Ew-ka 28.01.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 dzien doberek ale mnie wczoraj zalatwiliscie tymi kolejkami dzisiaj jade na mineralwasser moze jeszcze ktos z was sobie zyczy? http://www.aks.rub.de/getP/Daten/C013/BoxImage.jpg a 2KC potrzeebne jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a 2KC to co? cos na KaCa ? podwojna dawka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a 2KC to co? cos na KaCa ? podwojna dawka ? To podobno cóś takiego że można bez umiaru i w dodatku mieszać i na drugi dzień się jest zdrowym Pod warunkiem że sie tego zażyje Kusi mnie żeby spróbować . Przy najbliższej powazniejszej okazji nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 no..... ja też jeszcze tego nie próbowałam (tyle to ja nie piję ),ale widzialam w TV reklamę tegoż specyfiku ( Chuck Noris) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.01.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 aaaaaaaaaa...juz znalazlam , redukuje metbolizm alkoholu dobrze wiedziec ja na serio wczoraj przesadzilam co prawda bylam dumna z siebie , ze wypilam flaszke na dwoch , ale rano sie dowiedzialam , ze jestem cienka , bo w tej flaszce byla tylko polowa ........ale nie szkodzi....bo to bylo 0,7 ,wiec i tak jestem dumna .....dobra jestem , ale faze mialam niezla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.01.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 no..... ja też jeszcze tego nie próbowałam (tyle to ja nie piję ),ale widzialam w TV reklamę tegoż specyfiku ( Chuck Noris) A mnie się to zdarza Na szczęście bardzi rzadko , bo syndrom the day after mnie skutecznie do pionu stawia i się po prostu pilnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 aaaaaaaaaa...juz znalazlam , redukuje metbolizm alkoholu dobrze wiedziec ja na serio wczoraj przesadzilam co prawda bylam dumna z siebie , ze wypilam flaszke na dwoch , ale rano sie dowiedzialam , ze jestem cienka , bo w tej flaszce byla tylko polowa ........ale nie szkodzi....bo to bylo 0,7 ,wiec i tak jestem dumna .....dobra jestem , ale faze mialam niezla Jak szaleć to szaleć Ja czasami pod koniec imprezy ( jak kontaktuję ofkors ) zamiast alkoholu popijam mineralkę . Poranek jest znacznie przyjemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 no..... ja też jeszcze tego nie próbowałam (tyle to ja nie piję ),ale widzialam w TV reklamę tegoż specyfiku ( Chuck Noris) A mnie się to zdarza Na szczęście bardzi rzadko , bo syndrom the day after mnie skutecznie do pionu stawia i się po prostu pilnuję ja to mam taką słabą głowę ,że po dwóch piwach mam odlot a po dziadkowym winku ( trzecia szklaneczka ) nie pamiętam jak trafiłam do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Heniek zawsze sie śmieje ,że ja jestem tania w upiciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a u mnie pada deszcz.... cos szybko sie kończy zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 aaaaaaaaaa...juz znalazlam , redukuje metbolizm alkoholu dobrze wiedziec ja na serio wczoraj przesadzilam co prawda bylam dumna z siebie , ze wypilam flaszke na dwoch , ale rano sie dowiedzialam , ze jestem cienka , bo w tej flaszce byla tylko polowa ........ale nie szkodzi....bo to bylo 0,7 ,wiec i tak jestem dumna .....dobra jestem , ale faze mialam niezla Jak szaleć to szaleć Ja czasami pod koniec imprezy ( jak kontaktuję ofkors ) zamiast alkoholu popijam mineralkę . Poranek jest znacznie przyjemniejszy ja pije tylko drinki i to takie ,zebym wodki nie czula a co do piwa ew-ka , ja po polowie zaczynam juz sie chichrac , co wkurza moje dzieciaki i mowia mi , ze jak nie umiem pic to lepiej , zebym sie za to ne zabierala wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 gatki maksiu http://www.microkitten.com/images/c3ru/bikini-micro-string.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a co do piwa ew-ka , ja po polowie zaczynam juz sie chichrac , co wkurza moje dzieciaki i mowia mi , ze jak nie umiem pic to lepiej , zebym sie za to ne zabierala wcale moja Kaśka do dzisiaj wspomina moją pijacką czkawkę w Chorwacji ,kiedy przez pół nocy nie potrafiłam się pozbyć tego cholerstwa a chichot ??? zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 frosch: WOW!!! co za gatki, takich jeszcze nigdy nie dostałem dzieki streszcznie: bylo o 2kc i nie tylko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 frosch: WOW!!! co za gatki, takich jeszcze nigdy nie dostałem dzieki streszcznie: bylo o 2kc i nie tylko.. ło matko !!!!! Maksiu jaka bielizna założysz ? Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a jak to jest z wami , jak was suszy (wiecie , jak sie za duzo wypije ) ja nie wiem , co jest ze mna nie tak , bo mnie sie chce pic juz po dwoch mniej wiecej godzinach po imprezie wszyscy inni pija rano , a ja juz w nocy moze to objawy jakiejs choroby ? a moze alkoholik juz jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 frosch: WOW!!! co za gatki, takich jeszcze nigdy nie dostałem dzieki streszcznie: bylo o 2kc i nie tylko.. ło matko !!!!! Maksiu jaka bielizna założysz ? Gratki może na spotkaniu muratora? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A apropo's kaca, to stawiam szampana, bo jest doskonała okazja, kto zgadnie jaka??? http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 frosch: WOW!!! co za gatki, takich jeszcze nigdy nie dostałem dzieki streszcznie: bylo o 2kc i nie tylko.. ło matko !!!!! Maksiu jaka bielizna założysz ? Gratki może na spotkaniu muratora? :D naprawdę ? sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.01.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 frosch: WOW!!! co za gatki, takich jeszcze nigdy nie dostałem dzieki streszcznie: bylo o 2kc i nie tylko.. ło matko !!!!! Maksiu jaka bielizna założysz ? Gratki może na spotkaniu muratora? :D szkoda , ze mnie nie bedzie moze ktos cyknie fotke specjalnie dla mnie? please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts