premiumpremium 27.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 pp.....chyba Was nikt nie odwiedza Mnóstwo ludzi Kuba mój był kiedyś w gazecie razem ze swoja trzódką i od tego czasu są ciekawi jak wygląda boas z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Chcecie zobaczyć pupilka mojego brata? dawaj UWAGA!!! http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/8080665_348.ts1169929198000.jpg http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/8080680_348.ts1169929229000.jpg http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/8080691_348.ts1169929259000.jpg Węża sięe nie boję ale ten pająk Nawet spokojnie się mu nie przyjrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ale .....przed czy po ? zawsze przed u Ewki jest permanentne przed, nawet to "po" jest zaczątkiem do przed wiem, bo to siostra właśnie pisałam ,że Ci kadzę w Galerii ,bo Cię lubię ....ale wykasowałam bo może wywołałoby to kolejną awanturę na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 O rajuśku, PP ale smakołyki Cześć Tola Cześć Ewka cześć Trubadurze skomponowałem piosenkę na Zlot Muratora, ale wena odeszła i słów nijak sklecić nie mogę ja jestem autorem słów do hymnu mojego miasta coś tu z Piotrkiem wykombinujemy i prześlę Ci nutki albo demo może coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 skomponowałem piosenkę na Zlot Muratora, i weźmiesz gitarę? przydałaby się akustyczna, ale obecnie taką nie dysponuję zobaczymy co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 O rajuśku, PP ale smakołyki Cześć Tola Cześć Ewka cześć Trubadurze skomponowałem piosenkę na Zlot Muratora, ale wena odeszła i słów nijak sklecić nie mogę ja jestem autorem słów do hymnu mojego miasta coś tu z Piotrkiem wykombinujemy i prześlę Ci nutki albo demo może coś z tego wyjdzie A ja nawet spiewać nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 O rajuśku, PP ale smakołyki Cześć Tola Cześć Ewka cześć Trubadurze skomponowałem piosenkę na Zlot Muratora, ale wena odeszła i słów nijak sklecić nie mogę ja jestem autorem słów do hymnu mojego miasta coś tu z Piotrkiem wykombinujemy i prześlę Ci nutki albo demo może coś z tego wyjdzie to nie była propozycja może każdy coś napisze a Ty coś z tego sklecisz ? a melodia jaka ? skoczna ,wolna ,walczyk czy swing ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 właśnie pisałam ,że Ci kadzę w Galerii ,bo Cię lubię ....ale wykasowałam bo może wywołałoby to kolejną awanturę na Forum napisz i to prędko, może wreszcie będę na pierwszych stronach gazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A ja nawet spiewać nie umiem... będziesz w chórkach robić, Andre napisze Ci jakieś mruczando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 O rajuśku, PP ale smakołyki Cześć Tola Cześć Ewka cześć Trubadurze skomponowałem piosenkę na Zlot Muratora, ale wena odeszła i słów nijak sklecić nie mogę ja jestem autorem słów do hymnu mojego miasta coś tu z Piotrkiem wykombinujemy i prześlę Ci nutki albo demo może coś z tego wyjdzie zrzuc do mp3, moze tez bym sprobował cos napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ew-ka co to za brednie wypisujesz Panna - (22.VIII - 21.IX) Bardziej osobiste wiązanie się z ludźmi urodzonymi pod tym znakiem to rzecz beznadziejna, bo Panna - zarówno rodzaju męskiego, jak i żeńskiego - jako partner erotyczny wykazuje wdzięk słonia i pomysłowość królika. Dzieci ze związku Panny z jakimkolwiek innym znakiem kończą na ogol w klinikach dla nerwicowców. Umysłowo Panna pozostaje zawsze stuprocentowa dziewica. jutro jadę w góry na narty, chyba zahaczę o Opole, inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ew-ka co to za brednie wypisujesz Panna - (22.VIII - 21.IX) Bardziej osobiste wiązanie się z ludźmi urodzonymi pod tym znakiem to rzecz beznadziejna, bo Panna - zarówno rodzaju męskiego, jak i żeńskiego - jako partner erotyczny wykazuje wdzięk słonia i pomysłowość królika. Dzieci ze związku Panny z jakimkolwiek innym znakiem kończą na ogol w klinikach dla nerwicowców. Umysłowo Panna pozostaje zawsze stuprocentowa dziewica. jutro jadę w góry na narty, chyba zahaczę o Opole, inaczej się nie da o żesz Ty Panienko jedna ale Ci sie życie erotyczne spie.....o a mogło być tak pięknie A spróbuj nie wstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 O rajuśku, PP ale smakołyki Cześć Tola Cześć Ewka cześć Trubadurze skomponowałem piosenkę na Zlot Muratora, ale wena odeszła i słów nijak sklecić nie mogę ja jestem autorem słów do hymnu mojego miasta coś tu z Piotrkiem wykombinujemy i prześlę Ci nutki albo demo może coś z tego wyjdzie to nie była propozycja może każdy coś napisze a Ty coś z tego sklecisz ? a melodia jaka ? skoczna ,wolna ,walczyk czy swing ? skoczna, na 2/4, do przytupywania, harmonia prosta jak budowa cepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Maksiu Moje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ew-ka co to za brednie wypisujesz Panna - (22.VIII - 21.IX) Bardziej osobiste wiązanie się z ludźmi urodzonymi pod tym znakiem to rzecz beznadziejna, bo Panna - zarówno rodzaju męskiego, jak i żeńskiego - jako partner erotyczny wykazuje wdzięk słonia i pomysłowość królika. Dzieci ze związku Panny z jakimkolwiek innym znakiem kończą na ogol w klinikach dla nerwicowców. Umysłowo Panna pozostaje zawsze stuprocentowa dziewica. jutro jadę w góry na narty, chyba zahaczę o Opole, inaczej się nie da Szkoda że pociągiem nie jedziesz , pewnie bym Ci bilety kasowała Tylko do tego się jako Rybka nadaję . No ewentualnie jakąś awanturkę uskuteczniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Musimy porozmawiać, koniecznie Dobra, idę kończyć pakowanie, życzę Wszystkim pięknego tygodnia góry pozdrowię, a życzenia udanego urlopu, jakie do mnie napiszecie, poczytam jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 O rajuśku, PP ale smakołyki Cześć Tola Cześć Ewka cześć Trubadurze skomponowałem piosenkę na Zlot Muratora, ale wena odeszła i słów nijak sklecić nie mogę ja jestem autorem słów do hymnu mojego miasta coś tu z Piotrkiem wykombinujemy i prześlę Ci nutki albo demo może coś z tego wyjdzie A ja nawet spiewać nie umiem... co się martwisz, weźmiesz jakieś przeszkadzajki i będziesz rytm nabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Maksiu Moje Gratulacje I moje też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Czesc Wszystkim ! Maxiu gatki http://24underwear.com/images/fullsize/02724260000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A ja nawet spiewać nie umiem... będziesz w chórkach robić, Andre napisze Ci jakieś mruczando Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts