premiumpremium 26.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Jezu , ale trzymacie w napięciu Jak Was czytałam to mi sie ręce zaczęły trząść ze zdenerwowania . Mam nadzieję że Olka i Paweł cieszą się już z narodzin zdrowego i ślicznusiego Dzidziusia Nam pozostaje tylko czekać na dobre wieśći i chłodzić szampana i insze trunki Ja sobie chyba sok ananasowy schłodzę, kostki lodu dorzucę, parasolką i słomką doprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, jak ja będę rodzić, to wezmę od Was numery telefonów i będę wysyłać regularnie smsy z placu boju ja ci nie dam mojego mysle , ze nie w glowie bedzie ci pisanie esow a jak cie uspia ? ( tfu tfu , nie zycze ci tego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, jak ja będę rodzić, to wezmę od Was numery telefonów i będę wysyłać regularnie smsy z placu boju ja ci nie dam mojego mysle , ze nie w glowie bedzie ci pisanie esow a jak cie uspia ? ( tfu tfu , nie zycze ci tego ) Ty to sobie możesz nie dawać Nikt mnie usypiać nie będzie! A jak nie ja, to rodzina dostanie wytyczne, zebyście nie mdleli tu z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, jak ja będę rodzić, to wezmę od Was numery telefonów i będę wysyłać regularnie smsy z placu boju ja ci nie dam mojego mysle , ze nie w glowie bedzie ci pisanie esow a jak cie uspia ? ( tfu tfu , nie zycze ci tego ) Ty to sobie możesz nie dawać Nikt mnie usypiać nie będzie! A jak nie ja, to rodzina dostanie wytyczne, zebyście nie mdleli tu z wrażenia jesli moglabym miec prawo wyboru , chcialabym miec kontakt z twoim bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 cześć! kopę lat mnie tu nie było! (zapracowana bylam...) widzę, ze czekamy na wieści od Olki? Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, jak ja będę rodzić, to wezmę od Was numery telefonów i będę wysyłać regularnie smsy z placu boju ja ci nie dam mojego mysle , ze nie w glowie bedzie ci pisanie esow a jak cie uspia ? ( tfu tfu , nie zycze ci tego ) Ty to sobie możesz nie dawać Nikt mnie usypiać nie będzie! A jak nie ja, to rodzina dostanie wytyczne, zebyście nie mdleli tu z wrażenia jesli moglabym miec prawo wyboru , chcialabym miec kontakt z twoim bratem Nie ma sprawy, zgodził się na wszystko Ale nie ręczę za Twoje zdrowie psychiczne po kontakcie z Kubą Właśnie się szykuje na jutrzejszą studniówkę swojej lubej, wygląda całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 cześć! kopę lat mnie tu nie było! (zapracowana bylam...) widzę, ze czekamy na wieści od Olki? Trzymam kciuki witaj ave szykuj sie na wielkie spiewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 cześć! kopę lat mnie tu nie było! (zapracowana bylam...) widzę, ze czekamy na wieści od Olki? Trzymam kciuki Hejka ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 cześć! kopę lat mnie tu nie było! (zapracowana bylam...) widzę, ze czekamy na wieści od Olki? Trzymam kciuki witaj ave szykuj sie na wielkie spiewy to gardełko trochę przepłukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, jak ja będę rodzić, to wezmę od Was numery telefonów i będę wysyłać regularnie smsy z placu boju ja ci nie dam mojego mysle , ze nie w glowie bedzie ci pisanie esow a jak cie uspia ? ( tfu tfu , nie zycze ci tego ) Ty to sobie możesz nie dawać Nikt mnie usypiać nie będzie! A jak nie ja, to rodzina dostanie wytyczne, zebyście nie mdleli tu z wrażenia jesli moglabym miec prawo wyboru , chcialabym miec kontakt z twoim bratem Nie ma sprawy, zgodził się na wszystko Ale nie ręczę za Twoje zdrowie psychiczne po kontakcie z Kubą Właśnie się szykuje na jutrzejszą studniówkę swojej lubej, wygląda całkiem całkiem twarda jestem wiec sie nie martw (w razie czego zlece zadanie mojej corce ) nie watpie , ze z niego przystojniacha (cyknij mu fote i zapodaj nam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 cześć! kopę lat mnie tu nie było! (zapracowana bylam...) widzę, ze czekamy na wieści od Olki? Trzymam kciuki witaj ave szykuj sie na wielkie spiewy to gardełko trochę przepłukam bystra jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, ja myślę, ze Ola urodziła. Za długo Jej nie ma. Poza tym mąż jest na pewno w szpitalu razem z nimi i dlatego nic nam nie pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, jak ja będę rodzić, to wezmę od Was numery telefonów i będę wysyłać regularnie smsy z placu boju ja ci nie dam mojego mysle , ze nie w glowie bedzie ci pisanie esow a jak cie uspia ? ( tfu tfu , nie zycze ci tego ) Ty to sobie możesz nie dawać Nikt mnie usypiać nie będzie! A jak nie ja, to rodzina dostanie wytyczne, zebyście nie mdleli tu z wrażenia jesli moglabym miec prawo wyboru , chcialabym miec kontakt z twoim bratem Nie ma sprawy, zgodził się na wszystko Ale nie ręczę za Twoje zdrowie psychiczne po kontakcie z Kubą Właśnie się szykuje na jutrzejszą studniówkę swojej lubej, wygląda całkiem całkiem twarda jestem wiec sie nie martw (w razie czego zlece zadanie mojej corce ) nie watpie , ze z niego przystojniacha (cyknij mu fote i zapodaj nam ) Załatwione Zaraz Wam Kubusia pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 pp, a ten ancug ped.....m braciszkowi nie zalatuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 pp, a ten ancug ped.....m braciszkowi nie zalatuje ? Że co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, ja myślę, ze Ola urodziła. Za długo Jej nie ma. Poza tym mąż jest na pewno w szpitalu razem z nimi i dlatego nic nam nie pisze... ja tez mam taka nadzieje a maz? coz..........hmmmm.....nie w glowie mu teraz pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Nie no, jednak zmienił zdanie. Może innym razem będzie chciał okazać swoje oblicze Uciekam na trochę, gdyż jak zwykle brat ma 1000 spraw do załatwienia przez gg Będę później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 pp, a ten ancug ped.....m braciszkowi nie zalatuje ? Że co???? no gang czyli garnitur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Nie no, jednak zmienił zdanie. Może innym razem będzie chciał okazać swoje oblicze Uciekam na trochę, gdyż jak zwykle brat ma 1000 spraw do załatwienia przez gg Będę później! skad ja to znam ? hmm...mam dzieci w jego wieku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 26.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, ja myślę, ze Ola urodziła. Za długo Jej nie ma. Poza tym mąż jest na pewno w szpitalu razem z nimi i dlatego nic nam nie pisze... cześć PP, też tak myślę... Frosch - jestem bystra , ale mój mąż..... gdy zauwazył, ze weszłam RW od razu zapodał koniaczek (bo ja takie lubię... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts