jea 29.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 ... super fotka pozwolilam sobie wrzucic ja na tapete jeju, na pierwszej stronie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl O, kurczę . To może moj dziadek strzelał do twojego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl O, kurczę . To może moj dziadek strzelał do twojego! jesli byl ruskim soldatem to bardzo mozliwe , ze nawet go zabil ale i tak cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 ... super fotka pozwolilam sobie wrzucic ja na tapete jeju, na pierwszej stronie będę czuj sie jakbys byl gosciem w moim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl O, kurczę . To może moj dziadek strzelał do twojego! jesli byl ruskim soldatem to bardzo mozliwe , ze nawet go zabil ale i tak cie lubie był w Armii Ludowej wiec mozliwe Moj przezył. ja tez cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 chyba jednak na siebie nie trafili. Nie sądzę, żeby nie umieli wycelować odpowiednio a może pacyfistami byli ja też was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drebretszczecin 29.01.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.01.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ooooo jak tu dziś miło Wszyscy wszystkich lubią i w ogóle Miałam nadzieję że Olka się odezwie , albo chociaż Jej Paweł kilka słów skrobnie U mnie już ciemno za oknem a u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ooooo jak tu dziś miło Wszyscy wszystkich lubią i w ogóle Miałam nadzieję że Olka się odezwie , albo chociaż Jej Paweł kilka słów skrobnie U mnie już ciemno za oknem a u Was ? u mnie lampa na drodze świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ooooo jak tu dziś miło Wszyscy wszystkich lubią i w ogóle Miałam nadzieję że Olka się odezwie , albo chociaż Jej Paweł kilka słów skrobnie U mnie już ciemno za oknem a u Was ? u mnie lampa na drodze świeci ja widzę neon "tania odzież...." deszcz nie pada, to już jest sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Wy to dobrze macie U mnie ciemnica , nawet nie widzę czy deszcz pada Za to w kominku wesoło ogienek trzaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Wy to dobrze macie U mnie ciemnica , nawet nie widzę czy deszcz pada Za to w kominku wesoło ogienek trzaska to Twoje jedyne źródło światła ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl O, kurczę . To może moj dziadek strzelał do twojego! o kurde...... .....on walczyl w Wehrmacht-cie ....ale wstyd (tak se myslalam jak sprzatalam , ze cos mi nie pasi ) ale to sie wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ktos się ze mna napije?Nie byłam na pępkowym bo miałam konkurencyjną impezę.Ale taka okazję trzeba jakoś uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 chyba jednak na siebie nie trafili. Nie sądzę, żeby nie umieli wycelować odpowiednio a może pacyfistami byli ja też was lubię no i dobrze , bo bylabys na celowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Wy to dobrze macie U mnie ciemnica , nawet nie widzę czy deszcz pada Za to w kominku wesoło ogienek trzaska to Twoje jedyne źródło światła ........... Niieeee , jeszcze ekran komputra I zegar na kuchence I takie małe czerwone kropeczki na włącznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl O, kurczę . To może moj dziadek strzelał do twojego! o kurde...... .....on walczyl w Wehrmacht-cie ....ale wstyd (tak se myslalam jak sprzatalam , ze cos mi nie pasi ) ale to sie wytnie Mnie tez nie pasiło, ale wiedziałam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts