frosch 27.01.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 jezdem.................ale was nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.01.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 witam wsiech biegałam dzisiaj boso po śniegu w moim ogródku zawsze chciałam to zrobić ..... cudowne przeżycie ....i teraz tak sobie codziennie będę podnosić ciśnienie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 hej ,hej POBUDKA !!!! co to za lenistwo w niedzielę ? wstawać wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 kawka ? http://images1.fotosik.pl/17/sg2n24brscek18pk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 hej ,hej POBUDKA !!!! co to za lenistwo w niedzielę ? wstawać wstawać jakie lenistwo ja już godzinę czytam czy jestem alkoholik ale to nie jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 i co ? nie zgadza się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 i co ? nie zgadza się coś ? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91497 powinienem się leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 i co ? nie zgadza się coś ? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91497 powinienem się leczyć to ja też mam chyba problem zimą mniej ....ale latem ? fiu fiu ...... nie wspomnę o KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 witam wsiech biegałam dzisiaj boso po śniegu w moim ogródku zawsze chciałam to zrobić ..... cudowne przeżycie ....i teraz tak sobie codziennie będę podnosić ciśnienie polecam nie ma to jak porządna zaprawa fizyczna miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A powitać szanowne Państwo U nas zima na całego , śnieg od rana jak szalony sypie . A z tym alkoholizmem to bym nie przesadzała My to co najwyżej drobne pijaczki jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A powitać szanowne Państwo U nas zima na całego , śnieg od rana jak szalony sypie . A z tym alkoholizmem to bym nie przesadzała My to co najwyżej drobne pijaczki jesteśmy tylko tyle coby na becikowe starczyło i .....wizażystkę dla pani minister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.01.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A powitać szanowne Państwo U nas zima na całego , śnieg od rana jak szalony sypie . A z tym alkoholizmem to bym nie przesadzała My to co najwyżej drobne pijaczki jesteśmy tylko tyle coby na becikowe starczyło i .....wizażystkę dla pani minister Oj jak się niektóre panie minister widzi to nic tylko się napić trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Cześć!!! Ake u nas pięknie jest, zimowo... A jakie ogromniaste płaty śniegu sypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A ja idę szuflować, właśnie śnieg przestał padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A powitać szanowne Państwo U nas zima na całego , śnieg od rana jak szalony sypie . A z tym alkoholizmem to bym nie przesadzała My to co najwyżej drobne pijaczki jesteśmy tylko tyle coby na becikowe starczyło i .....wizażystkę dla pani minister Oj jak się niektóre panie minister widzi to nic tylko się napić trzeba he, he , dobrze, że telewizji nie oglądam bo pewnie bym w alkoholizm popadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 no ...my wróciliśmy ze spaceru przez pola, przez zaspy brnęliśmy po kolana w śniegu -potem wojna na śnieżki i .......nie mogę się ochłodzić jest mi okrutnie gorąco ps.....zimne piwko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A powitać szanowne Państwo U nas zima na całego , śnieg od rana jak szalony sypie . A z tym alkoholizmem to bym nie przesadzała My to co najwyżej drobne pijaczki jesteśmy tylko tyle coby na becikowe starczyło i .....wizażystkę dla pani minister Oj jak się niektóre panie minister widzi to nic tylko się napić trzeba tyle to my nie wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 dzien doberek ale mnie wczoraj zalatwiliscie tymi kolejkami dzisiaj jade na mineralwasser moze jeszcze ktos z was sobie zyczy? http://www.aks.rub.de/getP/Daten/C013/BoxImage.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.01.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A ja idę szuflować, właśnie śnieg przestał padać A ja właśnie wróciłam Nie szuflowałam co prawda tylko taką dużą sztywną miotłą odgarniałam . Milusio było , cieplutko . Szkoda tylko że temp. +1 i pewnie niedługo po śniegu będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts