andrzejka 27.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Gratulacje dla Olki dzidzi i jej małża spisaliście sie wszyscy super, extra klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 http://www.gifownik.pl/gify_12/osobki/baby/15.gif Witam ponownie. Ola urodziła o 20;11. waga 3090g. "wzrost" 56 cm. Łyba O rany!!!!!!! Pojawił się Mały Człowieczek!!!! GRATULACJE OGROMNE DLA MAMY, TATY I DZIDZIUSIA!!!!!! /images/tatty%20teddy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 w zwiazku z tym , ze ide do zaraz do pracy proponuje spotkac sie tu wieczorkiem z wszelkimi schlodzonymi napojami To ja zrobię "coś na ząb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Gratulki dla Oli I dużo zdrówka dla całej rodzinki a szczególnie dla maluszka http://www.kwiaty.garso.pl/img/roze.jpg http://www.e-mama.pl/img/slon2.gif Widze że dziś wieczorem będzie niezła imprezka na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 w zwiazku z tym , ze ide do zaraz do pracy proponuje spotkac sie tu wieczorkiem z wszelkimi schlodzonymi napojami To ja zrobię "coś na ząb" o rany! ja będę z Wami tylko duchem - bo mam wyjście ale Frosch zaintonuj, proszę cos i w moim imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.01.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 GRATULACJE !!!!! http://zabawki-swiata.pl/images/epee/przytulanki/db_markie01.jpg http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/0/4/2/42_11049287271.jpg http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/0/3/1/7/317_11017337871.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 OGROMNE GRATULACJEŻyczę wam, żeby was syn wyrosł na wartosciowego człowieka, żebyście byli z niego dumniBuziaki dla Olci że była tak dzielnahttp://www.ebaja.pl/images/typjbearb.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Wiecie co, a ja tak sobie wyobraziłam, jak zmęczona Ola po urodzeniu synka mówi do męża " Ty jedź teraz szybko do domu i napisz na forum, że już po. Oni na pewno spać nie mogą." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 27.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!!!!!! Życzę Ci, w te "0" urodziny,zeby życie było dla Ciebie wspaniałą droga wypełniona miłością, nadzieją i wiarą, bys spotykał na swej drodze samych wspaniałych ludzi, którzy będą wsparciem, pomoca i dobrym słowem pomagali, no i żebys kiedys jak rodzice wybudował wspaniły dom!!!!! Olka, Tobie gratuluję wytrwałości i życzę duzo sił napędzanych miłościa do Małego Bobaska, by sprostac wszystkim trudnościom związanym z maciezyństwem!!!! Duzo zdrowia!!! No i dla Pawła gratulacje i życzenia dużo radości i miłości !!!!! Gratuluję tez Babci i Dziakowi wspaniałego wnuka!!!! :D:D:D:D HURA !!!!!!! Mam kolejnego sąsiada !!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Pozdrowienia dla wszystkich!!! mundzia :D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ola wysłała mi sms Całuje Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ola wysłała mi sms Całuje Was wszystkich! Wszystkich??? to musiał być duuuuuży sms :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.01.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 w zwiazku z tym , ze ide do zaraz do pracy proponuje spotkac sie tu wieczorkiem z wszelkimi schlodzonymi napojami To ja zrobię "coś na ząb" o rany! ja będę z Wami tylko duchem - bo mam wyjście ale Frosch zaintonuj, proszę cos i w moim imieniu Mnie też niestety nie będzie wieczorem, bo idę na Studniówkę Ale tam wypije Oli zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 w zwiazku z tym , ze ide do zaraz do pracy proponuje spotkac sie tu wieczorkiem z wszelkimi schlodzonymi napojami To ja zrobię "coś na ząb" o rany! ja będę z Wami tylko duchem - bo mam wyjście ale Frosch zaintonuj, proszę cos i w moim imieniu nie ma problem zaczynamy : A ja rosnę i rosnę Latem, zimą, na wiosnę I niedługo przerosnę Mamę, tatę i sosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 w zwiazku z tym , ze ide do zaraz do pracy proponuje spotkac sie tu wieczorkiem z wszelkimi schlodzonymi napojami To ja zrobię "coś na ząb" o rany! ja będę z Wami tylko duchem - bo mam wyjście ale Frosch zaintonuj, proszę cos i w moim imieniu nie ma problem zaczynamy : A ja rosnę i rosnę Latem, zimą, na wiosnę I niedługo przerosnę Mamę, tatę i sosnę No właśnie to juzkowi śpiewam raz dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 czesc pp ty masz obcykane te piosenki dla smykow , wiec zapodaj cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 czesc pp ty masz obcykane te piosenki dla smykow , wiec zapodaj cus Haha! Jako przyszła mama i obecna przedszkolanka jestem dla Was jak znalazł Coś usypiajacego czy zabawowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 czesc pp ty masz obcykane te piosenki dla smykow , wiec zapodaj cus Haha! Jako przyszła mama i obecna przedszkolanka jestem dla Was jak znalazł Coś usypiajacego czy zabawowego?? raczej takiego rozkrecajacego nas na dzisiejszy wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ja mam imię, ty masz imię, każdy swoje imię ma - nawet wrona przy kominie swoje imię: kra kra kra! ciekawe jakie bedzie nosil imie nasz nowy Erwuoawicz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ok!!! To najpierw coś z dedykacją dla Oli Pewnego razu Kinga spotkała Wikinga, Mieszkał na obrazku, zrywał się o brzasku I zwiedzał wielkie morza I Kindze było go żal... A ja wolę moją mamę, Co ma włosy jak atrament, Złote oczy jak mój miś I płakała rano dziś. Pewnego razu Dorota znalazła w lesie kota, Wzięła więc go do domu zamiast dać byle komu I świetnie się bawili I w zgodzie sobie żyli. A ja wolę moją mamę, Co ma włosy jak atrament, Złote oczy jak mój miś I płakała rano dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 To z dedykacją dla Pawła Dlaczego biedronka jest mała? Czy może być morze bez dna? Czy każda królewna ma pałac? I czy on jest ze szkła? Dlaczego raz jestem nieśmiała? A potem to brykam, aż wstyd? Co powie tata? Co powie tata? Co tata mi powie, co na to odpowie? Co powie tata? Co powie tata? Czy znów się wykręci, czy dziecko zniechęci, czy nie? Skąd wzięły się mrówki w słoiku? Czy lepiej mieć kota czy psa? Dlaczego wciąż mówią: Bądź cicho! Przecież głos mam i ja! Czy można pokochać ślimaka? Skąd biorą się burze i mgły? Co powie tata? Co powie tata? Co tata mi powie? Co na to odpowie mi dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts