Maxtorka 27.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Kurde , kurde , nie pamiętam co śpiewałam mojemu Konradowi Ale to dwadzieścia lat temu było więc wybaczcie starszej kobiecie Za to nasz orzeł z Wisły dziś wygrał dziś zawody w Obersdorfie Brawo Adaś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 BRAWO OLA !!! http://www.kwiatydlaciebie.pl/photo/m_15122005_czarodziejski_podarunek_new.gif Gratulacje dla Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Kurde , kurde , nie pamiętam co śpiewałam mojemu Konradowi Ale to dwadzieścia lat temu było więc wybaczcie starszej kobiecie Za to nasz orzeł z Wisły dziś wygrał dziś zawody w Obersdorfie Brawo Adaś !!! wybaczamy , bo same tez juz nie pamietamy dzieki za info brawo!brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 witaj andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 witaj andre Cześć froschka Cudna wiadomość Już niedługo będziemy PP kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam nie gadaj czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 witaj andre Cześć froschka Cudna wiadomość Już niedługo będziemy PP kibicować tak tak ...nie moge sie juz doczekac ciekawe czy bedzie kolega dla Mariana czy kolezanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam nie gadaj czemu? frosia , co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam nie gadaj czemu? buuuu......dzwonil Frosch i prosil , zebym z nim wieczorem do jakichs znajomych pojechala , a to oznacza , ze nie bede mogla sie z wami bawic zrobimy jutro poprawiny ( kurde , jutre lece do domu ......... ) o ja zalamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam nie gadaj czemu? buuuu......dzwonil Frosch i prosil , zebym z nim wieczorem do jakichs znajomych pojechala , a to oznacza , ze nie bede mogla sie z wami bawic zrobimy jutro poprawiny ( kurde , jutre lece do domu ......... ) o ja zalamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobito , przez Ciebie osiwieję Baw się dobrze , wypijemy dziś za Ciebie A jutro jasne że poprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam nie gadaj czemu? buuuu......dzwonil Frosch i prosil , zebym z nim wieczorem do jakichs znajomych pojechala , a to oznacza , ze nie bede mogla sie z wami bawic zrobimy jutro poprawiny ( kurde , jutre lece do domu ......... ) o ja zalamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to fatalnie ale nie martw się, pomyślimy o Tobie przy każdej kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam nie gadaj czemu? buuuu......dzwonil Frosch i prosil , zebym z nim wieczorem do jakichs znajomych pojechala , a to oznacza , ze nie bede mogla sie z wami bawic zrobimy jutro poprawiny ( kurde , jutre lece do domu ......... ) o ja zalamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobito , przez Ciebie osiwieję Baw się dobrze , wypijemy dziś za Ciebie A jutro jasne że poprawimy ty nie siwiej , wystarczy , ze juz siwa jestem naprawde chcialam byc tu dzisiaj z wami , ale Frosch tez wazny , a to spotkanie dla niego takie wazne , mam nadzieje , ze sie tam nie zasiedzimy ( Frosch jedzie samochodem, wiec jest nadzieja ) i napije sie z wami po naszym powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam nie gadaj czemu? buuuu......dzwonil Frosch i prosil , zebym z nim wieczorem do jakichs znajomych pojechala , a to oznacza , ze nie bede mogla sie z wami bawic zrobimy jutro poprawiny ( kurde , jutre lece do domu ......... ) o ja zalamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to fatalnie ale nie martw się, pomyślimy o Tobie przy każdej kolejce i za to was kocham !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 pomyslalam dzisiaj o naszej Ani W. ciekawe co u niej slychac ? Pawelek wkrotce skonczy roczek ......... czy Ani tez pomagaliscie rodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 pomyslalam dzisiaj o naszej Ani W. ciekawe co u niej slychac ? Pawelek wkrotce skonczy roczek ......... czy Ani tez pomagaliscie rodzic? rzeczywiście, Ania dawno nas nie odwiedzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 OLA OLA OLA OLA OLA GRATULACJE TOBIE I PAWŁOWI jesteście Rodzicami, a to jedno z najpiękniejszych uczuć, jakich doświadczamy http://www.vide.pl/static/images/150x180/13380.jpg http://www.griegercosmetics.pl/img/roze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Olka gratulacje!!! Dzielna byłaś Cześć wszystkim ja tylko przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Co ja tu widzę to już Olu ogrrrromne gratulacje dla Ciebie i Pawła :D:D Dużo zdrówka maleństwu życzę http://www.ebaja.pl/images/winks_pl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.01.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiecie co wam powiem? powiem wam , ze sie zalamalam nie gadaj czemu? buuuu......dzwonil Frosch i prosil , zebym z nim wieczorem do jakichs znajomych pojechala , a to oznacza , ze nie bede mogla sie z wami bawic zrobimy jutro poprawiny ( kurde , jutre lece do domu ......... ) o ja zalamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to fatalnie ale nie martw się, pomyślimy o Tobie przy każdej kolejce jak o kolejce mowa to stawiam pierwszą za zdrowie Olki i jej rodzinki http://bi.gazeta.pl/im/0/2486/z2486370X.jpg froszka specjalnie dla Ciebie http://bi.gazeta.pl/im/8/2486/z2486368X.jpg baw się dobrze ja też postaram się zajrzeć tutaj póżniej...teraz lecę do Mamy złożyć urodzinowe życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts