frosch 29.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 hej andre, fajna ta melodia PP wymysli słowa, ciekawe kto ja zaśpiewa Ew-ka się kiedys chwalioła że piknie śpiewa Jażem od razu zastrzegła, że śpiewać nie umiem ja kiedys w chorach spiewalam , ale teraz to ju lipa rechocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja dzis dostałam sms od nieznanego numeru o treści: "sorki, to pomyłka" odpowiedziałam "nic nie szkodzi" nastepny sms dostałam "kim jesteś?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Heloł! Dawno mnie nie było, a tu Olka już z synusiem! A ja dopiero dziś internet odzyskałam Witaj Aniu!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 A swoją drogą, trzeba coś wypić za Olkę i jej synka, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 hej andre, fajna ta melodia PP wymysli słowa, ciekawe kto ja zaśpiewa Ew-ka się kiedys chwalioła że piknie śpiewa dziękuje Maksiu też nad tekstem pracuje, nie wiem czy Ewka ściagnęła ten plik cześć Verunia promyki słońca odnalazły uśmiech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 cześć Ania, tęskniliśmy Ja bardziej Jakie imię dla synka Olka w końcu wybrała? Został Przemek? jeszcze nie wiemy byly trzy kandydatury chciala poczekac i sprawdzic , ktore bedzie do malego najbardziej pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja dzis dostałam sms od nieznanego numeru o treści: "sorki, to pomyłka" odpowiedziałam "nic nie szkodzi" nastepny sms dostałam "kim jesteś?" Podryw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja dzis dostałam sms od nieznanego numeru o treści: "sorki, to pomyłka" odpowiedziałam "nic nie szkodzi" nastepny sms dostałam "kim jesteś?" A później Ile masz lat? Jak wyglądasz? Skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 cześć Ania, tęskniliśmy Ja bardziej Jakie imię dla synka Olka w końcu wybrała? Został Przemek? My wybralismy Marian Forumek Rekordek I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 cześć Ania, tęskniliśmy Ja bardziej Jakie imię dla synka Olka w końcu wybrała? Został Przemek? jeszcze nie wiemy byly trzy kandydatury chciala poczekac i sprawdzic , ktore bedzie do malego najbardziej pasowac Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Heloł! Dawno mnie nie było, a tu Olka już z synusiem! A ja dopiero dziś internet odzyskałam Witaj Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 hej andre, fajna ta melodia PP wymysli słowa, ciekawe kto ja zaśpiewa Ew-ka się kiedys chwalioła że piknie śpiewa dziękuje Maksiu też nad tekstem pracuje, nie wiem czy Ewka ściagnęła ten plik cześć Verunia promyki słońca odnalazły uśmiech? odnalazły, to był sympatyczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja dzis dostałam sms od nieznanego numeru o treści: "sorki, to pomyłka" odpowiedziałam "nic nie szkodzi" nastepny sms dostałam "kim jesteś?" jaki byl nastepny twoj esemes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Idę, gdyż brat z kumplem przyszli i mnie wynoszą z jego pokoju Miłego wieczorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 No proszę, ledwie po długiej nieobecności zajrzała, a już stronkę ustrzeliła Gratki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja dzis dostałam sms od nieznanego numeru o treści: "sorki, to pomyłka" odpowiedziałam "nic nie szkodzi" nastepny sms dostałam "kim jesteś?" jaki byl nastepny twoj esemes? nie było mojej odpowiedzi, szkoda kasy na taki tani podryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 cześć Ania, tęskniliśmy Ja bardziej Jakie imię dla synka Olka w końcu wybrała? Został Przemek? jeszcze nie wiemy byly trzy kandydatury chciala poczekac i sprawdzic , ktore bedzie do malego najbardziej pasowac Jakie? nie pamietam gdzies 15 stron wczesniej pisala gatki aniu http://www.bikini-online.ru/img/photo_home1.jpg gadaj , co u ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Idę, gdyż brat z kumplem przyszli i mnie wynoszą z jego pokoju Miłego wieczorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobranoc ......papa ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja dzis dostałam sms od nieznanego numeru o treści: "sorki, to pomyłka" odpowiedziałam "nic nie szkodzi" nastepny sms dostałam "kim jesteś?" jaki byl nastepny twoj esemes? nie było mojej odpowiedzi, szkoda kasy na taki tani podryw mozesz tego zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja dzis dostałam sms od nieznanego numeru o treści: "sorki, to pomyłka" odpowiedziałam "nic nie szkodzi" nastepny sms dostałam "kim jesteś?" jaki byl nastepny twoj esemes? nie było mojej odpowiedzi, szkoda kasy na taki tani podryw mozesz tego zalowac A co bys odpowiedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts