andre59 29.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe łomatkoprzenajświętsza froschka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 jestem ponownie co pijecie? Kompot morelowy też bym się napił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe Akurat w to uwierzę. I znając Cię 5 godzin "live" stwierdzam, ze mnie to jakoś nie dziwi..... A jakie pierzesz????? A chcesz żeby wpadł??? zostalo mi jeszcze szare moze wpasc (nawet z zona ) przeciez nie jestem taka straszna Ano nie jesteś, tylko uważaj, bo mogą Ci za dużo prania przynieść nie ma problem , lubie prac i prasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe łomatkoprzenajświętsza froschka chcesz sie jeszcze ze mna przyjaznic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 jestem ponownie co pijecie? Kompot morelowy też bym się napił moze byc jabolowy ? http://www.kulinaria.pl/foto/97-10-08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 jestem ponownie co pijecie? Kompot morelowy też bym się napił moze byc jabolowy ? http://www.kulinaria.pl/foto/97-10-08.jpg Jabolowy mój ulubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe łomatkoprzenajświętsza froschka chcesz sie jeszcze ze mna przyjaznic ? no jasne , chyba nie masz wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kumoszka do kuma: - Może kumpotu? - A nie, dziękuję, jużem sie spocił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe łomatkoprzenajświętsza froschka chcesz sie jeszcze ze mna przyjaznic ? no jasne , chyba nie masz wątpliwości? ale bywam niepoczytalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kumoszka do kuma: - Może kumpotu? - A nie, dziękuję, jużem sie spocił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kumoszka do kuma: - Może kumpotu? - A nie, dziękuję, jużem sie spocił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 juz jestem mialam maly problem .... u syna byla z wizyta dzisiaj jego sympatia (bardzo fajna dziewczyna ) a ja w tym czasie wpadlam w trans prania .brakowalo mi czegos bialego na caly wsad do pralki i spytalam Madzie czy moge jej kurtke wyprac ( nie zeby byla brudna, ale jak to biala ...zawsze mozna ja przeprac 0) . dziewczyna sie zgodzila , nie wierzyla , ze to zrobie poszla do domu w mojej kurtce i ojciec jej awanturke zrobil .powiedziala prawde ale nie uwierzyl , wiec zadzwonilam do goscia (nie znalam go wcale ) i wytlumaczylam , ze bylo tak i tak i ze przepraszam . ten w koncu dostal ataku smiechu i powiedzial , ze historia byla nie z tej ziemi ale teraz wierzy , dziekuje mi za wypranie tej kurtki i ........pyta jaki kolor teraz bede prala , bo on wpadnie z checia do mnie na kawe łomatkoprzenajświętsza froschka chcesz sie jeszcze ze mna przyjaznic ? no jasne , chyba nie masz wątpliwości? ale bywam niepoczytalna powiedziałbym raczej, nieprzewidywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 hej andre, fajna ta melodia PP wymysli słowa, ciekawe kto ja zaśpiewa Ew-ka się kiedys chwalioła że piknie śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Heloł! Dawno mnie nie było, a tu Olka już z synusiem! A ja dopiero dziś internet odzyskałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 cześć Ania, tęskniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ale mam zaległości, jak ja to wszystko przeczytam? Chyba se streszczenia po prostu przelece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 hej andre, fajna ta melodia PP wymysli słowa, ciekawe kto ja zaśpiewa Ew-ka się kiedys chwalioła że piknie śpiewa Jażem od razu zastrzegła, że śpiewać nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Heloł! Dawno mnie nie było, a tu Olka już z synusiem! A ja dopiero dziś internet odzyskałam O MATKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.volksbank-balingen.de/images/willkommen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 cześć Ania, tęskniliśmy Ja bardziej Jakie imię dla synka Olka w końcu wybrała? Został Przemek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Heloł! Dawno mnie nie było, a tu Olka już z synusiem! A ja dopiero dziś internet odzyskałam O MATKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.volksbank-balingen.de/images/willkommen.jpg Oby nie wiało w najbliższej przyszłości, bo znowu odleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts