zaba_gonia 26.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Olcia, trzymaj się!!!!! Urodzisz ślicznego i zdrowego bobaska Nie denerwuj sie Paweł Wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Cześć Widzę, że blisko coraz bliżej... Olka 3m sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Olusia ...trzymam kciuki ....dzisiaj będzie święto RW .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Cześć! Ola, kciuków nie trzymam, bo jak wczoraj trzymałam, to wróciłaś do domu A ja mam super dzień, bo super jeździłam samochodem, jest super pogoda i idę na super spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.01.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam. Zawiozłem Olę do szpitala o godz. 4;00. Lekarz położył ją na sali obserwacyjnej gdzie mam zakaz wjazdu. Czekam na telefon. Pędzę do szpitala jak tylko się zacznie. Pozdrawiam - Łyba ( mąż ) kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Trzymam kciukasy za Olkę I Witam gorąco Rw po przerwie Wiedziałąm kiedy przyjśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam. Zawiozłem Olę do szpitala o godz. 4;00. Lekarz położył ją na sali obserwacyjnej gdzie mam zakaz wjazdu. Czekam na telefon. Pędzę do szpitala jak tylko się zacznie. Pozdrawiam - Łyba ( mąż ) absolutnie pędź... tylko nie przesadzaj, bo ślizgo no i koniecznie daj cynk jak sie już dziecię wykluje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No dobra to jestem i razem z Wami czekam na wieści o naszej Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No dobra to jestem i razem z Wami czekam na wieści o naszej Oli napięcie rośnie uśwadom mnie, bo ja troszkę nie w temacie, na kiedy Olka ma przewidywany termin? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No dobra to jestem i razem z Wami czekam na wieści o naszej Oli napięcie rośnie uśwadom mnie, bo ja troszkę nie w temacie, na kiedy Olka ma przewidywany termin? m. Na dzisiaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No dobra to jestem i razem z Wami czekam na wieści o naszej Oli napięcie rośnie uśwadom mnie, bo ja troszkę nie w temacie, na kiedy Olka ma przewidywany termin? m. Na dzisiaj!!! ciekawe jak obstawiasz..urodzi dziś? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam. Zawiozłem Olę do szpitala o godz. 4;00. Lekarz położył ją na sali obserwacyjnej gdzie mam zakaz wjazdu. Czekam na telefon. Pędzę do szpitala jak tylko się zacznie. Pozdrawiam - Łyba ( mąż ) Trzymamy kciukasy pamiętam, że Wiesię zawiozłem do szpitala o 2:00 w nocy, a o 11:00 Piotruś przyszedł na świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam. Zawiozłem Olę do szpitala o godz. 4;00. Lekarz położył ją na sali obserwacyjnej gdzie mam zakaz wjazdu. Czekam na telefon. Pędzę do szpitala jak tylko się zacznie. Pozdrawiam - Łyba ( mąż ) Trzymamy kciukasy pamiętam, że Wiesię zawiozłem do szpitala o 2:00 w nocy, a o 11:00 Piotruś przyszedł na świat. Ja zawiozłem Agnieszke o 6 rano, a Małgosia urodziła się o 10 :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No dobra to jestem i razem z Wami czekam na wieści o naszej Oli napięcie rośnie uśwadom mnie, bo ja troszkę nie w temacie, na kiedy Olka ma przewidywany termin? m. Na dzisiaj!!! ciekawe jak obstawiasz..urodzi dziś? m. Mam taką nadzieję Ja bym już wczoraj nie wytrzymała i powiedziała połoznej, ze chcę i muszę już rodzić Ale myślę, ze Ola i Jej maleństwo zdecydują sie na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Andre i Maksiu - ja jeszcze nikogo nie wiozłam i mnie też nikt Przesyłam pozdrowienia od zapracowanej Froschki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Andre i Maksiu - ja jeszcze nikogo nie wiozłam i mnie też nikt Przesyłam pozdrowienia od zapracowanej Froschki!!! Cześć PP no to ominęły Cię emocje z tym związane dziękuję za pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Andre i Maksiu - ja jeszcze nikogo nie wiozłam i mnie też nikt Przesyłam pozdrowienia od zapracowanej Froschki!!! No to trzeba się poważnie wziąć i spowodować aby było trzeba dać się zawieźć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Andre i Maksiu - ja jeszcze nikogo nie wiozłam i mnie też nikt Przesyłam pozdrowienia od zapracowanej Froschki!!! Cześć PP no to ominęły Cię emocje z tym związane dziękuję za pozdrówka Hejka andre Ale na szczęście nie ominą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Andre i Maksiu - ja jeszcze nikogo nie wiozłam i mnie też nikt Przesyłam pozdrowienia od zapracowanej Froschki!!! No to trzeba się poważnie wziąć i spowodować aby było trzeba dać się zawieźć :D Już sie spowodowałam Teraz spokojnie oczekuję, mam czas do czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Andre i Maksiu - ja jeszcze nikogo nie wiozłam i mnie też nikt Przesyłam pozdrowienia od zapracowanej Froschki!!! No to trzeba się poważnie wziąć i spowodować aby było trzeba dać się zawieźć :D Już sie spowodowałam Teraz spokojnie oczekuję, mam czas do czerwca no tak... nie zauwazyłem... :D czerwiec to dobry termin, bedzie przynajmniej już ciepło pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts