Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

a 2KC to co? :o

cos na KaCa ? podwojna dawka ? :roll:

To podobno cóś takiego że można bez umiaru i w dodatku mieszać i na drugi dzień się jest zdrowym :roll:

Pod warunkiem że sie tego zażyje :lol:

Kusi mnie żeby spróbować .

Przy najbliższej powazniejszej okazji nie omieszkam :lol:

aaaaaaaaaa...juz znalazlam , redukuje metbolizm alkoholu :o

dobrze wiedziec :oops: :p

ja na serio wczoraj przesadzilam :oops:

co prawda bylam dumna z siebie , ze wypilam flaszke na dwoch :o , ale rano sie dowiedzialam , ze jestem cienka , bo w tej flaszce byla tylko polowa :o :o :o ........ale nie szkodzi....bo to bylo 0,7 ,wiec i tak jestem dumna :D .....dobra jestem 8), ale faze mialam niezla :roll: :lol:

no..... ja też jeszcze tego nie próbowałam (tyle to ja nie piję ),ale widzialam w TV reklamę tegoż specyfiku ( Chuck Noris) :wink:

A mnie się to zdarza :oops:

Na szczęście bardzi rzadko , bo syndrom the day after mnie skutecznie do pionu stawia i się po prostu pilnuję 8)

co prawda bylam dumna z siebie , ze wypilam flaszke na dwoch :o , ale rano sie dowiedzialam , ze jestem cienka , bo w tej flaszce byla tylko polowa :o :o :o ........ale nie szkodzi....bo to bylo 0,7 ,wiec i tak jestem dumna :D .....dobra jestem 8), ale faze mialam niezla :roll: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Jak szaleć to szaleć 8) :lol:

Ja czasami pod koniec imprezy ( jak kontaktuję ofkors :wink: ) zamiast alkoholu popijam mineralkę . Poranek jest znacznie przyjemniejszy 8)

no..... ja też jeszcze tego nie próbowałam (tyle to ja nie piję ),ale widzialam w TV reklamę tegoż specyfiku ( Chuck Noris) :wink:

A mnie się to zdarza :oops:

Na szczęście bardzi rzadko , bo syndrom the day after mnie skutecznie do pionu stawia i się po prostu pilnuję 8)

ja to mam taką słabą głowę ,że po dwóch piwach mam odlot :wink:

a po dziadkowym winku ( trzecia szklaneczka ) nie pamiętam jak trafiłam do łóżka :wink:

Jak szaleć to szaleć 8) :lol:

Ja czasami pod koniec imprezy ( jak kontaktuję ofkors :wink: ) zamiast alkoholu popijam mineralkę . Poranek jest znacznie przyjemniejszy 8)

ja pije tylko drinki i to takie ,zebym wodki nie czula :lol:

a co do piwa ew-ka , ja po polowie zaczynam juz sie chichrac , co wkurza moje dzieciaki i mowia mi , ze jak nie umiem pic to lepiej , zebym sie za to ne zabierala wcale :roll: :o :evil:

a co do piwa ew-ka , ja po polowie zaczynam juz sie chichrac , co wkurza moje dzieciaki i mowia mi , ze jak nie umiem pic to lepiej , zebym sie za to ne zabierala wcale :roll: :o :evil:

moja Kaśka do dzisiaj wspomina moją pijacką czkawkę w Chorwacji ,kiedy przez pół nocy nie potrafiłam się pozbyć tego cholerstwa :wink:

a chichot ??? zawsze :D

a jak to jest z wami , jak was suszy (wiecie , jak sie za duzo wypije :oops: )

ja nie wiem , co jest ze mna nie tak , bo mnie sie chce pic juz po dwoch mniej wiecej godzinach po imprezie :o

wszyscy inni pija rano , a ja juz w nocy

moze to objawy jakiejs choroby ? a moze alkoholik juz jestem? :o :oops:

frosch: WOW!!! co za gatki, takich jeszcze nigdy nie dostałem :D

dzieki

streszcznie: bylo o 2kc i nie tylko..

ło matko !!!!! Maksiu jaka bielizna :o założysz ? :wink:

Gratki :D :D :D

może na spotkaniu muratora? :D :D :D

szkoda , ze mnie nie bedzie :(

moze ktos cyknie fotke specjalnie dla mnie? :roll:

please :D