na telefon. Pędzę do szpitala jak tylko się zacznie. Pozdrawiam - Łyba ( mąż ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.01.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam. Zawiozłem Olę do szpitala o godz. 4;00. Lekarz położył ją na sali obserwacyjnej gdzie mam zakaz wjazdu. Czekam na telefon. Pędzę do szpitala jak tylko się zacznie. Pozdrawiam - Łyba ( mąż ) 3mam mocno kciuki!!! Powiedz Olce, że całe RW będzie jej [i Tobie po trochu też] pomagać Powodzenia Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje, choć jeśli to ta sala gdzie mnie położono, to luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts