frosch 26.01.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiecie co, ja myślę, ze Ola urodziła. Za długo Jej nie ma. Poza tym mąż jest na pewno w szpitalu razem z nimi i dlatego nic nam nie pisze... cześć PP, też tak myślę... Frosch - jestem bystra , ale mój mąż..... gdy zauwazył, ze weszłam RW od razu zapodał koniaczek (bo ja takie lubię... ) musi byc ,ze kocha twoj spiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 kobiecy punkt widzenia Mezczyzna pije na umór kobieta bywa zawiana Mezczyzna zdradza kobieta przezywa przygode Mezczyzna rozwodzac sie rozbija rodzine kobieta konczy związek bez perspektyw Mezczyzna wyzywa sie na bliskich kobieta odreagowuje stres Mezczyzna wrzeszczy kobieta akcentuje swoje racje Mezczyzna katuje dzieci kobiecie czasami puszczaja nerwy Mezczyzna zaniedbuje rodzine kobieta realizuje się zawodowo Mezczyzna jest niezdara kobieta bywa zagubiona Mezczyzna jest skonczonym chamem kobieta bywa zmuszana do stanowczości Mezczyzna jest pracoholikiem kobieta dba o niezaleznosc Mezczyzna sie leni kobieta regeneruje sily Mezczyzna klamie kobieta stosuje dyplomacje Mezczyzna przepuszcza pieniadze kobieta musi czasami cos kupić także dla siebie Mezczyzna, kiedy dobrze wyglada, jest narcyzem, kobieta jest po prostu zadbana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 zdecydowanie lepiej jest byc kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 26.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 I wczoraj i dziś cały czas myśle jak tam Olka sobie radzi i ciągle mam ja w pamieci, i choc sie tu za dużo nie udzielałam w tym "pobijaniu rekordu wpisów" (jakas taka mało mówna jestem) to czytam sobie Wasze rozmowy i aż sama jestem zdziwiona że tak się przejmuje Olką może dlatego, że w sumie to moja taka prawie sąsiadka, a jej rodzice mieszkaja bardzo blisko mnie (przemili ludzie) więc z niecierpliwościa czekam na jakies wieści jak tam sie sprawy mają :) wszyscy jak widzę czekaja tu na to Małe Dzieciatko a myślą i sercem są z Olką pozdrowionka mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 cześć wsiem...... i co ? dalej brak wieści od OLKI ? mówią ,że brak wiadomości to dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam bardzo przelotnie.Rozumiem, że Olka jeszcze nie urodziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Może Mamoniek czegoś sie dowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 poczekam jeszcze z 10min , moze dotrze do nas jakas radosna nowina kurcze , dzidzia Oluniniczym Dzieciatko z Betlejem jest wyczekiwana marjucha , dopiero dzisiaj myslalam, ze dawno cie nie bylo czesc zaba,ewa,marjucha,mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kurcze, chyba mi się udziela forumowe oczekiwanie na poród Olki . Najgorsze, że dostęp do neta mam taki przerywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kurcze, chyba mi się udziela forumowe oczekiwanie na poród Olki . Najgorsze, że dostęp do neta mam taki przerywany ja jestem bardziej podekstytowana niz przy.................. swoich trzech porodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 26.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 cześć frosch ciagle tu zaglądam i sprawdzam czy czasem nie ma jakiejs wieści w wyczekiwanym, wiadomym wszystkim temacie czekam dalej... i śle uściski dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 poczekam jeszcze z 10min , moze dotrze do nas jakas radosna nowina kurcze , dzidzia Oluniniczym Dzieciatko z Betlejem jest wyczekiwana marjucha , dopiero dzisiaj myslalam, ze dawno cie nie bylo czesc zaba,ewa,marjucha,mundzia A bo taki trochę zaganiany jestem ostatnio. Dopiero skończyłem pracę na poddaszu i zaraz biorę si za projekt . A jutro znowu poddasze czeka od rana. No, ale w niedziele czeka Ania , a nie jakieś tam poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 cześć frosch ciagle tu zaglądam i sprawdzam czy czasem nie ma jakiejs wieści w wyczekiwanym, wiadomym wszystkim temacie czekam dalej... i śle uściski dla wszystkich zapraszamy wobec tego do naszej poczekalni , a potem na wielka bibe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 poczekam jeszcze z 10min , moze dotrze do nas jakas radosna nowina kurcze , dzidzia Oluniniczym Dzieciatko z Betlejem jest wyczekiwana marjucha , dopiero dzisiaj myslalam, ze dawno cie nie bylo czesc zaba,ewa,marjucha,mundzia A bo taki trochę zaganiany jestem ostatnio. Dopiero skończyłem pracę na poddaszu i zaraz biorę si za projekt . A jutro znowu poddasze czeka od rana. No, ale w niedziele czeka Ania , a nie jakieś tam poddasze do niedzieli juz niedaleko piekny akcent na zakonczenie tygodnia ja w niedziele bede musiala sie rozstac z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 26.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 to pisze sie i na jedno i na drugie na to drugie to wstawiam do chłodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 wiecie co? my tu tez mamy teraz sale obserwacyjna , wiec olusia nie musi czuc sie samotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 sorrki , glodniaczek wrocil z pracy , wiec musze go nakarmic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Może Mamoniek czegoś sie dowie???? Witam wszystkich Zacznę od tego, że nic nie wiem... Koło południa wysłałem Olce SMS z pozdrowieniami i słowami otuchy chociaż nie wiedziałem o tym, że jest w szpitalu. O 12.40 Olka odpisała mi że nie jest lekko ale się trzyma i sqmałem, że to jest już to. Nie będę nic pisał bo to po prostu już nie wypada teraz. Myślę, że w tych momentach nie myśli się już o znajomych, a dźwięk komórki jest kompletnie nie na miejscu. Jak Olka zechce to sama coś napisze do nas np. przez Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Tez przyznaje się ze tu zagladam czy nie ma jakis nowych wieści od Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts