andre59 29.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Cześć PP Hejka trubadurze Trubadurz(ż)y, Trubamały osłuchałaś się już z melodią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Cześć PP Hejka trubadurze Trubadurz(ż)y, Trubamały osłuchałaś się już z melodią? Tak Jest bardzo fajna! I coś tam mam już w głowie, ale np. mi rymu do czegoś brakuje, albo za dużo sylab w wersie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 sorki, wpadnę trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Czyżby Froschka szła....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Cześć PP Hejka trubadurze Trubadurz(ż)y, Trubamały osłuchałaś się już z melodią? Tak Jest bardzo fajna! I coś tam mam już w głowie, ale np. mi rymu do czegoś brakuje, albo za dużo sylab w wersie PP, w zwrotce można opuścić kilka przednutek, będą bardziej równomierne podziały rytmiczne może później spróbuję podesłać Ci uproszczoną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 no i jestem nazad poszlam tylko po blogoslowienstwo i to calkiem za friko (no nie calkiem , bo musialam uczestniczyc we mszy ) musze sie przyznac , ze nie mam cierpliwosci do mlodziezy , ktora wydziwia cudy w kosciele ( moja corka pisze esy z synem Froscha , moj syn drzemie , corka Froscha gada mi w co sie przebiera na karnawal ) szczerze mowiac sama sie bronilam przed wyciagnieciem ksiazki z plecaka i to wcale nie takiej do nabozenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 no a teraz trzeba sie czegos napic zapraszam , czestujcie sie http://www.haabaa.com/infopool/images/6/69/Drinki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 No wreszcie Froszka, bo mi w gardle zaschłoPP dawaj te słowa to ci trochę pomozemyPo tych drinkach gładko pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja idę po Kubusia jakiegoś, albo Pysia. I sobie takie drinki z parasolką z nich porobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dla tych co zimy nie lubia mam takiehttp://www.madeinpoland.com.pl/images/driny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dla tych co zimy nie lubia mam takie http://www.madeinpoland.com.pl/images/driny.jpg Ja tą wodę wybieram. Idę po kostium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dla tych co zimy nie lubia mam takie http://www.madeinpoland.com.pl/images/driny.jpg Ja tą wodę wybieram. Idę po kostium a po co Ci kostium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dla tych co zimy nie lubia mam takie http://www.madeinpoland.com.pl/images/driny.jpg Ja tą wodę wybieram. Idę po kostium a po co Ci kostium A w czym mam pływać...? W ubraniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dla tych co zimy nie lubia mam takie http://www.madeinpoland.com.pl/images/driny.jpg Ja tą wodę wybieram. Idę po kostium a po co Ci kostium A w czym mam pływać...? W ubraniu? sie przemoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe Akurat w to uwierzę. I znając Cię 5 godzin "live" stwierdzam, ze mnie to jakoś nie dziwi..... A jakie pierzesz????? A chcesz żeby wpadł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe Akurat w to uwierzę. I znając Cię 5 godzin "live" stwierdzam, ze mnie to jakoś nie dziwi..... A jakie pierzesz????? A chcesz żeby wpadł??? zostalo mi jeszcze szare moze wpasc (nawet z zona ) przeciez nie jestem taka straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 jestem ponownie co pijecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe Akurat w to uwierzę. I znając Cię 5 godzin "live" stwierdzam, ze mnie to jakoś nie dziwi..... A jakie pierzesz????? A chcesz żeby wpadł??? zostalo mi jeszcze szare moze wpasc (nawet z zona ) przeciez nie jestem taka straszna Ano nie jesteś, tylko uważaj, bo mogą Ci za dużo prania przynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 jestem ponownie co pijecie? Kompot morelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts