jea 30.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 czesc jea przeca wiem , co lubiom kroliki najbardziej na swiecie kawe czy szlafroczki? kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Cześć Monka Widzę, że pączusie przyniosłaś, a kiedy jest tłusty czwartek, 15 cz 22.02? kurcze nie wiem w tłusty czwartek zawsze robię faworki...dziecię mnie molestuje a do tego krzepę trzeba mieć albo trzeba być wku...rzonym Hihihi albo miec kogos krzepko-wkurzonego do pomocy w sobotę to mogłam całą furę faworków zrobić a najlepiej jakby mnie na jakiejś taśmie produkcyjnej postawili ja , jak sie wkurze myje okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ale jak mam kijowe mieso na rolady do rozbicia tluczkiem ............zawsze mysle o moim bylym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ale jak mam kijowe mieso na rolady do rozbicia tluczkiem ............zawsze mysle o moim bylym to masz później co sprzątać a na roladę to jeszcze coś zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ale jak mam kijowe mieso na rolady do rozbicia tluczkiem ............zawsze mysle o moim bylym I jak Ty go możesz potem jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Czy Wam tak też forum muli ? Chiba ktoś czajnikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 znowu mię net muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 mysle tylko tyle , zeby rozbic miecho ........potem zapominam o nim ...........do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 bumbne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 mysle tylko tyle , zeby rozbic miecho ........potem zapominam o nim ...........do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 bumbne... Aż mię fala uderzeniowa z krzesła obaliła Gaciorki Dear Rabbit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć wsiem chcecie być ładnie opalone ? polecam http://www.portretkobiety.pl/a/21/190/balsamy-dove-summer-glow-z-delikatnym-samoopalaczem/ kupiłam przypadkowo w ubiegłym tyg.... ślicznie koloryzuje ciało na brzoskwinkę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu akurat raz w tygodniu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu Jak to dobrze że na Śląsku nie mieszkam Mycie okien i prasowanie to dwie rzeczy których unikam jak ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jea ALE HUKNĘŁO !!!!!! GATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 gatki jea http://images.digicamfotos.de/thumbnails/223/a4img_9308.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja , jak sie wkurze myje okna o nie mycie okien to dla mnie największa kara zabieram się do tego jak mam problem z zobaczeniem tego co na zewnątrz jest na slasku mialabys kare raz w miesiacu akurat raz w tygodniu chyba po tygodniu jeszcze cos widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć wsiem chcecie być ładnie opalone ? polecam http://www.portretkobiety.pl/a/21/190/balsamy-dove-summer-glow-z-delikatnym-samoopalaczem/ kupiłam przypadkowo w ubiegłym tyg.... ślicznie koloryzuje ciało na brzoskwinkę polecam Znamy i lubimy Ja od lata się tak opalam Nie dość że ładnie brązuje to jeszcze przyjemnie pachnie Dla mnie kosmetyk musi pachnieć , jak coś jest bezzapachowe to jakby gorzej działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts