frosch 28.01.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 no to Tchüss last-minute flug http://tier-terror.de/data/bilder135/last-minute-flug.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 hej Nie znam niemieckiego Translate please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam niedzielnie Ale mnie imprezka ominęła Ale taka byłam zmęczona po pracy że na Rw nie dotarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.01.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 hej Nie znam niemieckiego Translate please To jest właśnie Froschka w samolocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam wszystkich wczoraj wspominałem Wam o piosence, którą ułożyłem na zlot forumowiczów dzisiaj nagrałem linię melodyczną, niestety tekstu nie ma, wena twórcza mnie opuściła może ktoś pomoże? http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 plik zajmuje 2MB wybaczcie drobne uchybienia, dawno nie grałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam wszystkich wczoraj wspominałem Wam o piosence, którą ułożyłem na zlot forumowiczów dzisiaj nagrałem linię melodyczną, niestety tekstu nie ma, wena twórcza mnie opuściła może ktoś pomoże? http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 plik zajmuje 2MB wybaczcie drobne uchybienia, dawno nie grałem Bardzo fajna, kojarzy mi się z kowbojami i westernowym miasteczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam wszystkich wczoraj wspominałem Wam o piosence, którą ułożyłem na zlot forumowiczów dzisiaj nagrałem linię melodyczną, niestety tekstu nie ma, wena twórcza mnie opuściła może ktoś pomoże? http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 plik zajmuje 2MB wybaczcie drobne uchybienia, dawno nie grałem Bardzo fajna, kojarzy mi się z kowbojami i westernowym miasteczkiem he, he, moja małżonka to samo powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.01.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam wszystkich wczoraj wspominałem Wam o piosence, którą ułożyłem na zlot forumowiczów dzisiaj nagrałem linię melodyczną, niestety tekstu nie ma, wena twórcza mnie opuściła może ktoś pomoże? http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 plik zajmuje 2MB wybaczcie drobne uchybienia, dawno nie grałem Bardzo fajna, kojarzy mi się z kowbojami i westernowym miasteczkiem he, he, moja małżonka to samo powiedziała A na poprzednich spotkaniach forumowych też mieliscie swoją piosenkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Niestety nie byłem na poprzednich spotkaniach,ale też nie słyszałem by jakaś specjalna piosenka była grana.Na pewno coś by wspomniano w relacjach ze zlotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Niestety nie byłem na poprzednich spotkaniach, ale też nie słyszałem by jakaś specjalna piosenka była grana. Na pewno coś by wspomniano w relacjach ze zlotów. Aaaaaaa... Tak sie zastanawiam, o czym mogłaby być ta piosenka. Będę słuchała tej melodii 24/h aż wreszcie słowa same przyjdą mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Niestety nie byłem na poprzednich spotkaniach, ale też nie słyszałem by jakaś specjalna piosenka była grana. Na pewno coś by wspomniano w relacjach ze zlotów. Aaaaaaa... Tak sie zastanawiam, o czym mogłaby być ta piosenka. Będę słuchała tej melodii 24/h aż wreszcie słowa same przyjdą mi do głowy coś o budowaniu, o domku, o kominku, o rodzince... tak myślę, spróbuj PP, Maksiu też już pracuje nad tekstem. aha, układ typowy: zwrotka refren x2 zwrotka refren x2 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Jako wychowawczyni sprawdziłam się układajac kolonijne piosenki, więc kto to wie... Spróbuję. A teraz idę zrobić sobie powtórkę z rozrywki i na Polsacie obejrzę 1 i 2 odcinek PRISON BREAK Bo teraz oglądam już końcówkę drugiej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Niestety nie byłem na poprzednich spotkaniach, ale też nie słyszałem by jakaś specjalna piosenka była grana. Na pewno coś by wspomniano w relacjach ze zlotów. Aaaaaaa... Tak sie zastanawiam, o czym mogłaby być ta piosenka. Będę słuchała tej melodii 24/h aż wreszcie słowa same przyjdą mi do głowy refren sam sie ułożył, po pierwszym wysłuchaniu melodii :D "bo to forum fajne jest, bo to forum fajne jest, bo to forum fajne jest i już" pozdrawiam m. ps. jedna zwrotke tez mam juz w głowie , ale na razie nic nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 kombinujcie, kombinujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 allo,allo, mówi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Czesc cos to pusto andy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a dookoła nikogo nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 niestey jutro do pracy. trzeba sie zwijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 zaraz wkleję zdjęcie z sesji nagraniowej, może dziewczyny przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts